ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

«Το μπάσκετ έχει ανάγκη τους φιλάθλους»

Η παγωμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Αλεξάνδρειο» επηρέασε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο. Ακόμα και τον προπονητή των νικητών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί δεν έχουμε δείξει ακόμα σταθερότητα. Το μπάσκετ έχει ανάγκη τους φιλάθλους, πολύ περισσότερο τους φιλάθλους του Άρη», δήλωσε αρχικά ο τεχνικό των «κυανέρυθρων».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αν η απουσία του κόσμου έπαιξε ρόλο στο να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τη νίκη, πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο θέαμα οι άδειες εξέδρες. δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα ήρθε από το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είχε κόσμο. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, αλλά κάναμε βιαστικές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο κλειστά στην άμυνα, ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη και πήραμε δίκαια τη νίκη».

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ,ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΝΟ 20 ΑΤΟΜΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή