ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ελα αγόρι μου σπίτι σου...

Την κόντρα της ΑΕΚ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» κινήθηκαν –ήδη- προς την πλευρά του Αλγερινού επιθετικού εκφράζοντας την επιθυμία τους να συνεργαστούν εφόσον υπάρξει λύση του συμβολαίου του με την Ένωση. Ο Πανιώνιος την Παρασκευή το μεσημέρι θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πλατεία. Ο πρόεδρος της ομάδας Γεράσιμος Βεντούρης, έκανε διερευνητική κρούση στον μάνατζερ του παίκτη και του μετέφερε το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Αλγερινό διεθνή.

Πλέον αναμένεται να υπάρξει και η απάντηση του ίδιου του παίκτη για το ενδιαφέρον που έδειξε για την απόκτησή του η πρώην ομάδα του. Βέβαια άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει η υπόθεση του παίκτη, αλλά μετέφεραν την πρόθεσή τους να συζητήσουν σοβαρά μαζί του σε περίπτωση που είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Παράλληλα με το θέμα Τζιμπούρ, ο Γεράσιμος Βεντούρης είχε συνάντηση με τον πατέρα του Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

9 σχόλια:

  1. μπορει καποιος να μου πει με τον φερναντεζ τι γίνεται ????? θα τον παρει ο Αστερας κ εμεις ακομα μιλαμε για τον Μητρογλου?θα τελειωσει το πρωτάθλημα θα χασουμε την επαφη με τις υπόλοιπες ομαδες κ μεταγραφες δεν θα εχουμε κανει!! ξυπνατεεεε γρηγορα τον φερναντεζ,ενα επιθετικο κ ενα δεξι μπακ τουλάχιστον μπας κ προλάβουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε τι λέει ο Λιανός στην συνέντευξη στο Contra...
    Τι συζητάμε μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ki an den goustarei omitroglou na pa na koureutei ....na min patisei to podi tou stin nea smurni !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πως ακριβώς θα πληρώσουμε τον Τζιμπουρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H καθυστέρηση που παρουσιάζεται στην ενίσχυση της ομάδας είναι απελπιστική! Αν δεν έχουν σκοπό να προβούν σε ενίσχυση της ομάδας να μας το πούν. Τι μας λένε ότι θα ενισχυθεί; Και καλά θα ενισχυθεί, όμως πότε; Όταν θα έχει πετάξει το πουλάκι; Τους 2 πρώτους αγώνες του 2ου γύρου με ομάδες του χεριού μας τους δώσαμε χωρίς την προσθήκη κάποιου νέου ποδοσφαιριστή, που θα ερχόταν να βοηθήσει! Κρεμόμαστε από τις ορέξεις του κάθε δανεικού από τον Οσφπ!!! Δε μας τιμά αυτό, είναι ανεπίτρεπτο. Διοίκηση και προπονητής θα πρέπει να μας αποκαλύψουν την αλήθεια. Είναι προτιμότερο να δηλώσουν ότι "δεν έχουμε λεφτά να κάνουμε παιχνίδι με τις μεταγραφές, όμως θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα καταφέρουμε μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου". Τότε θα είναι πιό ξεκάθαροι και πραγματιστές, δε θα καλλιεργήσουν ελπίδες εκεί που δεν υπάρχουν και ο κόσμος θα μάθει να κρατάει μικρό καλάθι!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη διάβασα την συνεντευξη στο Contra, ακουσα και τον Λιανό. Συμφωνώ πώς δεν μας τιμά το να περιμένουμε τον κο Μήτρογλου.Ούτε θέλω να γυρίσει ο Djebour γιατι θα κάνει την ομάδα άνω κάτω μέσα στα αποδυτήρια και αποκλείεται να τα βρεί με τον Λεμονή.
    Δεν καταλαβαίνω το άγχος μερικών για ενίσχυση ντε και καλά εδώ και τώρα. Δηλαδή ποιός είναι αυτός ο πάικτης που τον εχουμε εντοπίσει και είμαστε σίγοθροι οτι με αυτόν θα κερδιζαμε αν τον είχαμε στο Βόλο ή θα κάνει την διαφορά αυριο με την Ξάνθη. Δεν υπάρχουν ουτε σωτήρες ούτε μεσίες και σίγουρα δεν είναι κάτι τέτοιο ούτε ο Ραφίκ ούτε ο Ντάριο πλέον. Ηρεμήστε με τις ντε και καλά μεταγραφές. ΑΝτί να πετάξουμε τα χρήματα που θα πάρουμε απο το γαυρο στον οποιοδήποτε "μεσία" ας είμαστε συγκρατημένοι και λίγότερο έτοιμοι να ψωνίσουμε παλτουδάκια πάλι...
    Καλή τύχη αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kapoios na mas enhmerosei gia ensaliba kai fernantez ti exei ginei kai poies oi protheseis ths dioikhshs

    ΑπάντησηΔιαγραφή