ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αφιερωμένο στον Μίλος...

Αλλιώς περίμεναν όλοι να εξελιχθεί το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Μίλος Βούγιανιτς με τη φανέλα του Πανιωνίου, πριν μετακομίσει στην Παρτιζάν. Ο Σέρβος γκαρντ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης και αποχώρησε με κλάματα και καταχειροκροτούμενος από το παρκέ. Οι «κυανέρυθροι» τελικά επικράτησαν 78-75.
Ένας παθιασμένος Πανιώνιος επικράτησε της ΑΕΚ με 78-75 σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Καστλ σε φανταστική μέρα πάλεψαν με νύχια και με δόντια, αλλά στο τέλος λύγισαν. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ντικούδη να είναι «ζεστός» στην επίθεση και τον Καστλ να οργανώνει άψογα ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι με αποτέλεσμα μόλις στο 7’ να προηγηθούν με 5-17. Οι Νεοσμυρνιώτες έχοντας υποστεί σοκ από τον τραυματισμό του Βούγιανιτς, άρχισαν σιγά- σιγά να ανακάμπτουν και αφού μείωσαν σε 15-19 στο 10’, πλησίασαν ένα λεπτό αργότερα σε 18-19. Η Ένωση ξέφυγε και πάλι με 22-28 στο 15’΄, αλλά ο «Ιστορικός» με σερί 11-0 και πρωταγωνιστή τον Ιωάννου προηγήθηκαν 33-28 στο 17’ και έκλεισαν την δεύτερη περίοδο με μια διαφορά επτά πόντων (41-34).
Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι με τον Κόβιλ να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ και τον Μπατή εξαιρετικό προηγήθηκαν 48-36 στο 23’. Η κούραση όμως του Έλληνα πλέι μέικερ και το μεστό παιχνίδι από τον Καστλ επέτρεψε στην ΑΕΚ να ροκανίσει τη διαφορά μειώνοντας σε 58-55 στο 29’.
Στην τέταρτη περίοδο η Ένωση πάντα με τον Καστλ να κάνει ότι θέλει προηγήθηκε 67-68 στο 36’, όμως οι γηπεδούχοι με τους Κόβιλ και Αθανασούλα να είναι καθοριστικοί ξέφυγαν με 77-70 22’’ πριν το φινάλε παίρνοντας το ροζ φύλλο

Τα δεκάλεπτα:
15-19, 41-34, 63-59, 78-75.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας):
Αθανασούλας 11, Βούγιανιτς, Γιαννόπουλος 4, Αθηναίου, Μπατής 7, Γιάνκοβιτς 4, Καββαδάς 5, Ιωάννου 9, Κόβιλ 16, Παραγιός 5, Μπάρλος 2, Τσιάρας 15

Δηλώσεις Γιώργου Μπαρτζώκα

Στον Μίλος Βούγιανιτς αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη του Πανιωνίου. Στις δηλώσεις του επισήμανε: "Προφανώς ο τραυματισμός του Βούγιανιτς επισκιάζει τα πάντα. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και ευχόμουν να το συνδυάσει με νίκη και καλή εμφάνιση. Είναι καταπληκτικό παιδί. Αποτελούσε μεγάλη ευκαιρία για εκείνον να πάει στην Παρτιζάν και να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ο τραυματισμός του Μίλος αποτέλεσε ισχυρό σοκ και μετά από αυτό εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και δεν εννοώ μόνο τα αγωνιστικά. Ένας άνθρωπος τόσο δικός μας έπαθε τέτοια ζημιά. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε και τον ΜακΛάουντ είχαμε πρόβλημα στον άσο, όμως, μας βοήθησε πολύ με την δημιουργία του ο Αθανασούλας. Δεν κάναμε συγκλονιστική εμφάνιση, αλλά πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Την αφιερώνουμε στον Βούγιανιτς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ζωή του και στην καριέρα του, αν συνεχίσει".

Ο Μάριος Μπατής είπε: Και να χάναμε και να κερδίζαμε το μυαλό μας θα ήταν, όπως είναι και τώρα, στον Μίλος. Του αφιερώνουμε τη νίκη".

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ -12 ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ...

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή