ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ενημέρωση για τον Πανιώνιο Κόσμο

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (τευχος 78) ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗΝ 2 ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο Π.Κ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/1 ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ "ΛΩΛΟ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ!

6 σχόλια:

  1. Μάκη, είναι λίγο άσχετο με την εφημερίδα αλλά μόλις διάβασα ότι ο Ταμ πήγε β' Ισπανίας, τι έγινε με αυτή την περίπτωση, δεν τον ήθελε ο Λεμονής;ή απλά ο παίχτης δεν ήθελε Πανιώνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Asxeto kai to diko mou, alla mia kai aneferes Lolo... Kserei kaneis ti ginetai me ton "diko mas" Lolo?
    Pote epistefei, kai an oxi, poso tha ton dosoume tote? (Emena mou leipei pantws...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πανιώνιος κόσμος πόσα φύλλα πούλησε με αυτό το τρόπο ξέρουμε ; για να δούμε πόσο τον "έσπρωξαν" όλοι ; πάντως παιδιά στην επαρχία λείπει !!
    με 1000 φύλλα βγαίνει οικονομικά ; αν και απο όσο ξέρω έχουμε πέσει κάτω απο 1000.
    εταιρείες στοιχημάτων για διαφήμιση έχετε προσεγγίσει ;
    απο αγωνία για τη βιωδιμότητά του ρωτάω όχι για να το παίξω έξυπνος και να κράξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρηκα θετικο που ηρθαν στην2 και πουλουσαν τον ΠΚ.Νομιζω οτι αυτο πρεπει να συνεχιστει ασχετως με την εκβαση με το πρακτορειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέρουμε αν είχε ανταπόκριση απο το κόσμο ; πούλησε ; πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε το πανιώνιο κόσμο ζωντανό αλλά να μπορεί να πηγαίνει και στην επαρχία και σε όλη την Αθήνα.Με το να φτάνει μόνο νέα σμύρνη δεν γίνεται τίποτα και κυρίως είναι σαν να βάζουμε τέτοια όρια στο σύλλογο.

    καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι οικονομικό το πρόβλημα αλλά ας γίνει κάτι ώστε να συμμετέχουμε κάπως όλοι (λαχειοφόρο σαν τους γιατρούς χωρίς σύνορα ή κάτι τέτοιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή