ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το ρεπορταζ για Μανιάτη-Κουμορτζί

Το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος αποκαλύπτουν τη συμφωνία Μαρινάκη – Βεντούρη, αλλά και το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν ώστε να μην αποδυναμωθεί τελείως η ομάδα της Νέας Σμύρνης που παλεύει για τη σωτηρία της. Τα χρήματα που θα πάρουν οι Νεοσμυρνιώτες και οι περιπτώσεις Γκαλίτσιου, Γιάννη Παπαδόπουλου πέραν του Μήτρογλου.

Ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γεράσιμος Βεντούρης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση από την πλευρά του Ολυμπιακού του Κουμόρτζι και του Μανιάτη είναι δεδομένο. Η συμφωνία προβλέπει περίπου 1,5 εκατ. Ευρώ (ίσως και κάτι παραπάνω) σε ρευστό για τον Πανιώνιο και τον Μήτρογλου δανεικό και πληρωμένο από τους ερυθρόλευκους για έξι μήνες.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βρίσκεται η… φόρμουλα που θα βολεύει και τις δύο πλευρές προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Τι εννοούμε. Ο Πανιώνιος ναι μεν συμφωνεί να παραχωρήσει με αυτό το αντίτιμο τους δύο παίκτες, αλλά έναν από τους δύο θέλει να τους κρατήσει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όταν λοιπόν παλεύεις να παραμείνεις στην κατηγορία το να χάσεις τους δύο κατά τεκμήριο καλύτερους σου παίκτες είναι πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να μείνει ο Μανιάτης στον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά είναι και δική του επιθυμία αφού ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι τώρα χρειάζεται μόνο ένα κεντρικό χαφ και αν και όχι και ένα δεξί μπακ. Παρά το γεγονός όμως ότι Ολυμπιακός και Πανιώνιος συμφωνούν να μείνει ο Μανιάτης μέχρι το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, ο αρχηγός του Πανιωνίου ούτε που το συζητά. Σε όλους τους τόνους έχει ξεκαθαρίσει και στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο ότι δεν μένει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι τόσο οι χθεσινές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όσο και η σημερινή ξαφνική ασθένεια του που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί και τις δύο μέρες δεν είναι άσχετες με αυτή την επιθυμία του. Ο Μανιάτης θέλει να φύγει εδώ και τώρα και κάνει ό,τι μπορεί για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα αναζητήσει εκτός από επιθετικό, κεντρικό χαφ και αριστερό μπακ που ήδη ψάχνει και παίκτη για τη θέση του Κουμόρτζι και δεξί μπακ για τη θέση του Μανιάτη. Και το να βρει Ιανουάριο μήνα πέντε παίκτες για τη βασική ενδεκάδα που θα έχουν τέτοια ποιότητα που να τον κρατήσουν στην κατηγορία δεν είναι εύκολο πράγμα.

Ισως για αυτό το λόγο τις επόμενες ώρες να γίνει κουβέντα με τον Ολυμπιακό και για τον Γκαλίτσιο. Και για να βρει ο Πανιώνιος αντικαταστάτη του Μανιάτη, αλλά και για να δεχτεί ο Βαλβέρδε να πάρει από τώρα τον Μανιάτη. Βεβαίως εδώ υπάρχει ένα θέμα και έχει να κάνει με το αν θα δεχτεί ο Γκαλίτσιος να πάει στη Νέα Σμύρνη. Γιατί από τον Πανιώνιο πρότειναν και τον δανεισμό του Γιάννη Παπαδόπουλου, αλλά ο πιτσιρικάς φαίνεται ότι αρνείται. Από την άλλη από τον Ολυμπιακό προτάθηκε στον Πανιώνιο ο Μονιάκης, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες που ψάχνουν για αριστερό μπακ δεν δείχνουν προς το παρόν να ενδιαφέρονται.

Με λίγα λόγια η συμφωνία έχει κλείσει σε όλα, Μαρινάκης και Βεντούρης τα έχουν βρει σε όλα, αλλά η αποδυνάμωση του Πανιωνίου που προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία είναι τέτοια που δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να λύσουν οι δύο πλευρές. Αλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έκλεισε τη συμφωνία με τον φίλο του Γεράσιμο Βεντούρη δεν έχει ως πρόθεση να αποδυναμώσει τόσο τον Πανιώνιο που η ομάδα της Νέας Σμύρνης να υποβιβαστεί. Ισως ο Γκαλίτσιος ή ο Γιάννης Παπαδόπουλος πέραν του Μήτρογλου να αποτελούν το κλειδί της υπόθεσης. Το πιθανότερο είναι ότι Κουμόρτζι και Μανιάτης θα πάνε από τώρα στον Ολυμπιακό και ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να κλείσει τα μεγάλα κενά με καλές μεταγραφές αξιοποιώντας και το ρευστό που θα πάρει και που όπως προαναφέραμε θα είναι τουλάχιστον 1,5 εκατ. Ευρώ.

43 σχόλια:

  1. Μάκη θέλουμε και το δικό σου ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στον Πανιώνιο. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε μόνο το παρακάτω ρεπορτάζ του Μ. Τσόχου http://www.sport-fm.gr/article/384967 και την επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου: http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18168&catid=5 που όμως δε λέει και πολλά! Για αυτό γράψε μας και τη δική σου πληροφόρηση στον ΠΚ on line!

    Πιστεύω ότι απ' αυτή την ανταλλαγή πρέπει μακροχρόνια ο Πανιώνιος να βγεί ωφελημένος και όχι μόνο τη φετινή χρονιά! Βέβαια προέχει η φετινή σωστηρία όμως χρειάζεται να οικοδομήσουμε και το μέλλον της ομάδας. Και το μέλλον της ομάδας δεν οικοδομείται μόνο με δανεικούς. Χρειάζεται ν' αποκτηθούν και καλοί ποδοσφαιριστές που ν' ανήκουν στον Πανιώνιο. Άρα χρειάζεται να πάρει και κάποια χρήματα. Δεν ξέρω αν το 1,5 εκ. ευρώ που αναφέρεται στο ρεπορτάζ ευσταθεί και κυρίως αν είναι ένα καλό ποσό και για τους δύο. Πάντως ο Πανιώνιος χρειάζεται χρήματα προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ του αρκετούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά δε χρειάζεται δεξί μπακ αν αποχωρήσει ο Μανιάτης διότι για αυτή τη θέση έχει ήδη 3 (Κοντοέ, Γιόνσον, Βαρό)! Αντιθέτως όπως έχουμε πεις άπειρες φορές χριάζεται ενίσχυση σ' όλες σχεδόν τις άλλες γραμμές και κυρίως θέλει κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, ποιοτικό κεντρικό μέσο και επιθετικό περιοχής.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 5 ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ΕΤΙΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.....ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ(ΜΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναινώ με Νρογκμπάμπη... Εκτός και αν αληθεύουν οι συνεντεύξεις στα αεκτζίδικα sites ότι δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό γιατί δεν τον θέλει ο Βαλβέρδε και προσπαθεί να χαλάσει τη "συμφωνία".
    Το έχουμε κάνει θρίλερ το ζήτημα και έτσι έαν είναι σίγουρο. Ότι και αν γίνει, θα καθυστερήσει πολύ και θα γίνει με παίκτες ξενερωμένους και χωρίς διάθεση να προσφέρουν. Δυστυχώς τίποτα δεν πάει φέτος όπως θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν ο Μανιάτης δεν θέλει να πάει ούτε... νεκρός στην Αεκ. Προτιμα ΟΣΦΠ και νομίζω ότι εχει δίκιο.

    Παιδιά η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική και αγωνιστική θέση. Εχω σε μεγαλη εκτίμηση τον Μανιάτη. Τον είδα να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά στην ομάδα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή αν φύγει. Δεν μπορεί ο καλύτερος σου παίκτης να είναι το δεξι μπακ. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν στηρίζεται σε έναν πλάγιο αμυντικό. Ακόμα και ο Ντάνι Αλβες είναι σε τρίτο, τέταρτο ρόλο.

    Αν η ομάδα πάρει 1,5 εκατομμύρια κια κάποιους καλούς παικτες μπορεί να σώσει τη χρονιά και το καλοκαίρι πρέπει να κτίσουμε μια νέα ομάδα, υγιής βάσεις, κυρίως με Ελληνες και 3-4 καλούς ξένους. Πρέπει να προσγειωθούμε στη πραγματικότητα...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επανέρχομαι καταθέτοντας την προσωπική μου άποψη για τους δύο προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Πανιώνιο οι αποχωρήσεις Μανιάτη και Κούμο. Αντιθέτως αν γίνουν οι σωστές κινήσεις από την πώλησή τους ο Πανιώνιος μπορεί να επωφεληθεί. Άλλωστε στη θέση του Μανιάτη έχουμε αρκετούς και καλούς (Γιόνσον, Βαρό, Κοντοέ) ενώ ο Κούμο φέτος, όσο αγωνίστηκε, ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Δε λέω ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής, όμως είναι εμφανές ότι θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο και παίζει χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ζητούμενο λοιπόν για τον Πανιώνιο είναι αφενός να πάρει καλά χρήματα απ' αυτές τις μεταγραφές (το 1,5 δισ ευρώ που αναφέρει το ρεπορτάζ για τα σημερινά δεδομένα δεν είναι κακό ποσό, αν και πιστεύω ότι μπορούν να το παλέψουν ώστε να είναι μεγαλύτερο) ώστε να τ' αξιοποιήσει αγοράζοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να καλύψει τις βασικές ελλείψεις και αφετέρου να πάρει κάποιους δανεικούς που θα συμβάλουν άμεσα και καθοριστικά στην παραμονή της ομάδας. Αυτό πιστεύω πώς είναι το σημερινό διακύβευμα για τον Πανιώνιο. Και φυσικά όλα αυτά πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
    Όσο για τους ποδοσφαιριστές, δε νομίζω ότι χρειάζονται υστερίες. Είναι επαγγελματίες και κοιτάζουν την προαγωγή της καριέρας τους. Ο Πανιώνιος θα κοιτάξει με τη σειρά του να ωφεληθεί από την πώλησή τους και να δημιουργήσει ένα ποιοτικότερο σύνολο. Αν συμβεί αυτό, τότε και οι δύο πλευρές (ποδοσφαιριστές – Πανιώνιος) θα είναι κερδισμένες.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ( ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΥΝΟΥ. Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ,ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΠΑΛΟΥΚΙ,ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ 1,5 ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ,ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε μου ο Μανιάτης μόνος του δε μπορεί να σώσει τον Πανιώνιο. Αν μπορούσε θα το είχε κάνει και ο Πανιώνιος δε θα ήταν τώρα σ' αυτή την τραγική θέση. Και φυσικά δε μπορεί να τον σώσει όχι μόνο ο Μανιάτης αλλά και κανένα άλλο δεξί μπακ στον κόσμο όσο μεγάλης κλάσης και να είναι! Ούτε επίσης ο Μήτρογλου μπορεί να τον σώσει. Όχι επειδή είναι άμπαλος όπως τον χαρακτηρίζεις, αντιθέτως πιστεύω ότι είναι πολύ καλός, αλλά επειδή θα είναι και αυτός μόνος! Ο Πανιώνιος μπορεί να σωθεί αν καλύψει βασικές ελλείψεις που έχει σε αρκετές θέσεις. Αυτό στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει μόνο όταν πουληθούν (προσοχή όχι ξεπουληθούν) κάποιοι ποδοσφαιριστές του, ώστε με τα χρήματα που θα εισπραχθούν ν' αγοραστούν κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και επιπλέον να έρθουν κάποιοι δανεικοί που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα να σωθεί. Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση, όμως δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί όταν ενισχυθεί τουλάχιστον με: ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, ποιοτικό μέσο, ποιοτικό επιθετικό περιοχής και φυσικά αποκτήσει και ένα αριστερό μπακ διότι σήμερα δεν έχει κανέναν! Αν στο δεξί άκρο παίξει ο Γιόνσον ή ο Βαρό αντί του Μανιάτη, πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι μικρή και σε κάθε περίπτωση όχι καθοριστική. Ο Μανιάτης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που όμως αγωνίζεται σε μιά θέση από την οποία δε μπορεί να πάρει στις πλάτες του όλη την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μενα η ερωτηση ειναι αν θελουμε τον Πανιωνιο α' εθνικη.
    Ας μην ξεχναμε παντως οτι Απολλωνες και Φωστηρες ειναι διπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είτε αληθεύουν είτε όχι όσα γράφτηκαν οτι είπε ο Μανιάτης δεν νομίζω να έχει σημασία πλέον. Ο Μανιατής δεν θέλει να τον βρίζει ώς προδότη όλη η Ν. Σμύρνη κάθε Κυριακή και το θεωρώ απίθανο το να προσφέρει 110% απο εδώ και πέρα για ά βοηθήσει τον Πανιώνιο. Καλό θα ήταν να παίζουμε με παίκτες που θέλουν και όχι με αυτούς που κάποτε ήθελαν και μετά ξενέρωσαν. Ο Κούμο δεν με πειράζει που φεύγει διότι εχεί όντως πάρα πολύ καιρό να παίξει καλά και νομίζω οτι και στον γαύρο δεν θα πιάσει και θα φύγει σύντομα.
    Ο Μήτρογλου επίσης δεν με ενθουσιάζει σαν παίκτης αλλά πιστεύω πως 5-6 γκόλ θα τα βάλει και τα χρειαζόμαστε.
    Για το ερώτημα του zamis, τάσσομαι με την άποψη Β', Γ' και Δ' Εθνική άμα λάχει και να μην είμαι παράρτημα κανενός. Άν και ο Πανιώνιος σαν ιδέα ξεφτίσει και εξαγοραστεί... τότε δέν ξέρω τί θα μεταβιβάσω στα παιδιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι μου τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. Ο Πανιώνιος σήμερα δεν έχει τα χρήματα του παρελθόντος ούτε διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Επίσης έχει ν' αντιμετωπίσει ένα σωρό άλλα προβλήματα όπως η οικονομική κρίση, η δύσκολη μεταγραφική περίοδος και η κακή βαθμολογική του θέση. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει προκειμένου να βελτιωθεί σαν ομάδα και να μείνει στην κατηγορία; Προφανώς αυτό που θα έκανε η κάθε ομάδα, που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση. Δηλ. να πουλήσει έναν - δύο εμπορεύσιμους ποδοσφαιριστές της και με τ' ανταλλάγματα (χρηματικά και έμψυχα) να κοιτάξει να δυναμώσει το σύνολο. Το ζητούμενο είναι να πάρει ικανοποιητικό χρηματικό ποσό και καλούς δανεικούς, οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα. Αν το καταφέρει αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει παράρτημα κάποιας άλλης ομάδας. Απλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές ή θα πάνε στο εξωτερικό η σε κάποια από τις εύρωστες οικονομικά ομάδες της Ελλάδας. Άλλη δυνατότητα που να σε ικανοποιεί οικονομικά δεν υπάρχει. Δηλ. ο Τσακίρης δεν πούλαγε στους "μεγάλους" του Ελληνικού πρωταθλήματος; Γίναμε παραμάγαζο κανενός; Αντιθέτως πουλούσε σε πολύ καλές τιμές για τον Πανιώνιο και με καλούς όρους. Αλλο που τα χρήματα σπαταλήθηκαν σε λάθος επιλογές(άσε τι να πρωτοθυμηθεί κανέις!). Στην ίδια λογική πρέπει να κινηθεί και τώρα ο Πανιώνιος, υπολογίζοντας βέβαια κάθε φορά τις ανάγκες του. Κανένας από μας δε θέλει και δε θα επιτρέψει ν' αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του Πανιωνίου και να γίνει τσιράκι του οποιουδήποτε. Πανιώνιος σημαίνει ήθος, εντιμότητα, ανεξαρτησία, αγωνιστικότητα, ιστορία, μνήμες, ομάδα που κινείται κόντρα στο κατεστημένο κ.λ.π. Αυτά πρέπει να διατηρηθούν διότι πολύ απλά δε μπορεί ν’ αλλάξουν. Δε μπορεί ν' αλάξει η ιδεολογία ένός συλλόγου. Άλλωστε για τις προηγούμενες αρχές γουστάρουμε που είμαστε Πανιώνιοι και όχι για τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και τις γενικότερες διακρίσεις.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα να δώ μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς την μεταγραφή των δύο παικτων μας, και ενοω για το οικονομικό ωφελος διοτι αλού γράφεται για 500,000 και αλου για 1,5 εκατ.
    Επιτέλους ας πουν μια αλήθεια σε αυτόν τον σύλογο.Γιατί αν ειναι ετσι με δανεικούς παίκτες δεν κάνουμε τίποτα και απο οτι φαίνεται και αυτοί με το ζόρι ερχονται. Καταλαβένεται λοιπόν με τι ζήλο θα παίξουν
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παραρτημα μπορουν να γινονται οι διοικησεις, οι παραγοντες, αλλα οχι η ομαδα μας γιατι ο πανιωνιος ειναι ιδεα και η ιδεες δεν πωλουνται η αγοραζονται.
    Απλα Γερασιμε Βεντουρη, ο Τσακιρης μπορει να μην εχει την τσεπη του Μαρινακη αλλα δεν του γλυφε και τα π@π@ρια. Δειξε λιγο χαρακτηρα. σιγα τον ΜΑΛΑΚΑ, που να παιθανει πριν γινουν οι μεταγραφες και να γινει ενα τσουναμι να πνιξει ολο το λιμανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα συμφωνήσω με τον panpanion ότι τα κενά που αφήνουν δεν είναι μεγάλα και καλώς γίνονται οι αποχωρήσεις.
    Θα συμφωνήσω και με τον John-Singapore ότι η θέση του Μανιάτη είναι δύσκολη. Φαντάζεστε τι θα γίνει αν χάσουμε ένα παιχνίδι και δεν είναι στους διακριθέντες? Τι κράξιμο θα ακούσει το φαντάζεστε? Από το αντε γαμ...σου κωλόγαυρε, μέχρι να φύγεις και να μην ξαναγυρίσεις. Εσείς αν είσασταν Μανιάτης και ήδη σας την είχανε ψιλοπέσει κανά δυο-τρεις φορές στο παρελθόν, τι θα κάνατε? Εγώ προσωπικά θα έγραφα στα παπάρια μου ολους αυτούς τους καραγκιόζηδες που νομίζουν ότι πάνε να δουν την Μπάρτσα κι αντί να βοηθήσουν την ομάδα την κραζουν, και θα πήγαινα στον γαύρο.
    Γεια σου ρε Γιάνναρε, καλή σου τύχη και μακάρι να κάνεις θαύματα να σε καμαρώνουμε. Καλή τύχη επίσης Κούμο, το τίμησες το ψωμί σου και με το παραπάνω.
    Φτάνει πια με την καρμιριά, ας καμαρώσουμε για μια φορά τους παίχτες που αναδείξαμε.

    Τέλος για τον φίλο που γράφει ότι το 1,5 μύριο θα πρέπει να επενδυθεί, δεν θέλω να τον απογοητεύσω αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Αν θυμάμαι καλά το άνοιγμα που είχε βγει στον αέρα με την αποχώρηση τοπυ Τσακίρη, ήταν περίπου 2 μύρια. Με δεδομένο ότι ο ερασιτέχνης είναι στεγνός, μάλλον θα πάνε άκλαφτα.

    Τέλος ξέρει κανείς τι γίνεται με Ενσαλίβα? Προπονείται? Θα ανακοινωθεί? Τον υπολογίζει ο Λεμονής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ακομα και το 1,5 που λετε ειναι πολυ λιγο....
    ερθει δεν ερθει ο πιστολερο....
    τσαμπα τουσ περνουν....
    τσακιρι κανε εσυ τισ μεταγραφεσ καλυτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ.

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΥΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ..........
    θα χει μεγαλη πλακα να τις φαει ο βεντουρης ενω την εβγαλαν ατσαλακωτοι τσκιρης και κιντης???????
    λετε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οταν καθε βλαχακι ερχεται απο το κωλοχωρι του και με 5-6 καλα παιχνιδια στο 3-4 χρονο του τον βαφτιζουμε μεγα παιχταρα και μετα τον κανουμε και αρχηγο,παιρνουμε οτι μας αξιζει.Μια μεγαλη μετριοτητα και δεν το λεω καθολου απο πικα.Επιτελους ας σταματησουμε την προσωπολατρεια σε ασημαντα ανθρωπακια,μαθημα για το μελλον.Στο παιχνιδι με την αεκ πριν τρια χρονια(0-3) ημουν μπροστα στον καβγα στην 2 για τα μουτρα του και επειδη καποιοι ισχυριζονταν οτι διεδιδε πως ειμασταν πολυ μικρη ομαδα για την παρτη του και επρεπε να ειναι ηδη σε ομαδα του ΠΟΚ.Τελος οι ιερες αγελαδες απο τον ιστορικο.Ολοι μαλακισμενα παικτακια εισαστε υπαλληλοι και σας εχουμε για τα αρχιδια μας.Δεν θα παιξουμε ξανα ξυλο μεταξυ μας για κανεναν πουστη.Μανιατη να πας να γαμηθεις με τον πουστη τον πατερα σου και να ξερεις δεν παθαμε και τιποτα,μια μετριοτητα ησουν.ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θεωρούσα ότι εδώ υπάρχει ένα επίπεδο. Το παραπάνω κείμενο δεν συμβαδίζει με τα προηγούμενα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. romy...
    η εισαι 12 χρονων η πολυ απλα βλαμενοσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στον πανιωνιο εχουν περασει καποιοι απο τους μεγαλυτερους παικταραδες του ελληνικου ποδοσφαίρου και ολοι φυγαν καποια στιγμη,δυστυχως ειναι η μοιρα της ομαδος μας που ισως πιστεψαμε οτι θα αλλαξει τα πρωτα χρονια του τσακιρη.Τους παικτες που τιμησαν την βαρια φανελα του πανιωνιου και οχι αυτους βεβαια που φερθηκαν αλητικα και ο μανιατης με τον κουμο δεν ειναι απο αυτους πρεπει να τους αποχαιρεταμε τουλαχιστον με ευγενεια και αν αυτοι δεν μας θελουν δεν πειραζει θα ερθουν αλλοι και γρηγορα θα τους ξεχασουμε.Το μονο που δεν καταλαβα ειναι πως ολοκληρωθηκε η μεταγραφη χωρις τα ανταλαγματα δηλαδη αν θελει ο μαρινακης τωρα δεν μας δινει κανεναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @endys,panagiotis
    Μαλλον εσεις δεν ξερετε να διαβαζετε,δεν εχετε επιπεδο η εισαστε βλαμμενοι.Που ειναι το λαθος οτι μας αφησε στα κρυα του λουτρου σαν ποντικος και οχι σαν αρχηγος οπως του επρεπε η οτι ειναι ενας μετριος παικτης και απο τον ιστορικο εχουν φυγει ονοματα και ονοματα και δεν εχουμε χαθει.Οσο για τον πατερα του εχω λογους που το λεω γιατι στα επισημα συμπεριφεροταν ως μπραβος του γιου του.Ρε Εντυ κανε μας την χαρη με το επιπεδο σου και κατσε να κλαις εσυ για το χαμενο κελεπουρι.Εσυ Παναγιωτη μην χαρακτηριζεις γιατι μαλλον εσυ εισαι 12χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. romy eisai panvlakas agori moy kai ntropi gia ton istoriko...an eisai panionios...???
    min milas gia epipedo re stoke otan xaraktirizis etsi gia tin ikogenia tou allou...

    den mporo na katalavo giati afinoun na pernane tetia sxolia apo pouthenades...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πουθενα 20 χρονια διαρκειας,μηπως εισαι ο μπαμπας του Μανιατη,πανιβλακα υποτακτικε Βοιωτε που παρεξηγηθηκες κιολας λες και αναφερομαι στην δικη σου οικογενεια.Μην το συνεχιζεις εγω δεν αναφερθηκα αν εισαι Πανιωνιος,ουτε πουθενας,ουτε ντροπη κοψτο λοιπον και κρατα την αποψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ti simasia exei re stoke to ti den evrises tin dikia mou ikogenia....
    an exeis epipedo to exeis pantoy re dodekaxrono...
    mipos to diarkias sou einai sto oaka re aekaki...oust ntropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω απαντω τελευταια φορα στοκε.Εσυ τι εισαι ο κριτης του blog?Δες ρε τελειωμενε δεξια και αριστερα σε ολα τα blogs τις αποψεις των συνπανιωνιων και αναρωτησου αν εχεις κοινη λογικη.ΜΑΝΙΑΤΗ ΟΥΣΤ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ σου αδερφαρα.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ κανε chating σε κανενα γκομενοσαιτ,βλακα,επιπεδουχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ti isteria einai afti pou se exei piasi....
    oute gomeno na to eixes kai tsantistikes pou se paratise...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ? Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΙΠΕ 80 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΤΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΟΔΑΡΑΤΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΕΙΝΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εγώ νομίζω ότι βγήκαμε χαμένοι απο το deal και δεν μιλάμε επειδή είναι ο βετνούρης μπροστά! αν ήταν ο τσακ θα λέγαμε μας πούλησε το όνειρο και άμα ήταν κανένας γαλλής θα γκρεμίζαμε το γήπεδο.
    Για να πω ότι μπορεί και να μας κάνει το 1,5εκ€ και για τους 2 θέλω εκτός απο δανεικούς και ένα καλό παίκτη ελέυθερο..γκαλίτσιο και είμαστε οκ
    αλλά τώρα όχι απλά ξεπουλάμε αλλά και αποδυναμωθήκαμε πλήρως...

    αν ισχύει ότι γράφετε για το μανιάτη τότε απλά ντροπή του..άλλος ένας που έγινε άνθρωπος και δεν εκτιμάει τίποτα!δεν μπορώ να τον βρίσω όπως το μάκο αλλά δυστηχώς δεν θα το χειροκροτήσω κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για πες μας ρε Κωνσταντίνε, αν ήσουν εσύ ο Μανιάτης και σε είχανε κράξει καποιες φορές στο παρελθόν κι αν δεν κάνω λάθος σε είχαν χειροδικήσει κιόλας.
    Θα καθόσουν για να βοηθήσεις γνωρίζοντας ότι (διάλεξε και πάρε)
    α) στην πρώτη στραβή θα σε κράζανε "ουστ κωλόγαυρε" κλπ?
    β) η ομάδα σώζεται νωρίς και όλοι εμείς που θέλουμε μεγαλεία στα μισά του γύρου σκεπτόμαστε την Ευρώπη και σε κράζουμε γιατί είσαι αδιάφορος?
    γ)σώζεται η ομάδα και δεν ακούς ένα ευχαριστώ, αφού έκανες κανά-δυο άσχημα παιχνίδια και η ομάδα σώθηκε από τα γκολ του Μήτρογλου (αν έρθει), τις πάσες του Ντάριο (που δεν θα έρθει), την άνοδο του Ριέρα κλπ?
    δ) πέφτει η ομάδα και είσαι ένα κωλόπαιδο που δεν μάτωσες και δεν έβαλες τα πόδια στην φωτιά, για να παίξεις στον γαύρο?

    Με το χέρι στην καρδιά, θα το έκανες?
    Αφού αυτή είναι η φάρα μας ως Πανιώνιοι και παλι καλά να λέμε.

    Romy, ελπίζω αγόρι μου να βρεις την ισορροπία σου και να εκτονώσεις τον θυμό σου. Να ξέρεις ότι ο θυμός επηρεάζει αρνητικά την κρίση και το μυαλό.
    Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ότι αυτή η σελίδα έχει επίπεδο και σας παρακαλώ αν δεν θέλετε να το ακολουθήσετε απλά μην γράφετε. Υπάρχουν άλλες καφροσελίδες για να εκτονωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΔΕΡΦΕ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ 50 ΚΑΦΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
    Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΕΛΕΕΙΝΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ...ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.

    ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανενας θυμος φιλε,απλα διαβαζε καλα.Ειπα οτι ειναι ενας μετριος παικτης,οτι εχουν φυγει καλυτεροι,οτι πουλαγε οπαδιλικι και απο την αλλη ελεγε οτι ηταν πολυ καλος για τα μετρα της ομαδας μας.Οσο για τον μπαμπα του δεν καταλαβαινω την πρεμουρα σας.Δια φωνεις οτι πρεπει να τους αισθανομαστε ως υπαλληλους και να παψει το οποιοδηποτε δεσιμο με αυτους αφου στο πρωτο τηλ. μεγαλυτερου μαγαζιου θα την κανουν με ελαφρια.Τι λεω λαθος και δεν σου κανει το επιπεδο(το οποιο κιολας δεν γνωριζεις.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 330.000 ειναι αρκετα χρηματα για να ακουω και λιγα πουστιρλικια Εντυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε romy αναφερόμουν στον τρόπο που εκφράστηκες :με βρισιές. Το παραπάνω σχόλιο είναι μια χαρά και μπράβο σου.

    Τώρα σχετικά με τις μεταγραφές η θέση μου είναι η παρακάτω όπως την έχω γράψει και αλλού.

    "Ο ερασιτέχνης δεν έχει μαντήλι να κλάψει κι έχει την κακή εμπειρία από το μπάσκετ πέρυσι που αν δεν επέστρεφε ο Λιανός θα χρεωκοπούσε.
    Έχει ειπωθεί ότι χρειάζονται περίπου 2 μύρια για τα έξοδα έως το τέλος της χρονιάς. Ποιος θα έβαζε αυτά τα λεφτά? Με τι λεφτά θα γίνονταν μεταγραφές?
    Ο Βεντούρης κάνει τρελή μαγκιά και παίρνει 1,2 για δύο παίχτες σε μία περίοδο που οι τιμές είναι στον πάτο (βάσει των κανόνων για προσφορά και ζήτηση της αγοράς κλπ) και έμψυχα ανταλάγματα. Μην ξεχνάμε ότι ο Τσακίρης πούλησε παίχτες πριν την οικονομική κρίση και με δύο ομάδες (Παο-Αεκ) να ενδιαφέρονται.
    Το τέλος της ημέρας πως μας βρίσκει? Να έχουμε δώσει ένα από τα τέσσερα δεξιά μπακ που έχουμε (είναι αστείο να λέμε ότι μία ομάδα κρέμεται από το δεξί της μπακ) κι ένα από τα τέσσερα αμυντικά χαφ που έχουμε (αφού δημιουργικά φέρος ο Κούμο είναι ανύπαρκτος) και να ενισχυθούμε σημαντικά εκεί που πονάμε : σε δημιουργικό χαφ και επίθεση.

    Απλά του βγάζω το καπέλο. Με μία κίνηση ΕΝΙΣΧΥΕΙ την ομάδα και βρίσκει μετρητά για να μην εχουμε απεργίες από απλήρωτους παίκτες κι έχουμε άλλες ομορφιές μετά."

    Όποιος βλέπει με καθαρό μυαλό δεν μπορεί να καταλήξει αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. to podosfero edo kai xronia einai epagelmatiko....
    an eisoun esi o maniatis tha epeleges na minis ston panionio pou mallon pefti (makari oxi) apo to na pas se enan silogo pou to pithanotero einai na pari koupa. diladi viografiko fimi lefta....
    re tha me trelanete telios mou fenete....

    klasiki periptosi anthropon
    pou sigoura exoun kani ntou stous pextes mas....
    pou sigoura exoun stili mpoukali se egona...
    kai pou sigoura apokalounte opadi....

    sori file apla eimai filathlos tou panioniou kai oxi opados...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΙΛΕ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ Η ΒΛΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΕΙΠΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ(ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ) ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. protathlitis sto tavli kai sti malakia prepei na eisai agori mou....
    tha eperne protathlima fetos re stoko ean emene ston panionio.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ston tzavela pou itan tixeros kai pige exo tou stelnete filakia....traxanades
    eno ston maniati kraximo.....oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ? ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φιλαθλε εισαι τελειως ΜΑΛΑΚΑΣ.Δεν εξηγειται αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ!!!! ΞΥΠΝΑ!!!! ΠΕΦΤΟΥΜΕ....

    7 ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή