ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στα "κυανέρυθρα" η Μάζιτς

Με τη φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται η Μίρνα Μάζιτς. Η Κροάτισσα φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα της, μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μια επιτυχημένη περυσινή πορεία με τις Εσπερίδες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Μίρνα Μάζιτς. Η Μάζιτς γεννήθηκε στο Ζαντάρ της Κροατίας, είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στην θέση της φόργουορντ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αγωνίστηκε φέτος στην Ενεργκα Τόρουν, ενώ την περσινή αγωνιστική σεζόν είχε φορέσει τη φανέλα των Εσπερίδων, πιστοποιώντας τις συστάσεις που αναφέρουν ότι είναι από τις κορυφαίες παίκτριες της χώρας της».

2 σχόλια:

  1. Από τη μία χαίρομαι που αποκτήσαμε μια καλή παίκτρια στο γυναικείο μπάσκετ. Από την άλλη σκέφτομαι πόσες συνδρομές αθλούμενων παιδιών χρειάζονται για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής. Παιδιών, που για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν τουαλέτες, αποδυτήρια, μπάλες ή γήπεδο της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είναι χάλια και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάναμε μεταγραφή στο γυναικείο μπάσκετ που δεν έχουμε και στόχο μεγάλο όπως πχ το πρωτάθλημα.
    Αν πχ κάναμε μια μεταγραφή στο πόλο θα έλεγα ότι πάμε για κούπα και τα δίνουμε όλα , αλλά στο γυναικείο μπάκσετ δεν πάμε για τίποτα...
    μακάρι να έχουν κάνει καλό κουμάντο και να τους βγούνε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή