ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στα "κυανέρυθρα" ο Γκαλίτσιος

H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες. Ο Γιώργιος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι λυθηκαν σήμερα κοινή συναίνεση τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Μαξίμ Παρτούς και Γιαχμίρ Χίκα.
Τους ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

25 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ 12Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exw tin entypwsi oti thysiasame ton Maniati gia na swthoume opws-opws. Kai meta exei o theos...
    Bebaia, arga i nwris, tha efeuge o Maniatis.
    Exoume paiksei to teleutao mas xarti me tous daneismous kai oti bgei. Einai omws lysi apelpisias gia tin paramoni stin katigoria, an kai exoume dromo mprosta mas...
    Kai distyxws exoume poulithei ston gauro dimwsiws kai apo panw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή κύριε Βεντούρη, τολμήσατε να πάρετε κανονικό προπονητή. Ντροπή κύριε Βεντούρη που τολμήσατε να βγάλετε, ευχόμαστε όχι προσωρινά, την ομάδα από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Ντροπή κύριε Βεντούρη που είδαμε κόσμο στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Ντροπή κύριε Βεντούρη που δεν αρχίσατε την παπαρολογία, αλλά ξεκάθαρα είπατε ότι θα προσπαθήσετε να εκμεταλευτείτε την γνωριμία σας με τον Μαρινάκη χωρίς όμως να ξεπουλήσετε την αξιοπρέπειά μας.

    Ευχαριστούμε κύριε Βεντούρη που δίνεις την ευκαιρία σε κάθε κομπλεξικό να κράξει. Είχαν καταπιεστεί το τελευταίο διάστημα κι εσείς είστε η όασή τους. Για τον κάθε μακάκα που καταπιέζεται από τις κακίες των βαζελοχάνουμων οι οποίοι ψάχνονντας άλοθι για τα δικά τους χάλια το ρίχνουν στην παραρτηματολογία. Λες και κάθε χρόνο φτύνει αίμα ο γαύρος να μας κερδίσει και φέτος αποφάσισε να μας δώσει παίχτες για να περάσει!!! Πόσο μικρό μυαλό πρέπει να έχουν κάποιοι για να τα πιστεύουν.
    Αλήθεια παίζει αυτοί που ξεκινούν τα σχόλια περί παραρτήματος στα διάφορα σάιτς, να είναι από τα γραφεία τύπου των βαζελοχάνουμων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha sinfoniso me ton filo endys se pola...
    alla odos re tsakale ti na ton kanoume ton galitsio... (varo-kontoes-jonson) kai eno xeris oti sou lipoun se alles thesis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ' αρχάς σόρυ για τους χαρακτηρισμούς προς τα άλλα αδέρφια Πανιώνιους, αλλά ήμουν πολύ εκνευρισμένος εχθές με το κράξιμο. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Να κάνουμε κριτική αδέρφια και να τονίζουμε τους προβληματισμούς μας, αλλά επικοδομητικά και όχι κράζοντας.

    Κι εγώ δεν καταλαβαίνω την μεταγραφή αυτή. Ίσως ήρθε πληρωμένος μέχρι το καλοκαίρι κι αποδεσμεύοντας πχ τον Βαρό γλυτώνεις ένα συμβόλαιο (αν και τελευταία ημέρα δεν αφήνεις κάποιον ελεύθερο). Μπορεί να είναι η πληρωμή στον γαύρο για τον Μήτρογλου. Στην τελική δεν με πολυνοιάζει γιατί ήρθε. Αυτό που θέλω είναι να μην αδικηθεί κάποιος άλλος και δεν παίζει ο καλύτερος αλλά αυτός που πρέπει. Τότε ουσιαστικά θα αδικηθεί η ομάδα και αυτό είναι θέμα του προπονητή, όχι του προέδρου.

    Σε γενικές γραμμές θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και αυτό θα γίνει μόνο με ψυχραιμία, υποστήριξη και ήπια κριτική όχι κράζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω θα συμφωνησω με τον παναγιωτη
    η μονη θεση που δεν χρειαζομαστε ενισχυση ειναι του δεξιου μπακ.
    αυτο φανηκε και στα τελαυταια ματς. θα ηταν πιο φρονιμο αντι να παρουμε τεταρτο δεξι μπακ να επεκτειναμε το συμβολαιο κοντοε η/και να διωχναμε τον πρωην ποδοσφαιριστη βαρώ.
    αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι και ο λεμονις εχει εκφρασει δημοσια οτι θελει χαφ.
    ας πουμε λοιπον οτι ο γκαλιτσιο θα παιζει βασικος. ο γεωργιανος αριστερα. οποτε γιονσον και κοντοες εκτος. και μαλιστα ενας απ τους δυο ισως να ειναι στην εξεδρα αφου θα ειναι πρωτοτυπια να εχεις δυο δεξια μπακ στον παγκο.
    για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΝΤΥ
    ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΑΦ,ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΠΕΡ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΜΑ
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚ/ΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδελφια, οχι αλλο καρβουνο... εεε, κραξιμο θελω να πω.
    Η μεταγραφη Μανιατη μας εδωσε 500,000 μετρητα + πληρωμενο τον Μητρογλου (περιπου 200,000 για μισο χρονο συμβολαιο) + τον Γκαλιτσιο μαλλον πληρωμενο (αλλα 150,000 περιπου δεν θαναι για μισο χρονο συμβολαιο ??), συνολο 850,000.
    Οσο για τα πολλα δεξια μπακ κλπ, νομιζω οι μαλλον ετοιμαζονται να σουταρουν τον Βαρο (η λεξη αργος ειναι μαλλον φιλοφρονημα για το παιδι), αρα κραταει ζευγαρια στα δεξια Γιονσον και Γκαλιτσιο και στα αριστερα Κοντοε (την σχιζει την θεση τουλαχιστον αμυντικα) και Κβιρκβελια.
    Που το προβλημα ??
    Α, ναι, σιγουρα δεν εχει παρει δημιουργικο χαφ, αλλα κατι θα εχουν στο μυαλο τους, γιατι ουτε ο Βεντουρης ουτε ο Λεμονης ειναι βλακες.
    Α ρε παλιοπαιδο Κιντη, παραλιγο να τα καταφερεις να μας διαλυσεις !!!
    Και μονο οτι δηλωσε ο Βεντουρης οτι θα κινηθει δικαστικα εναντιον του για κακοδιαχειρηση, για μενα ειναι μαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1)o Gkalitsios prepei na parei pexnidia sta podia tou (eis baros ton pexton mas)gia na girisei ston Marinaki etimos 2)O Gkalitsios DEN prepei na paei stin AEL giati DEN anikei ston omilo parartimaton tou Marinaki kai prepei na timori8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέτοια μιζέρια και κακομοιριά μόνο στον Πανιώνιο. Λοιπον εγώ αγωνιστικά θα σας πω ότι: Ο Γκαλίστιος μπορεί να παίξει δεξιά κια στόπερ. Ο Κοντοές μπορεί να πάιξει δεξιά, αριστερά και, κυρίως θα έλεγα εγώ στόπερ. Καθότι Λάτκα, Σιόβας είναι πολύ καλοί αλλά ας πούμε αύριο που παίζομε με τον Ονουάτσι ποιος θα τον πιάσει; Μήπως ο Γιάννης αύριο πρέπει να αγωνιστεί στόπερ; Ο Βαρό δεν υπάρχει. Μάλιστα ετοιμάζεται, λεει να κάνει προσφυγή, ο αλήτης... Ο Γιόνσον καλός, φιλότιμος, αλλά δεν είναι σιδερένιος. ερχονται κάρτες, τραυματισμοί. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re Makh esy auto oneirevosoun otan legame kalutera sta xeria panioniwn para se ksena xeria?O Olympiakos koitaei ton Sverkos,o Mhtroglou einai daneikos apo ekei k twra hrame k ton Galitsio daneiko apo ekei..Ayto xreiazomastan?ki allo deksi back, thn stigmh malista pou apo ekei pleon exoume 3 k me ton galitsio 4????to oti borei na paiksei k center back den mou leei kt emena..k omo persy epaize...k ti katalavame??Tespa,vlepw pantws pws ta syllalhthria eginan adika...Ti paei na pei prepei na sw8ei?Pou einai to kalutera sthn B para se ksena xeria??Se poia allh omada k genika emporikh synnalagh pou 8eloun na agorasoun kt(maniaths) prwta to agorazoun k meta oxi erxontai,alla ma8ainontai ta antalagmata?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Maki, tora les gia mizeria kai kakomoiria?? kano copy ap palia sou dimoseysi se ayto to blog........ Από χθες το βράδυ η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν με ενδιαφέρει ως οπαδό. Επαγγελματικά θα συνεχίσω να κάνω το ρεπροτάζ της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά μέχρι εκεί. Τα μπλογκ είναι μεράκι, αγωνία, "προπονητηλίκι", οπαδική άποψη. Εχουν παρεμβατικό- ιδεολογικό ρόλο. Για ποια ομάδα να τα κάνω όλα; Για την ΠΑΕ Πανιώνιος; Δεν με ενδιαφέρει πλέον να εκφράζω τη γνώμη για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Είναι τόσο απλό....... ego tin idia mizeri stasi eixa exo kai 8a exo panta, eite prokete gia psomiadi, eite gia Marinaki.....kalitera stin B legate tote gia mizeria kai kakomiria lete tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνώ με τον Waspros Rebobas . γιατί απλά κράξαμε τότε το τσακ για να δώσει σε πανιώνια χέρια την ομάδα ώστε να μην ξεφτιλιζόμαστε. Ο τρόπος που έγινε η μεταγραφή μανιάτη μας ξεφτιλίζει!
    πάντως επειδή η ομάδα μας χρειάζεται και πρέπει να σωθεί , όλοι δίπλα στο σύλλογο.Ελπίζω να είναι όπως τα λέει ο βεντούρης τα πράγματα και επίσης να κινηθούμε όντως νομικά απέναντι στο κιντή!
    το ματς με καβάλα είναι σημαντικό και ΠΟΛΥ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο τι σχέση έχιε η κριτική που έκανα εγώ στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Κιντή με τη μεταγρφαή ενός καλού παίκτη; Πλάκα μας κάνετε; Ο Κιντής φόρτωσε την ομάδα με 15 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ παίκτες είναι το ίδιο;
    Είτε σας αρέσει, είτε όχι ο Βεντούρης κάνει κινήσεις για ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Αν δεν είχε περάσει η λαίλαπα Κιντή, Μπάνγκσμπο, Στόρε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορερικά.
    Αν το καλοκαίρ είχαμε πάρει Καρντόσο, Τσέζαρεκ, Γκονζάλεζ (Λεβαδειακού, Ναπολεόνι, δεν είχαμε διώξει Νικολαόυ, εστογιανόφ δεν θα είμασταν αναγκασμένοι να παίρνουμε δανεικούς παίκτες... Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Είτε αρέσει, είτε όχι...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Maki.... signomi alla pou anafera ego ton KINTI?......ego COPY ekana tis dikias sou antidrasis stin periptosi pou 8a mas eperne EMESA(dia meso triton)o PSOMIADIS, tora pou giname AMESA parartima toy Marinaki kai den kratame kan ta prosximata den exeis tin idia antidrasi............eyto einai to parapono pou exo ego pros esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αδέρφια θυμάται κανείς πότε κερδίσαμε τον γαύρο για τελευταία φορά? Εγώ θυμάμαι ένα 1-3 στη Ν. Φιλαδέλφια την δεκαετία του 80. Αν θυμάται κανείς κάτι πιο πρόσφατο ας το καταθέσει.
    Αυτό σημαίνει ότι είμασταν τόσα χρόνια παράρτημα του γαύρου? Χρειαζόταν να μας δώσεο παίχτες ο Μαρινάκης για να πάρει αποτέλεσμα? Αν τώρα είμαστε παράρτημα τότε τι ήμασταν όταν ο Αχιλλέας έδινε δυο-δυο τους παίχτες στον βάζελο και ο Τσακ στα χανούμια?

    Μην μασάτε και μην τρώτε το δηλητήριο που ρίχνουν οι κομπλεξικοί. Οι βάζελοι και τα χανούμια αντί να ψάξουν να βρουν σε τι ωφείλονται τα χάλια των ομάδων τους ψάχνουν για εύκολες δικαιολογίες. Όπως θα έκαναν και οι γαύροι στην θέση τους. Όπως όμως συνηθήζω να λέω στον γιο μου ¨οι δικαιολογίες είναι για τους αποτυχημένους" Αν κάποιος θέλει να φτάσει ψηλά πρέπει πρώτα να είναι αυστηρός με τον εαυτό του, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα πάντα φταίνε οι άλλοι.

    Μην μασάτε, αφήστε την γκρίνια κι όλοι μαζί αύριο στον τελικό.

    ΥΓ. Όποιος πληρώσει εισητήριο για να δει μπάλα να κάτσει σπίτι του αύριο. Μην αρχίσουμε από το 20' τα "βγάλε τον Φανούρη" "μην γυρνάτε την μπάλα πίσω" και τις άλλες χαριτωμενιές που λέμε όλοι εμείς που τόσα χρόνια μάθαμε στο ποιοτικό ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε τις μετριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. giorgos: eite prokete gia psomiadi, eite gia Marinaki...

    Φίλε Γιώργο άλλο Ψωμιάδης, άλλο Βεντούρης (Ερασιτέχνης ΠΓΣΣ). Μην τρελαθούμε. Όταν γινόταν το συλλαλητήριο η ομάδα κινδύνευε να πέσει σε χέρια που κατηγορούνται για στήσιμο αγώνων και για εκβιασμούς παικτών. Τώρα κάποιοι Πανιώνιοι (για τους λοιπούς δεν ενδιαφέρομαι τι νομίζουν) βρήκαν την καραμέλα του Μαρινάκη. Δεν μου λέτε εσείς που πιπιλίζετε την καραμέλα αυτή: Τσάμπα μας δίνουν το Μήτρογλου και το Γκαλίτσιο? Τα ποσά δανεισμού δεν συμπεριλαμβάνονται στις μεταγραφές Μανιάτη και Κουμορτζί? Από πότε μια εμπορική συμφωνία μεταξύ δύο ΠΑΕ όπου ΤΙΠΟΤΑ δεν χαρίζεται αποτελεί απόδειξη "εξάρτησης", "υποτέλειας" ή ξέρω 'γω τι? Ωραίο το όνειρο να έχουμε πολλά λεφτά και σούπερ ομάδα, όλοι οι πάικτες να παρακαλάνε να 'ρθουν στον Πανιώνιο, στις αγοραπωλησίες παικτών να μην πουλάμε ποτέ σε ανταγωνιστές παρά μόνο στην Άιντραχτ και στη ...Μπαρτσελόνα και να μην παίρνουμε ποτέ δανεικούς παίκτες, αλλά απογοητεύνοντας ορισμένους θα πω ότι αυτό το όνειρο δεν θα το δουν ποτέ στον Πανιώνιο. Εγώ θέλω να έχουμε ΕΠΙΚΕΡΔΕΙΣ για την ομάδα "εμπορικές" συναλλαγές με ΟΛΟΥΣ. Και φυσικά με το ΠΟΚ γιατί αυτοί έχουν τα χρήματα και αυτοί "παρακολουθούν" το ελληνικό πρωτάθλημα.

    Μακάρι ο Γκαλίτσιος να πετύχει στον Πανιώνιο, όχι για να δικαιωθεί ο Βεντούρης ή ο προπονητής που προφανώς τον ήθελε, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι εξακολουθούμε να είμαστε φαβορί για τη Β΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nomizw htan to 2002 h 3 pou kerdisame 3 1 ton oympiako sthn nsmyrnh me siliak..Den diafwnw sto na pairnoume daneikous paixtes,anti8etws an voh8hsoun,na er8oun..Apla den m aresei h mh diafaneia pou yphrkse sto 8ema maniati...Einai san na phgainw na parw ena amaksi k na mou leei autos pou mou to poulaei,parto k to ti 8a mou dwseis to vlepoume se ligo kairo...Den einai sovara pragmata auta...Ayto leei k h anakoinwsh tou site ths Pae...Mporei o Tsak na ekane polla la8h,alla toulaxiston prepei oloi na paradextoume pws pote den ksepoulage kpws evale lefta,par olo pou den aksiopoih8hkan ka8olou swsta...Oso gia ton synpanionio Endy,den me noiazei kan ti lene oi antipaloi..Apla na 8ymhsw pws ta xanoumia thn epomenh mera pou o Ventourhs tous edwse to ghpedo,legane stis efhmerides tous bravo tou k mexri k gia gg a8lhtismou 8elane na paei!!!k meta apo ligo kairo ton legane movsesian...SigA LOIPON MHN PARW AUTOUS TOUS AN8RWPOUYS SOVARA file endy...To lew xwris kamia eirwnia apenanti sou k me ola ta filika ais8hmata,k apla to kseka8arizw gt o graptos logos einai pio psyxros k den 8elw na ginei kamia parekshghsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργο είναι δυνατόν να συγκρίνεις την αγορά της ΠΑΕ από τον Ψωμιάδη με τον δανεισμό δυο παικτών; Οχι δυο αλλά 15 παίκτες να δανειστούμε αρκεί να σωθούμε. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν μας είχε διαλύσει ο Κιντής, αν δεν μας είχε φέρει στο χείλος του υποβιβασμού δεν θα χρειαζόταν να δανειστούμε παίκτες, γιατί πολύ απλά θα είχαμε μια αξιοπρεπή ομάδα. Αυτό σου εξηγηώ και εσύ επιμενεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Η διαφορά μου με τον Ψωμιάδη είναι αισθητική. Ο Βεντούρης είναι ένας Πανιώνιος που προσπαθεί με νύχια και δόντια να ενισχύσει την ομάδα για να μείνει στην κατηγορία. Πολύ απλά. Ολα τα άλλα είναι λόγια και εύκολη κριτική. Ναι από το να μας πάρει ο Ψωμιαδης προτιμούσα τη Β' εθνική. Ομως τώρα που είμαστε σε Πανιώνια χέρια θέλω να μείνουμε στην Α' και αυτό θα γίνει μόνο με καλούς παίκτες τους οποίους αυτη τη στιγμή έχει ο ΟΣΦΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το έχετε αντιληφθεί ότι με ένα δημιουργικό χαφ, θα έχουμε ομάδα που χτυπάει στα ίσια θέση από τη μέση και πάνω? ο κοντοές είναι κοντός, αλλά στόπερ...όξω βαρό,κούκετς, μπάλαμπαν, οκπάκο, πούπο, ρισγκαρντ βασικά...άντε να κρατήσεις μπαλαμπαν...δεν έχετε καταλάβει ότι ο μαρινακης θα έχει ρόστερ 40 παίκτες κάθε χρόνο και θα μοιράζει δανεικούς για δημόσιες σχέσεις...όχι παραρτηματικά, αλλά για τη δύσκολη στιγμή...προτείνω να παραμείνει το ποδόσφαιρο στα χέρια του ερασιτέχνη για έβα ακόμα χρόνο, να γίνει εξυγίανση στα οικονομικά και μετά να βγει στην άγρα για επενδυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο ψωμιαδης κατηγορειται για μπραβιλικια και στησιματα
    ενω ο δικος μας ο χοντρος καμια σχεση με αυτα ε?
    η μηπως επειδη ειναι πανιωνιος το στησιμο και τα κουμπουρια επιτρεπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η διάσωση του Πανιωνίου έχει το προφανές αγωνιστικό ηθικό σκέλος αλλά και ένα σοβαρό οικονομικό.αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία που έχει ο κος βεντούρης να σώσει την ομάδα χωρίς μάλιστα να διαθέτει τα κατάλληλα οικονομικά μέσα.μέχρι εδώ μπορώ να κάνω κάποιες υποχωρήσεις στα θέματα των δανειακών,μαρινάκη κλπ.θεωρώ όμως ότι εξίσου σημαντικό είναι να τηρούνται τα προσχήματα και μέχρι το καλοκαίρι να βρεθεί σοβαρός και ανεξάρτητος επενδυτής.η λύση του ερασιτέχνη ήταν είναι και πρέπει να παραμείνει προσωρινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για το μονο λογο που θα απαλλαξω, ολους οσους κραζεται, ειναι η ηλικια. ολοι οι αλλοι που ειστε μεγαλυτεροι ειστε κακομοιροι αν σας ενοχλει η ρετσινια του βαζελογαυρου.
    Το αν πηραμε παιχτη που δεν χρειαζομασταν ειναι σιγουρο.
    Αλλα για το αν μας σωζει ο γαυρος με τα δανεικα του ενα εχω να πω. ΧΡΩΣΤΑΝΕ ακομα πολλα.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ τι κρυφοειμαστε ΧΑΝΟΥΜΙΑ (ΜΑΥΡΟΣ)
    ΒΑΖΕΛΙΑ (ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ) Η ΜΗΠΩΣ ΓΑΥΡΟΙ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) και ποσοι ακομα.
    Μας Χρωστανε και οποτε γουσταρουμε και χρειαζομαστε θα περνουμε ΤΕΛΟΣ
    Και εχουμε δωσει σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΣΟ..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΕΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ....

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ?

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΕΝΑ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή