ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πανιώνιος Κόσμος νέο τεύχος

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ (78ο) ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΜΑΡΗ, ΒΑΤΣΛΑΒ ΣΒΕΡΚΟΣ, ΣΤΑΘΗ ΧΑΪΤΑ. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ΒΟΥΓΙΑΝΙΤΣ. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΣ" ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΕΡΗ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Λ.Μ.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ, ΜΟΔ. ΣΙΩΤΟ, "ΚΑΝΑΠΕ", ΜΙΧ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ, BR FUNATIC, Π. ΚΑΤΣΟΥΛΑ, PALE RIDER, Μ. ΔΙΟΓΟ.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/1 ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4-5 & ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ.
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

6 σχόλια:

  1. Ρε παιδια ξερει κανεις τι γινετε με τον Ενσαλιβα??Κανει ακομα προπονηση σε εμας η εχει φυγει οριστικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... έπρεπε ήδη να το είχατε λύσει το πρόβλημα με το πρακτορείο διανομής του Πανιώνιου Κόσμου. Πώς θα την διαβάζουν όσοι διαμένουν μακριά από τη Ν. Σμύρνη και ιδίως οι εκτός Αττικής; Τι σόι πρόβλημα τελικά είναι αυτό που είχε καθυστερήσει και τη διανομή του προηγούμενου φύλλου; Στην ανάγκη να δείτε και την περίπτωση αλλαγής πρακτορείου διανομής της εφημερίδας.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γραφειοκρατικό Πάνο. Εσύ που είσαι υπερ του δημοσίου δεν θα έπρεπε να μιλάς... Ελα στο ματς τη Κυριακή και θα την αγοράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... από πότε το πρακτορείο διανομής "Άργος" ανήκει στο δημόσιο ρε Μάκη; Μ' αρέσει δε που ο κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας λειτουργεί μιά χαρά! Αλλά εσύ ξέχασα ότι με το προβληματικό δημόσιο έχεις πάθει ένα ταράκουλο και ίσως ο Πάγκαλος να μπορέσει να σε βοηθήσει! Όσο για μένα όπως και νάχει θ' αγοράσω την εφημερίδα και μάλιστα όχι μόνο ένα φύλλο. Αγοράζω περισσότερα και τα δίνω σε γνωστούς, διαδίδοντας έτσι την Πανιώνια ιδεολογία. Μάλιστα αυτό έχει κατοχυρωθεί και μόνοι τους μου ζητάνε την εφημερίδα!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή