ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ποδοσφαιρικά νέα

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το πρωί στο "Απήλιον". Ως είθισται μετά από αγώνες όσοι αγωνίσθηκαν με την Καβάλα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη, όπου θα αρχίσει και η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη.
Έφθασε σήμερα η μπλε κάρτα του Κρικβέλια, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γεωργιανός διεθνής είναι και τυπικά πλέον στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Γκαλίτσιο, το τυπικό μέρος της μεταγραφής του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα.
ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ - ΣΚΟΥΡΤΗΣ
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Κοντοχρήστος παραχωρήθηκε στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα ως δανεικός για 6 μήνες, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2011.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σκούρτης παραχωρήθηκε στην ομάδα του Θρασύβουλου Φυλής ως δανεικός για 6 μήνες, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2011.
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΡΙΚΒΕΛΙΑ και ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ

Ο Ντάτο Κρικβέλια επέλεξε τον αριθμό φανέλας 2, ενώ ο Γιώργος Γκαλίτσιος το 13.

2 σχόλια:

  1. Μάκη τον Πουπο τον είδαμε, και νομίζω ολοι καταλάβαμε ότι δεν έλεγε πολλά. Το Βαρό, δε λέω εντάξει τίποτα το τρομερό, πολύ αργός! αλλά με τη πληρότητα στη θέση και τη προσθήκη Γκαλίτσιου (????) καλώς και θέλει να τον αποδεσμέυσει (αν και αριστερά δεν είμαστε πλήρεις και έπρεπε να τον υπολογίζει έστω για αλλαγή από το να τον διώχνει). Αλλά για το Ρίσγκαρντ;;; κανένας δεν τον είδε, θεωρητικά είναι παίχτης έμπειρος και έρχεται από Γερμανικό πρωτάθλημα έχει παίξει και Τσάμπιονς λιγκ. Δεν κάνει για τον αμυντικό μέσο που θέλαμε; το λέω για να μην πληρώνουμε άδικα έξοδα!Δοκιμάστηκε άραγε ο παίχτης;αν δεν κάνει του προπονητή έχει καλώς, αλλά πες μας τι είπε το προπνητικό τιμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη κινηση του γκαλιτσιου αλλα ειδικα του αριστερου μπακ που σε αυτη τη θεση πονουσε η ομαδα!ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή