ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίττας Παλαιμάχων...

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011, στο MEMBER'S CLUB του γηπέδου του Πανιωνίου, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων του Συλλόγου μας. Στην εκδήλωση θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο με το θέμα της πίτας αλλά έχω κάποιες απορίες.
    Εμείς θέλαμε επιθετικό. Ο ΟΣΦΠ ήθελε τν Μανιάτη, τον πήρε λοιπόν και μας έδωσε τον Μήτρογλου μιά και δεν τον χρειάζεται ο Βαλβέρδε. Και τώρα πάιρνει ο ΟΣΦΠ τον Djebour τσάμπα στον Ολυμπιακό απο την ΑΕΚ? Γιατί έδωσαν τον Μήτρογλου σε εμάς και τον αντικατέστησαν με τον Djebour που είναι αρκετά επίφοβος σαν χαρακτήρας? Είχα γράψει οτι δεν ήθελα τον Djebour στον Πανιώνιο γιατί πιστέυω οτι θα ερχόταν σαν πριμαντόνα πίσω και θα δημιοθργούσε ιστορίες. Επιμένω στην άποψη μου αλλά θέλω να καταλάβω και γιατί εγιναν όλες αυτές οι σκάντζες.
    Δεν θεωρώ τον Djebour καλύτερο από τον Μήτρογλου και έτσι δεν ωγάζω κανένα νόημα. Να υποθέσω επίσης όπως εχει γραφτεί πολλές φορές οτι ο Κούμο απο αυριο θα είναι στον ΟΣΦΠ ή οτι για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θα καταλήξει στον ΠΑΟ αφού τους καρφώσει κανένα μπαλάκι σήμερα?
    Περίεργα πράγματα ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή