ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο brFunatic γράφει για τον Στόρε....

...τους Σουηδούς και τους Πανιώνιους...

3 σχόλια:

  1. mpravo re megale...etsi akrivos einai...einai polu kalos proponhths kai se bathos xronou tha boithisei polu thn omada kai tha boithithei apo aythn...as elpisoume na mhn ginei eksilasthrio thyma kai apodiopompaios tragos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αντιλαμβάνομαι πραγματικά γιατί άνοιξε θέμα προπονητή. Ο Σουηδός φαίνεται να το παλεύει. Έχει παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, που εκτός από τον 1ο αγώνα με το Βόλο έχει παίξει καλή μπάλα. Το ότι δεν έχει πάρει τ' αποτελέσματα που θ' άξιζε η ομάδα οφείλεται στην ατυχία, τα διαιτητικά λάθη και στις απερισκεψίες αθλητών που υπέπεσαν σε παιδαριώδη λάθη. Επίσης η ομάδα μέχρι τώρα είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ο ίδιος δε φταίει ή μάλλον δεν έχει την πρώτη και αποκλειστική ευθύνη. Και μάλιστα το παλεύει με ποδοσφαιριστές που δεν είναι πρώτα ονόματα, δίνοντας έμφαση στο σύνολο. Επίσης δίνει ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Κούρντι, Σαλαλί. Και θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους. Άλλωστε κάνει διαρκή φιλικά ώστε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και όσοι δεν αγωνίζονται συχνά να μη νοιώθουν εντελώς παροπλισμένοι. Τελικά τι άλλο θέλουμε να κάνει ο άνθρωπος; Να μας βγάλει με τη μία πρωταθητές; Τι γκρίνια είναι αυτή επιτέλους με τον προπονητή; Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι όλη αυτή η κατάσταση του δημιουργεί πίεση; Και σ' αυτό και στους πάιχτες του; Και υπό πίεση κανένας μας δε μπορεί να εργαστεί διότι αυτή δημιουργεί τρομερό άγχος; Τι είναι καλύτερο για την ομάδα, όσοι φυσικά ενδιαφέρονται για αυτήν. Να γκρινιάζουμε ή να την στηρίζουμε; Στη συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του είπε το αυτονόητο. Ότι μέχρι τώρα τα πράγματα είναι καλά, το κλίμα καλό, ότι στηρίζεται από τη διοίκηση και ότι παρά την αρχικά μικρή συγκομιδή βαθμών είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού γίνεται σωστή δουλειά. Βέβαια αν αργότερα τα πράγματα πάρουν αρνητική τροχία, όλα μπορείνα συμβούν και μπορεί και να φύγει. Πιστεύω ότι αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, μετριάσει κάπως τα λάθη και δε σφαγιαστεί από τη διαιτησία, τότε θα πάει καλά και ο Σουηδός θα δικαιωθεί για τη δουλειά του. Ας τον στηρίξουμε λοιπόν αυτόν και τους ποδοσφαιριστές.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα λοιπόν, το στυλάκι του Σουηδού μου αρέσει πάρα πολύ. Ό,τι και να του πεις, σου απαντά:"Στηρίξτε την ομάδα". Αν πάλι κάποιος τον ρωτήσει: "φοβάσαι για τη θέση σου;", το χειρίζεται ως άνδρας. Μεταξύ μας, ο οποιοσδήποτε άλλος προπονητής στη θέση του θα είχε αρχίσει να πετάει μπηχτές.Και δίκιο θα είχε, εδώ που τα λέμε. Ο τύπος όμως είναι σκληροπυρηνικός και κολλημένος με τη δουλειά του. Με την καλή έννοια ψώνιο.
    Δεν καλύπτει τη διοίκηση, αλλά σου λέει, ότι εγώ θα κάνω τη δουλειά μου με τα μέσα που έχω...Μου αρέσουν οι άνθρωποι με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Είναι σίγουρο ότι δεν ξέρει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα και ίσως θεωρείται κάπως άπειρος. Προσωπικά αυτά τα ακούω βερεσέ. Ο άνθρωπος έχει πάρει πρωτάθλημα με το καλημέρα. Και μη μου πει κανείς ότι το πρωτάθλημα της Σουηδίας είναι κατώτερο. Ό,τι κι αν είναι το πρωτάθλημα, κατάφερε να φτιάξει την καλύτερη ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή