ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας...

Να 'μαστε πάλι εδώ. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η εφημερίδα όλων των Πανιώνιων κυκλοφορεί και πάλι. Στο τεύχος 71 διαβάστε: Συνεντεύξεις: ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΟΡΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΘΩΜΑΚΟΥ, ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ. Αρθρα: Του Πέτρου Λινάρδου για τα 120 χρόνια του συλλόγου, του Λάζαρου Πατσουράκου για την "επιστροφή" του ΠΚ, του BR Funatic για τις δημοτικές εκλογές, του Κώστα Παπαδάκου & του Πάνου Κατσούλα για την επανέκδοση του ΠΚ, του Μιχάλη Λαδόπουλου. Μια συνομιλία του Δημητρού Δάλλα με την Κυριακή Τρακάδα! Ρεπορτάζ Μπάσκετ και μαχητικός "Πλατειακός". Ο "Μύωψ" του Αντώνη Κρόμπα. "Κυανέρυθρος Πλανήτης". Οι Μαντινάδες του Λευτέρη. Το ιδρυτικό κείμενο του "Ορφέα 1890". Και μια ακόμη... επιστροφή στα "Υβριστικά". Και δυο μεγάλες προσφορές. 10 εισιτήρια διαρκείας και μια μέρα με την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας!
Αυτά και άλλα πολλά και... "κυανέρυθρα" στην εφημερίδα όλων των Πανιώνιων!

27 σχόλια:

  1. Αντε με το καλο!

    υ.γ. να βαλετε δωρο και μια μερα με τον προεδρο.Εγγυημενα περισσοτερα φυλλα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν σου λέει μία ημέρα με την αποστολή, αυτό εννοεί...
    προσέξτε ρεμάλια, μην κάνετε καμιά πλάκα και συμπληρώσετε κουπόνια συμμετοχής με το όνομά μου, σας έσκισα...
    Θα το πιω το πικρό ποτήρι, αλλά μετά θα μαζέψετε τα συντρίμμια της φιλίας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Δεν πρέπει να σταματήσει ο On Line Πανιώνιος Κόσμος που υπερτερεί σε αμεσότητα και επαφή με την επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον ιωνα. αλλο το εντυπο και αλλο το μπλογκ, που εχει αμεσοτητα, δυνατοτητα σχολιων και ζωντανανια. επιπλεον το μπλογκ δεν κοστιζει. ας κρατησετε και το μπλογκ, παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... συμφωνώ να διατηρηθεί και το blog(ΠΚ on line) του ΠΚ. Όμως όσοι έχουν εξοικείωση με το διαδίκτυο, δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει ν' αγοράζουν και τον έντυπο ΠΚ.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι και εγω 100% υπερ του blog, λογω αμεσοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλαιότερα η ανάρτηση του κάθε τεύχους καθυστερούσε, ως προστασία των πωλήσεων του έντυπου. Θεωρώ ότι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, αλλά να υπάρχει ταχύτατη "επικοινωνία" των κειμένων με τους φιλάθλους.Μπορεί να έχει την εξής φόρμα. Να ανεβάζει όλα τα κείμενα του ΠΚ κάθε Δευτέρα ή Τρίτη, ώστε να μπορούν να σχολιαστούν από τους φίλους.

    Ο ΠΚ Online είχε δύο μειονεκτήματα. Το πρώτο ήταν ότι δεν μπορούσαν να ανανεώνονται τακτικά τα κείμενα και το δεύτερο ότι ήταν επιτακτική η ανάγκη διαρκούς παρουσίας administrator, γιατί αρκετές φορές κάποιοι φίλοι δεν κρατούσαν ψηλά το επίπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κεντρο θα ερχεται ο ΠΚ?

    μπραβο για την προσπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλτε ρε παιδια ξανα ολα τα σημεια διανομης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!ΑΝΑΖΗΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ Π.Κ. ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 70. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένας τόμος με όλα τα τεύχη του ΠΚ από το 1 έως το 70;Αυτό θα ήταν πολύ καλή ιδέα και θα μπορούσε να προσφέρει και έσοδα στο καινούργιο έντυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε br fun_atic μήπως ξέρεις αν θα μπορούσα να τα βρω τα φύλλα? Κι εγώ αυτό είχα κατα νου να τα "δέσω" σαν τόμο.Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. θεωρούμε δεδομένη την υποστήριξη σας. Πλέον ο ΠΚ περνάει στα χέρια των Πανιώνιων. Ολοι γνωρίζετε ότι οι σελίδες του ήταν (και είναι...) πάντα ανοιχτές για όλες τις απόψεις.
    Τώρα για την πρόταση του BR να ανεβάζουμε όλα τα κείμενα του ΠΚ online είναι λίγο δύσκολο. Αυτό που θα κάνουμε είναι να ανεβάζουμε (όσο το δυνατόν πιο γρήγορα...) τον ΠΚ σε μορφή pdf και από κάτω να γίνεται ο σχολιασμός.
    Η πρόταση για να γίνει τόμο ο ΠΚ 1-70 είναι καλή και την εξετάζει η... αρμόδια επιτροπή (δλδ ο Πάνος Τσελέντης).

    Πάντως μεγαλύτερη σημασία απ' όλα έχει να στηρίξεται με κάθε τρόπο την εφημερίδα.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι ευκολως εννοουμενο οτι οποιος συμετεχει στο μπλογκ (εφοσον και αν θα διατηρηθει ζωντανο), θα ειναι και ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενος να στηριζει και το εντυπο, αγοραζοντας το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tα σημεία διανομής όσον αφορά στο Κέντρο καιτα Βόρεια Προάστεια είναι αναρτημένα εδώ:
    http://www.panionios.gr/files/simeia.html

    επιβεβαιώστε και ενημερώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. thanx Πανο,το βρηκα το περιπτερο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο παιδιά!!! Θα το στηρίξουμε όλοι! Μας έλλειπε τόσο πολύ!! Αλλά ρε συ Μάκη, γιατί λες οτι πλεον πέρασε στα χέρια των Πανιώνιων? Η ΕΤΕΡΝΑΛ το έβγαζε παλιά όχι ο Πρωταθλητής και η Πράσινη! Αστειεύομαι, κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

    Ευχή μου να τα χιλιάσετε τα τεύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ante kali synexeia..na meinei kai to blog..alla i efimerida einai poli kalo gia olous mas..ante me to kalo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παγκρατιωτης ιωνες15 Οκτωβρίου 2010 στις 5:25 μ.μ.

    ευχωμαι καλη ξανα-αρχη με διχως τελος εχω ολα τα τευχη για οποιον θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έτσι μπράβο, καλή επιστορφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aνώνυμε προφανώς και η ΕΤΕΡΝΑΛ ήταν Πανιώνιοι. O Γιώργος Ζερβακάκος ήταν και είναι από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΠΚ. Φυσικά και ο Τσακίρης που πλήρωνε. Απλά τώρα την στηρίζουν απλοί Πανιώνιοι. Χωρίς μεγάλη οικονομική επιφάνεια αυτό ενοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κρατηστε κ το blog!!!!Καλη αρχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΗ-ΙΩΝΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1-70 ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Μάκης
    είχες δεν είχες μας έκανες να ξυπνήσουμε πρωί πρωί σήμερα. Ωραίο τεύχος. Δεν είχε ειδήσεις για τα τμήματα, αλλά αυτό είναι κατανοητό, αφού ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. BR αυτό το τεύχος βγήκε κυριολεκτικά στο... πόδι. Μέσα σε μια μέρα το αποφασίσαμε και το στήσαμε. Προαφνώς και θα ρίξουμε μεγάλο βάρος στον ερασιτέχνη και στα τμήματα υποδομής.
    Ο Ορφέας 1890 είναι ένα μη κερδοσκοπική εταιρία που μεταξύ αλλων θα εκδίδει τον ΠΚ. Φυσικά και μπορείς να γίνεις μέλος, όπως όλοι οι Πανιώνιοι. Είναι μια προσπάθεια συσπείρωσης της Πανιώνιας οικογένειας με τους στόχους που περιγράφονται στη σελίδα 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή