ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Ικανός να νικήσει την ΑΕΚ ο Πανιώνιος»

Την πίστη του στις ικανότητες του Πανιωνίου εξέφρασε ο Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση των «κυανέρυθρων». Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του πλέον ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο σύλλογος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τον Διαγόρα.
«Ο Πανιώνιος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Όλα αυτά τα χρονιά έχει μάθει να επιβιώνει μέσα σε δύσκολες καταστάσεις», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς σκοπεύουμε να ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θα μιλήσουμε και με τον κ. Λιανό και θα βρούμε λύσεις. Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος».
Αναφορικά με την εικόνα που έδειχνε ο Πανιώνιος στους αγώνες του πρωταθλήματος, τόνισε: «Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια χάσαμε από λεπτομέρειες εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής χρεώθηκε την κακή εικόνα της ομάδας και το γεγονός πως δεν είχε ταυτότητα. Τον Γενάρη θα κάνουμε κάποιες προσθήκες. Έγιναν πολλά λάθη το καλοκαίρι και αυτό το χρεώθηκε ο κ. Κιντής. Έγιναν λάθη στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν».
Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Ο Πανιώνιος έχει δυνατότητες να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Είναι ικανός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να δώσει χαρά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό». Τέλος ερωτηθείς για το ντέρμπι, τόνισε: «Η δύναμη και το πάθος θα κρίνουν τον νικητή. Ο Ολυμπιακός θα βγάλει μεγαλύτερη ποιότητα και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να πάρει το παιχνίδι».

22 σχόλια:

  1. Χεστηκαμε αν θα δωσουμε χαρα σε γαυροβαζελους ρε.Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εισαι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΠΟΣΟ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ? ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΣΤΕΙΕ. ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΡΕ. ΤΟ ΑΚΟΥΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΙΝΤΕ!!!!!!!!!

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια επιλογη καναμε παλι.. που τα βρισκουμε αυτα τα κελεπουρια..

    στα @ρχιδι@ μας τι κανουν οι αλλοι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΗ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΟΡΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.... ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
    ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ;
    ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ
    ΜΑ ΒΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eleos re paidia!stamathste na ta filtrarete ola toso poly!san gomenitses kanete!giati re lalakes, psemata einai?perimenoun pws kai pws na koboume bathmous opote paizoume me tis 3 sixamenes omades tou kentrou.bgenei enas kai briskei kati na griniaksei kai oloi meta apo pisw tou.xreiazetai hremia h omada alliws tou xronou B ethnikh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και μετα φιλε ακους απο τους μεν εισαστε φιλοολυμπιακοι απο τους δε φιλοπαναθηναικοι και εμεις τους δινουμε και πατημα για να λενε τις λαλακιες τους..

    και καλα να τα πει κανενας φιλαθλος για αστειο οχι και απο τα επισημα του πανιωνιου περιμενω πιο σοβαρες κουβεντες..

    πανιωνιος σκετο..!! ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. egw lew oti ek tou ponhrou pantou petagonte diaforoi periergoi psaxnontas aformh na griniaksoun...baltoi h kolhmenoi einai.to provlhma mas auth thn stigmh einai ti eipe o aposporhs re?eiste blamenoi?eimaste sthn akrh tou gremou.asxolithite me ton aposporh kothonia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο δεξιοί εκεί στην ΠΑΕ, είναι και αδέξιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΣ ΣΜΥΡΝΗ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΙΝΤΕ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΚΗ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mpamph mono paniwnios eimai.eimai apo tous tous ligous poy trabagame koupi pantou otan pesame.Twra bebaia oloi lene oti einai mesa se autous tous 100-500.kai zhthma na erxonoutsan otan htan me omada tou pok gia na bgaloun ta komplex tous.exw paei pantou me ton paniwnio kai den me kserei kaneis giati me endiefere mono o paniwnios kai oxi na ginw epaggelmatias opados pioni.mallon kanas pitsirikas tha eisai kai thn exeis dei antridrash se ola kai thixtikes apo ton aposporh.

    kai telos, blammene me peirazei pou den briskw douleia kai otan thn briskw den me plhrwnoun kala.Mas gamaei kathe mera to kratos, den tha asxolithw ti eipe o aposporhs.

    h blakeia telika einai pantotinh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ 39 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ 1977 ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ Η ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.

    ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΛΟΙΠΟΝ .ΑΣΤΟ.

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eimai 4 xronia neoteros sou.H antidrash sou den edeikse ola auta pou proaneferes san proyphresia. kala kai 10 xronia me eishthrio na phgenes kai oxi me diarkeias, pali thn idia aksia exei h parousia sou sto ghpedo.Mhn se katalambanei to klasiko complex tou ellhna.kai 4 xronia na eixes diarkeias to idio mou kanei.den se metraw me thn hlikia aparaithta kai to palmare twn diarkeias sou.Toso poso paniwnios einai kapoios den me apasxolei, oute mporw na to metrhsw, alla meta thn mpeou epoxh gemisame paniwnares pou apla htan afantoi otan edinan 3-4 xiliades eisithria stous pokites.

    Oi monoi pou den exoun dikaiwma na milane einai autoi pou epinan cafe sthn plateia otan emeis matwname stis kerkides, opoioi kai an eimaste oi "emeis".Den exoun dikaiwma na milane giati otan o paniwnios htan kati poy thymize podosfairikh omada ksexnagane ti omada yposthrizan!.....emena htan kamari mou to oti eimai paniwnios hte paizame a ethnikh hte sthn B.Epomenos exw problhma me tous afantous kai tous pitsirikades pou den ezhsan oute ena paixnidi tou paniwniou me to boubenko kai pane kai grafoun sto FB kai sta forum na feroun ton boubenko.
    efoson loipon den anoikeis stous blammenous, h ousia einai mia, otan paei na pesei to spiti sou den se apasxolei to spameno parathiro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ. ΟΜΩΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ.ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΜΩΣ.ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

    Υ.Γ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.? ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ....ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπαμπη ολοι εχουμε συχνα τις ατυχες στιγμες μας.Ετσι ηταν μια ατυχης δηλωση.
    Νομιζω οτι με την δηλωση του καλως η κακως του βγαζουμε κιτρινη καρτα.Ομως δεν ειναι το προβλημα μας ο Αποσπορης!Μας περιμενουν στην γωνια.Μην ειμαστε μαλακες!παμε να ξεπουπουλιασουμε τα σπουργιτακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε αποσπορη απαλασεσαι απο εμε της μαλακιας που πες λογω του παθους που ειχες οταν επεζες με τον ιστορικο. Αλλα δεν αφηνεις και συ τι μαλακιες να πεισετε το μιλινκο (παντιτς) να ρθει
    Μονο καλα λογια ακουγονται για το παλικαρι στην ισπανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κιτρινη καρτα στον αποσπορη....στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εισαι οχι στην εθνικη ελπιδων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στελακι δεν μας τα λες καλα. Χαρα μπορείται να δωσεται σε εμας και τους αλους ολους τους γράφουμε κανονικά και καλό θα ειναι να ζητήσης και μία συγνωμη απο τον κόσμο που υποφέρει. Κοιτάξτε να βάλετε τα πραγματα σε μια σειρά γιατι δεν σας βλέπω καλά
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενταξει ρε φτανει...Τωρα ας ασχοληθουμε με το ματς της Κυριακης.Εμπρος Πανιωνιε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΝΙΟΩΝΙΟΥ..... ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ. ΚΙΝΗΤΑ ,ΣΤΑΘΕΡΑ.

    ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?

    Υ.Γ. ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ SITE AEK365 ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΕ ΜΑΓΙΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΟΤΕΤΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    Το 365 έχει σκυλιάσει γιατί έφαγε πόρτα και δε θα μπει στο γήπεδο. Καλά του κάνανε και μπράβο σε όποιον το αποφάσισε. ΟΥΣΤ Δραγουμάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή