ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Εκτός αποστολής Βαζ Τε, Πούπο, Φουκοτέτοιος

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η οποία έγινε στο "Απήλιον", ο Μίκαελ Στόρε ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η αποστολή έχει ως εξής: Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Όμο, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Οκπάκο, Χίκα, Αναστασόπουλος, Κούκετς.

28 σχόλια:

  1. Γιατί όποιος θέλει να κάνει ατομικά προγράμματα, βλέπει την Κυριακή nova.Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβώς... Για να δούμε τι θα δούμε αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na doume gt emena o vaz te mou exei deiksei kala deigmata..se oses eukairies kaname me ergotelh apo ta podia tou pernagan...Alla kt 8a kserei o sthore...Pame gia to diplo..
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Vik οπως τα λες είναι. Ολες οι ευκαιρίες που κάναμε με τον Εργοτέλη πέρασαν από τα πόδια του. Μόνο που κάναμε μόλις μια (1) στο A' ημίχρονο....

    Ο Βαζ Τε έπαιζε γιατί Κιντής - Μπάνγκσμπο ήθελαν να "δικαιωθούν" στην επιλογή τους. Δεν μπορεί να παίξει πάνω από 30 λεπτά. εχει μόνιμο πρόβλημα στους "χόνδρους" στα γόνατα. Ασε που είναι και μεγάλο κωλόπαιδο. Σήμερα το πρωι στη προπόνηση στο Κορωπί κορόιδευε. Διακινδυνεύω τη πρόβλεψη ότι η καριέρα του στον Πανιώνιο θα είναι πολύ σύντομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν αληθευει αυτο που λετε στην προπονηση ας του δωσει ο Στορε βερνικι μπολικο και ας ξεκινησει γυαλισμα των παγκων και αμα συνεχισει ας το βαλουνε να κουβαλαει μπαλες και νερα..

    ημαρτον πια ας μπει μια ταξη και να προχωρησουμε ολοι μαζι ενωμενοι και ο καθενας να παρει αυτο που του αναλογει..

    γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An einai kwlopaido den borw na kserw makh..To mono pou kserw einai pws to paidi kserei balla..Den einai ampalos o an8rwpows...Apla perimenoume polla apo auton k epeidh den borei na parei thn omada panw tou nomizoume pws ftaiei..k alloi eixan provlhma sta gonata alla ekanan kalh poreia sthn kariera tous px zenden...Twra mia aporia pou exw as mou thn lysei kapoios..Autos o risgard 8a paiksei pote h apla ton ferame gia na exoume ena akoma diarkeias sto ghpedo??
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. K kati akoma...Ta peiramata Parasxou pou evaze ton maniati amyntiko haf prepei kapoia stigmh na stamathsoun..O an8rwpos einai ena polu kalo deksi back..Allwste exoume arketous se auth thn 8esh (poupo,risgard,anastasopoulos,kourdi,okpako)k borei na ksexnaw k kapoion...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Πουπο τον πηρανε για επιτελικο και μαλιστα ο Στορε οταν τον ειδε τρελαθηκε.
    Δεν ειναι αμυντικο χαφ, ξεκιναει τωρα να τρεξει 100 μετρα και τερματιζει το Πασχα.

    Ελπιζω να δουλεψει, γιατι τωρα ειναι πιο αργος και απο την ομιχλη και εχει και ενα συμβολαιο πολυ μακρυυυυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετά τον Βαζ Τε ποιος έχει σειρά?
    καλός ο Στορε, από άβουλο όργανο του Κιντή και της παρέας του, τώρα γίνεται εκτελεστικό όργανο της κερκίδας. Κρίμα.. Δεν πειράζει, τουλάχιστον μετά από αυτό, θα μας τελειώνουν σιγά σιγά οι δικαιολογίες για ποιος φταίει, θα τα έχουμε φάει τα απολωλότα πρόβατα..
    Ο Μπάλαμπαν δηλαδή μας έχει ικανοποιήσει πλήρως ε?
    Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και βαθύτερο από τον Βαζ Τε και τον φούφουτο.
    Ας μην γκρινιάζω άλλο πριν από κρίσιμο μάτς...
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόσο καιρό διάβαζα ότι ο μπόσκο, ο κούμο, ο βαζτε και ο ριέρα έπρεπε να περάσουν κι απ´ τον πάγκο για να συνέλθουν.σήμερα που δικαιολογημένα μένει εκτός αποστολής ο βαζτε,γιατί είναι άδικο για άλλους παίκτες να είναι στην αποστολή παίκτης με 1 1/2 προπόνηση,πάλι γκρινιάζουμε.τόσο καιρό λέγαμε ότι προτιμούμε να πέσουμε με ελληνόπουλα,σήμερα που ο στόρε ετοιμάζει την πιο ελληνική αποστολή δεν λέμε κουβέντα.νομίζω ότι η συγκεκριμένη αποστολή είναι δίκαιη και περιμένω να δω πως θα στήσει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαστε φοβεροί τύποι!!!!
    Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα.
    Μένει εκτός ο Βαζτε, μας πειράζει για τους
    υπόλοιπους που παίζουν κοκ.
    Ότι και να κάνει ο κόουτς (άσχετα αν μου αρέσει ή όχι) δεν πρόκειται να ικανοποιήσει το σύνολο των οπαδών μας, ακόμα και τον "Μουρίνιο" αν είχαμε.
    Μήπως κάθε μήνα να επιλέγουμε έναν από την κερκίδα να προπονεί την ΟΜΑΔΑ μας ή θα τσακωνόμασταν από ποια θύρα θα προέρχεται ο
    "μεσσίας".
    Αντί μονίμως να γκρινιάζουμε (σαν τους όλους τους άλλους) ήταν καλύτερα να στηρίζουμε και να συμπαραστεκόμαστε στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας? Μήπως θα άλλαζε το κλίμα και η ψυχολογία όλων και ειδικά των παικτών?
    Αντε και με τη νίκη σήμερα!!!!!
    Βαγγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Br funatic h pio ellhnikh apostolh einai me 5 ellhnes k me 3 sthn kaluterh sthn vasikh endekada???Akoma k persy eixame 4 k 5 ellhnes kamia fora sthn 111ada...to kalutero 8a htan to anti8eto..
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θελω να δω τι θα σας φταιει αμα χασουμε σημερα.Η μιζερια θα σας φαει και η εμπαθεια!Διογο τετοιε και δε ρεστ οφ γιου...μια ερωτηση....εδω μαθενουμε τα νεα της ομαδας η βγαζουμε την χολη μας για οποιον δεν γουσταρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oi provlhmatismoi,oi apopseis k h kritikh den einai xolh gia opoion den goustaroume....To na boroume na antalasoume apopseis den einai kako....
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

    ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΚΑ.ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

    ΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ 10ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Vik
    ήταν επιλογή του Σοηδού να χάσει η ομάδα τους Έλληνες; Μην πας μακρυά. Η περσινή 18αδα είχε οπωσδήποτε τον Νικολάου, τον Ανδριόλα και τον Τζαβέλλα. Έφυγαν όλοι.
    Ναι, σε σχέση με τις 18αδες της εποχής του διδύμου, αυτή είναι η πιο ελληνική.
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο το αν θα πάρουμε βαθμό σήμερα. Με ενδιαφέρει να δω ποια είναι η θεωρία του Στόρε για την ομάδα, χωρίς καπελώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τον ομο γιατι τον εβαλε και γιατι τον εχει ακομα μεσα;απο τη μεση και πανω παντως η ομαδα κανει ωραιες φασεις.πισω κλασσικα ειμαστε παλι για κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kυριε εμπαθη ο Vaz te φταιει Ζητω ο sito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. alli mia ntropiastiki emfanisi
    i katrakula den teleiwnei pote
    paides, i b' ethini erxetai
    ekei katantisame.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον Όμο τον έβαλε λόγω Σάλπι αλλά δεν του βγήκε. Θα μπορούσε να βάλει τον Κοντοέ πάνω στον Σάλπι αλλά μετά αριστερά θα έπαιζε ο φούφουτος.

    Δεν ήταν ντροπιαστική εμφάνιση όπως λέει ο φίλος. Δεν ήταν κακή η ομάδα σήμερα. Το ματς απλά δεν μας πήγε. Ίσως και οι αλλαγές να άργησαν. Όχι τόσο στα ονόματα, όσο στο στήσιμο μέσα στο γήπεδο.

    Σ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτη η ομαδα με ενα στοπερ κι ενα σεντερ φορ θα ηταν στην πρωτη εξαδα
    τωρα αν δεν ξηλωθει ο τσακιρης το γεναρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο καλο ο στορε και οι υποστηρικτες του.ουστ προσωπολατρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kalhnyxta!krima giati mas ponaei olous auto.apo ton empathi kai kolimeno makh mexri ton pio aplo romantiko filathlo tou paniwniou.
    kai thn karamela tou stil "Oi provlhmatismoi,oi apopseis k h kritikh den einai xolh gia opoion den goustaroume" na tis afhsete gia allou...apo thn stigmh pou oi kafeniakou epipedou syzhthseis ginontai arthra apoktane allh ypostash kai h gnwmh ginete gegonos.H tha enhmerwnoun merikoi ton kosmo gia thn omada h tha dinoun ston kosmo trofh gia fagomara kai grinia. o kontoes prin 2-3 xronia gia ton makh htan gia gelia twra ksafnika exei psyxh panthira.Mhn mperdeuste!Den zhthsame na siwpoun kai na kanoun ta straba matia....zhtame na yparxei mia logikh kai mia psyxremia otan arthrografoun gia ton Paniwnio....ama den mporoun na to onomasoun kafenio kai diadiktiakh efhmerida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπαίνει κάθε κομπλεξικός και ανώνυμα γράφει προσβλητικές εκφράσεις. Λοιπόν θα απαντήσω στον ανώνυμο (8:37). Δεν είμαι ούτε εμπαθής, ούτε κολλημένος. Καφενειακού επιπέδου οι απόψεις μου; κανένα πρόβλημα. Τα καφενεία μου είναι πολύ συμπαθή μέρη. Αν μπορείς να αντιπαρατεθείς σ' αυτά που γραφω καλώς. Γιατι μαγκιές με τη κουκούλα της ανωνυμίας δεν λεει.
    Οσο για τον Κοντοέ. Πάντα είχε καρδιά πάνθηρα. Και με τους παίκτες που έχει σήμερα η ομάδα είναι... παικτάρα.

    Υ.Γ. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μην δεχόμαστε πλεον ανώνυμα σχόλια...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει αμα με θεωρεις κομπλεξικο.Προφανως δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε "προσβαλουμε" για να ξεκολησεις.Κανεις δεν θα σε χαρακτηριζε εμπαθη αμα δεν το παραεκανες κατα καιρους.
    Η διαφορα μεταξυ μας ειναι οτι προσβαλομαι οτι και να μου πεις.Απο την οπτικη σου γωνια τα βλεπεις ολα ορθα και καλα κανεις.εμεις κρινουμε αυτα που γραφεις οπως εσυ βαφτιζεις αμπαλους κατα καιρους παιχτες προπονητες κτλ....Δικαιωμα σου και δικαιωμα μας στην τελικη.Για τα καφενεια δεν θα σου την βγω γιατι εισαι κομματακι μεγαλητερος.. μαλλον κανεις οτι δεν καταλαβενεις....ξερεις πολυ καλα τι ειναι η "καφενειακη συζητηση".Στην κωλοχωρα που ζουμε η ηλικια δεν συμβαδιζει με την σοφια αλλα συνηθως με ενα κολλημενο μυαλο.Και δεν κανω καμια μαγκια..βλεπεις φαντασματα.

    Παντα καρδια πανθηρα ε?Αμα παρουμε παιχτες ο κοντοες παλι θα ειναι ο λαλακας;

    Do not judge others, and you will not be judged. Do not condemn others, or it will all come back against you.

    Υ.Γ ο ανωνυμος (κωνσταντινος (αμπαλιξ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. διορθωση "Η διαφορα μεταξυ μας ειναι οτι ΔΕΝ προσβαλομαι οτι και να μου πεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ποια είναι τα φαντασματα που βλέπω; Ολα όσα έγραφα από τον Αύγουστο, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ολα. Για την ανικανότητα του Στόρε. Για τον Κιντή, τον Μπάνγσκμπο. Για τα παικτάκια της σειράς που μας φόρτωσαν. Μάλλον εσύ είσαι πολύ εμπαθής μαζί μου. Δεν πειράζει. Ξυδάκι και θα σου περάσει...

    Δεν χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα. Αντιθέτως λυπάμαι πάρα πολυ γιατί είμαι Πανιώνιος πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις.

    χαίρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το "φαντασματα" παει στο "Γιατι μαγκιές με τη κουκούλα της ανωνυμίας δεν λεει. " Δεν σου ειπαμε οτι εχεις αδικο 100% αλλα επετρεψε μου να σου πω οτ μερικες φορες αλλιως αντιλαμβανεσε εσυ την καλη αποδοση ενος παιχτη και αλλιως ολοι οι αλλοι.Οταν δε εισαι ηδη προκατηλημενος ειναι αδυνατο να αξιολογησεις ενα παιχτη.Δεν ειμαι εμπαθης μαζι σου.Ανοιχτα στο λεω οτι εχω προβλημα με τον τροπο που βγαζεις προς τα εξω καποια πραγματα και με τα κοληματα που τρως.Χεστικαμε ρε μακη αμα δεν σου δινουν τα νεα απο την παε και τα μαθενεις απο αλλους.Αυτο αφορα εσενα και την παε.Οχι εμας!εμεις σε διαβαζουμε ακομα και αμα τα βγαζεις τριτος.
    Κανεις δεν ειπε οτι δεν πονας την ομαδα και οτι δεν θες το καλο της.Αθελα καλλιεργεις κλιμα για τους χ ψ κομπλεξικους να πανε να γιουχαρουν στην πρωτη στραβη.Ετσι βγαινεις απο μια κριση;Εισαι ψεροκεφαλος αμα δεν καταλαβενεις οτι επιρεαζεις καμια φορα αρνητικα τον κοσμο με τα πραγματικα καλοπροεραιτα αρθρα σου τα οποια ομως εχουν μεγαλη δοση "κοληματος".
    Ξερεις κατι; Δεν εχεις την ανεση του ΠΟΚ που χαμενες χρονιες λογο καραβιων απο αμπαλους παιχτες να τις μαζεψεις.
    Εδω η παραμικρη γκρινια και φαγομαρα δικαιως η αδικως, μας γυρναει στο τελος μπουμερανγκ!Και προς θεου δεν λεω να σιωπουμε!αλλα πες μου ποια χρονια νομιζεις οτι ολα θα ειναι αψογα; Γιατι αυτα που γινοντουσαν επι Λινεν δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που βλεπουμε τωρα.

    Το τι εισαι εσυ και καποιοι αλλοι θα κριθει σε βαθος χρονου απο τον απλο κοσμο που στηριζει η παρακολουθει δημοσιογραφους και την καθε διοικηση.

    και μην γινεσε εριστικος.ασε τα ξυδακια και τις χαζομαρες.Διαφωνω απλα μαζι σου και σε σχολιαζεις.Τιποτα παραπανω απο αυτο.Αμα σε ενοχλει ο τροπος μου σου ζητω συγγνωμη.


    αμπαλιξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή