ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους Πανιώνιος....

Αυτό που είδαμε ναι ήταν Πανιώνιος. Ναι αυτό που είδαμε μας κάνει περήφανους. Η καλύτερη απόδειξη ότι οι παίκτες μας δεν ξέχασαν την μπάλα ήρθε στο κατάλληλο ματς. Αντί για 5-0 νικήσαμε 1-0. ΟΚ, δεν πειράζει. Ενα και να καίει... Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σήμερα, τώρα, στις 12 τη νύχτα διώξτε τους τουρίστες που έφερε ο Κιντής με τον Μπάνγκσμπο και τον Στόρε. Δώστε ευκαιρία στα δικά μας παιδιά. Ο Σάμαρης έκλεισε στόματα στο σημερινό ματς. Και όμως αυτό το παιδί που "κατάπιε" τα χαφ της αεκ ήταν εκτός αποστολής από τους ΚιντοΜπαγκσμποΣτορε για να είναι οι απίθανοι Πούποι, Οκπάκοι, Φουκουτέτοι και Βαζ Τεδες. Φτάνει πια. Μετά το Σάμαρη, ήρθε η ώρα του Κολοβού, του Κοντοχρήστου, του Κούρντι. Η νίκη επί της Αεκ μπορεί να αποτελέσει την απαρχή αναγέννησης της ομάδας. σε όλα τα επίπεδα. Με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι συνεχίζουμε γιατί πρέπει γρήγορα να "ξεκολλήσουμε" από τη δυσμενή βαθμολογική θέση.
Ολοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής. Ολοι εκτός από έναν. Από τον τουρίστα Βαζ Τε. Από τη στιγμή που μπήκε (λάθος Ακη Μάντζιε η αλλαγή του) η ομάδα έπαιζ εμε 10 παίκτες. Αδιάφορος, χωρίς ίχνος μαηχτικότητας, αυτός ο πρώην ποδοσφαιριστής παρά λίγο να δώσει το δικαίωμα στην αεκ (που υπόλοιποι παίκτες μας είχαν λιώσει....) να ελπίζει. Αν είναι δυνατόν; Λύστε του το συμβόλαιο τώρα!

Δηώσεις Μάντζιου, Λιανού

Ο προπονητής του Πανιωνίου Ακης Μάντζιος είπε: «Πρώτα απ’ όλα έγινε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το Α΄ημίχρονο ήταν το καλύτερο μέχρι σήμερα και νικήσαμε δίκαια. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες. Συνεχίζουμε έχουμε έναν μεγάλο Γολγοθά, να μείνουμε προσγειωμένοι και να βγάλουμε τον Πανιώνιο από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα. Μιλήσαμε στους παίκτες. Κάναμε τους παίκτες να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και τα καταφέραμε. Οι παίκτες είναι καλοί. Πέρυσι οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν ξέχασαν τη μπάλα ξαφνικά. Διαβάσαμε πολύ καλά την ΑΕΚ και οι αλλαγές που κάναμε μας βγήκαν».

Ο πρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ Ηλίας Λιανός δήλωσε: «Νικήσαμε δίκαια. Οι παίκτες έπαιξαν με ψυχή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Κοντοές, Σιόβας

Την κατάσταση του Πανιωνίου τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Κοντοές, λέγοντας για το παιχνίδι: «Η ΑΕΚ ήταν φορμαρισμένη, εμείς είχαμε πιάσει πάτο, δεν υπήρχε πιο κάτω. Συναισθηματικά ήταν σημαντικό ματς, το χρειαζόμασταν και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο. Πρακτικά είναι 3 βαθμοί, έπρεπε να τους πάρουμε με τον Εργοτέλη, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα. Κρατάμε κάτω το κεφάλι, συνεχίζουμε , προχωράμε.
Αν δείξουμε το χαρακτήρα που δείξαμε σήμερα, δεν θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας, είναι απαιτητικός, καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση που έχει. Πρέπει να ξέρει ότι εμείς το ζούμε κάθε μέρα και δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα. Χάσαμε ευκαιρίες, το σκορ έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο».
Τέλος, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: «Πάμε σε μια δύσκολη έδρα, ίσως στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, αλλά μετά έχουμε πιο στρωτά παιχνίδια Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σιόβας σχολίασε: «Είναι μια σημαντική νίκη, η οποία ήταν μονόδρομος. Επρεπε να μαζέψουμε πόντους στην έδρα μας, το καταφέραμε. Ελπίζω ότι ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας με το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μαζέψουμε βαθμούς».
Για τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα η παρουσία του Ακη Μάντζιου στον πάγκο, δήλωσε: «Δεν ήταν μεγάλη η διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε εντός. Απλά υπήρχαν στιγμές που κάναμε λάθη και δεχθήκαμε γκολ. Τώρα τα διορθώσαμε, σήμερα παίξαμε πολύ καλά, αλάνθαστα. Ιδια ομάδα ήμασταν, δεν άλλαξε κάτι σε 2 μέρες, απλά ο Μάντζιος μας μίλησε ιδίως σε μας τους Ελληνες και μας βοήθησε να αλλάξουμε την ψυχολογία. Ηρθαν οι φίλαθλοί μας και μας ανέβασαν την ψυχολογία στην προπόνηση».
Για το αν η νίκη έχει αντιστρέψει το κακό κλίμα, ξεκαθάρισε: «Το έχει αντιστρέψει ήδη το κακό κλίμα. Ολοι οι φίλαθλοι μας χειροκρότησαν, θέλανε τη νίκη με την ΑΕΚ γιατί υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω. Τα καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι, κοιτάμε πλέον τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι είναι ο Ολυμπιακός και ότι είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να μαζεύουμε βαθμούς από παντού».

27 σχόλια:

  1. Μπραβο στην ομαδα αξιζε την νικη και την πηρε..Σημερα μιλησε και ο λαος.Μονο στηριξε την ομαδα και την βοηθησε να κερδισει αυτο το τοσο κομβικο ματς.15 χρονια κοντα στην ομαδα,σε πικρες και χαρες.Μονο Πανιωνιος.

    ps: Προσοχη στην επιστροφη παιδια.Αεκτζηδες εχουν στησει ενεδρες σε διαφορα μερη,απο Γλυφαδα και Φαληρο μεχρι Νεο Κοσμο και Συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Άψογο επίσης το κοουτσάρισμα. Μήπως τελικά έχουμε προπονητή και δεν το ξέρουμε;

    ΣΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 4,5,6 ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ αεκ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΣΚΟΡ.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia mpite sto aek365 h 378 i kati tetoio na deite poso tous exei ponesi.dite pos milane oi alites pou thelan kai diapistepsi.
    maki aftos o ketsetzoglou telika einai toso alitis k proklitikos?
    are aekaki ftina tin glitoses simera..
    panionara mono re kafroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αθλητική ένωση στοάς λουξ βερανζέρου κατάφερε να αρπάξει μόνο ένα τόπι από τον Ιστορικότερο και Σημαντικότερο σύλλογο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Το 1-0 είναι ένα σκορ το οποίο φυσικά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα ο οποίος θα έπρεπε να έχει λήξει
    15-0. Αυτό δίνει και την ευκαιρία σε αυτούς που υποτίθεται ότι ονομάζονται δημοσιογράφοι ντροπιάζοντας κατ’ εξακολούθηση το επάγγελμα να μην αναφερθούν στο σαπάκι που τους κέρασε ο Ιστορικός αλλά στη φαπαρόλα που ενδεχομένως μάζεψε ο μίνι γκρέγκορι.

    Ας μην ασχολούμαστε όμως άλλο με τους επίσημους πελάτες μας, τα επονομαζόμενα και πελατάκια της στοάς λουξ βερανζέρου. Άλλωστε ο Πανιώνιος θα πρέπει να τους πετάξει τουλάχιστον ένα τρίμπαλο στο εκτός έδρας ματς για να φτάσει το σύνηθες σκορ με το οποίο φιλοδωρεί εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια τους δραγουμάνους μέσα και έξω από τη Σμύρνη.

    Το ζήτημα είναι άλλο: Ο κύριος γεώργιος κιντής θα κληθεί στη δικαιοσύνη για τα χρήματα που έφαγε από τον Πανιώνιο με τις συνεχόμενες μίζες; Θα πληρώσει για τα μπουκιλίκια που έκλεινε σε πρακτορείο της Αγγλίας ιδιοκτησίας του καλού του φίλου ντέμη φέρνοντας όλους αυτούς τους απίθανους παίκτες εις βάρος του Πανιωνίου;

    Και το σημαντικότερο, ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου θα αντιληφθεί ποιο είναι το μέγεθος της ομάδας της οποίας είναι μεγαλομέτοχος, θα αφήσει τα καραγκιοζιλίκια και θα κάνει τις προσθήκες στο ρόστερ που οφείλει;

    Αν ναι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή έχουν στα χέρια τους την ομάδα είναι πέρα για πέρα ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ. Κι αυτό, είχε πάρα πολύ καιρό να συμβεί…

    Μετά τιμής,
    Πέτερε Μπούκεν

    υ.γ.: Μπορεί παρακαλώ κάποιος να στείλει αυτό το σχόλιο στα απεχθή σάιτ γκαζέτα, σπόρντογκ κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..το χειροτερο φιλε ανωνυμε 1,52 ειναι να 'τον' ακουσεις στο ραδιοφωνο...εκει θα καταλαβεις για χαρακτηρα και δημοσιογραφικο ταπεραμεντο...
    απο χθες διαβαζα το 365... χολη,ειρωνεια,ειναι το λιγοτερο...
    ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με αυτους,
    το μαθημα τους το πηρανε...
    συγχαρητηρια στους παιχτες,μπραβο στον μαντζιο και στρακοσια
    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ !!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ. ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΨΥΧΗ,ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ γαυρου ΚΑΙ ΤΗΣ μαριδα(κη)ς.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ κιτρινομαυρους κονδυλοφορους,ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κιντη, ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΠΟΡΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 48,7 εκ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάκη (εαν γράφεις εσύ) καλώς να φύγουν οι απίθανοι-επικίνδυνοι παίκτες, αλλά το Κιντέικο έφερε και έναν Μάχο, Χίκα, Σαλάλι (άντε και Σκούρτη) που δεν υπάρχει λόγος να μπούνε στον σωρό με τους Φουγκουάγιους.

    Επίσης ο για εμένα ο Στόρε δεν άνηκε στο γκρούπ αυτό. Καλώς έφυγε, αλλά ο Σουηδός δεν τους ήξερε και από χθες. Για την ιστορία και μόνο.

    Ο τίτλος άψογος. Επιτέλους.....Πανιώνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ το φίλο που ανέβασε το σχόλιο στο απεχθές σπόρτντογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..... ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ....ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΡΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ....ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. Ο ΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΡΙΣΚΑΡΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ fugosomething ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΤΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.... (Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ )

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΧΩ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 16 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ....
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ...

    ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΜΑΣ... ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ...ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ....... ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!!!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΝΤΡΟΓΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Γ.... ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΟΝΤΟΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευτυχως που θα τα γραψω και δεν πρεπει να μιλησω διοτι η φωνη μου ειναι ακομα κλεισμενη χαλαλι ομως διοτι το χαμογελο φτανει μεχρι τα αυτια..

    για τον αγωνα τι να πεις δυο φορες παιξαμε μπαλα με αρη και αεκ και οι αντιπαλοι σχεδον δεν κανανε φαση.. νομιζω πως εσπασε το ροδι αλλα η καντεμια μας δεν εχει ορια.. το παιχνιδι θα μπορουσε να ειχε γινει τσοντα..

    υ.γ μην ξαναβαλετε μεσα τον βαζ τε ο ανθρωπος δεν σεβαστηκε ουτε τους συμπαικτες του.. ελεος με τον καραγκιοζη.. βγαλτε του το εισητηριο επιστροφης στην ουγκαντα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημερα

    κρεμασμα το δελτιο του βαζ τε στα αποδυτηρια

    προκλητικα εκτος αγωνα

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το καλύτερο που διάβασα τελευταία "Μέχρι σήμερα ξέραμε τους λαθρομετανάστες, στην Νέα Σμύρνη δημιούργησαν τους λαθροποδοσφαιριστές"

    χαχαχαχαχα

    http://sportscientist.gr/2010/10/31/%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟ......

    ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΝΑΥΛΩΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ....ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paidia tous gamisame xthes alla prepei na stirixoume kai to basket...oloi glifada simera.....einai poli simantiko to mats.....sigxaritiria kai se enan panionio epixeirimatia pou stirizei fetos xana ton panionio tok ko spano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλουμε προπονητή!!καλος ο μαντζιος αλλα μεχρι να ερθει αλλος.μην κανουμε παλι λαθος προγραμματισμό !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και οχι τον βλακα τον λεμονη.. ελεος πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί ο Δερμιτζάκης που γράφουν οι ¨ρεπόρτερς¨, είναι καλύτερος που παραλίγο να έριχνε τον Παοκ;
    Βαγγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. diogo kanena reportaz gia tous traumatismous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αδέρφια κατ' αρχάς ψυχραιμία. Το παραπάνω σχόλιο δεν ταιριάζει με το ύφος του μπλόγκ και καλό θα ήταν κάποιος να το σβήσει.

    Εχθές πραγματικά ήταν ότι θέλω να βλέπω στο γήπεδο. Δηλαδή παίχτες που να δίνουν ότι έχουν. Μπράβο στον Άκη που τα κατάφερε.
    Καλό θα ήταν όμως να μην παρασυρόμαστε από το καλό αποτέλεσμα. Θυμίζω ότι και με τον Άρη είχαμε πάλι ενθουσιαστεί αλλά μετά σκοτάδι. Με την Άεκ θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει πριν το 30, αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν υπήρχε η απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω τη μεγάλη νίκη, αλλά δεν μπορώ να μην σημειώσω ότι και η δεύτερη νίκη μας ήρθε σε αγώνα που παίζαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίχτη παραπάνω.
    Η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της και όσο οι παίχτες τα δίνουν όλα, θα πρέπει να την υποστηρίξουμε ξανά και ξανά ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

    Τέλος μην γινόμαστε όχλος. Ο Φουκβάγιο είναι μικρό παιδί και όπως ο Κουρντί με τον Εργοτέλη δεν έκανε ένα-δυο καλά παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος. Ο Πούπο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη έδειξε καλά στοιχεία και ο Τε μπορεί να έχει διαφορετική κουλτούρα αλλά το τόπι το ξέρει. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τους δωθεί πρώτα η ευκαιρία τους και αφού τους αξιολογήσει η ομάδα και δεν της κάνουν, να τους διώξέι. Σαν επαγγελματίες και όχι σαν όχλος που ζητάει αίμα για εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε δεν έχει νόημα να βρίζεις τους ηττημένους, την ξεφτίλα τους τη φάγανε ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Ακη ,τυφλα να εχει ο Μουρινιο,με 5 Ελληνες τους εκανες 'τουρμπο',παθιασμενοι,ψυχομενοι,νικητες απο τα αποδυτηρια,παρεσυραν και τους υπολοιπους για να συμβει αυτο που ολοι μας καρτεραγαμε, την ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Αργησατε πολυ (ενα καλοκαιρι ολοκληρο,7 αγωνιστηκες,1 αγωνα κυπελλου)να στειλετε τον σουηδο στο σπιτι του ,τα αποτελεσματα ευγλωτα,πατος.Απορω πως δεν το βλεπανε ορισμενοι και τον λιβανιζανε και τον στηριζανε τον 'μπουλη'.Ευγε για τον Μακη ,που ηταν ο μονος που τους τα εχωνε για το απιθανο,αχρωμο,αοσμο,εκτος τοπου και χρονου ανθρωπακι-μαριονετα που ειχαν στον παγκο .Ο Μαντζιος μπροστα του φανταζει Μουρινιο,το ειπαμε .Λιγα για τους παικτες (Φανουρης συγκινητικος,Κοντοες ψυχη βαθεια,ΣΑΜΑΡΗΣ παθος ασιγαστο,Μανιατης η επελαση του ιππικου,Σιοβας αλανθαστος).
    Οσο για την αεκ πηρε αυτο που της ταιριαζε την κατα κρατος ηττα .Και κατι αλλο ,τους σκωτομενους δεν τους σκωτονουμε (ποκοπικο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολυ σωστο που εβαλε τους Ελληνες ο Ακης.Αυτο εκανε την διαφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κυριε πετερε μπουκεν γαμιεται η μανα σας με τον καραγκιοζη τον τσακιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. anonume etsi se mathane na milas re bravo ti na sou ntropi exo na diloso gia auto to atomo kai parakalo maki na diagrapseis to sxolio tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. anonume den ntrepese na brizeis manes re ntropi mono auto exo na po

    ΑπάντησηΔιαγραφή