ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αποκλεισμός ντροπή....

Μια ομάδα που φόραγε τις φανέλες του Πανιωνίου ηττήθηκε από την ομάδα της γειτονιάς επ' ονόματι Ικαρος με 77-66 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος.

16 σχόλια:

  1. Ντροπη ειναι το μονο που μπορει να πει κανεις.Μονο οι φανελες υπηρχαν για να υποδηλωσουν οτι παιζαμε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλαρώστε.Είμαστε ακόμα στην άρχη της χρονιάς και ο Ίκαρος αν και όμαδα της γειτονιάς ίσως,ίσως να έχει και καλύτερη ομάδα από τη δικιά μας και κάτα την ταπεινή μου άποψη θα είναι απο τις όμαδες που θα πάει καλά φέτος.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην περιμένετε και πολλά από το φετινό Πανιώνιο. Έχει χαμηλό μπάτζετ λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και των περσινών χρεών. Εδώ πριν από λίγο καιρό ήταν αμφίβολο αν θα κατέβαζε ομάδα! Δε λέτε που επέστρεψε και ο Λιανός! Μη ζητάμε επομένως να γίνουν θαύματα αμέσως. Η ομάδα θα βελτιωθεί το επόμενο δάστημα και σίγουρα το κύπελλο δεν αποτελούσε στόχο.
    Το πρώτο που θα πρέπει να εξασφαλίσει είναι να σωθεί και απ' εκεί και πέρα μήπως κατορθώσει να μπεί στα play off.
    Ο Πανιώνιος θα γίνει δυνατός την επόμενα 3-5 χρόνια αν δίξει προσοχή στους νέους.
    Όσο για τον Ίκαρο να τον κρίνουμε σαν ομάδα ανεξάρτητα αν είναι της γειτονιάς ή ολόκληρης της πόλης! Βρέθηκαν κάποια λεφτά και έφτιαξε ομάδα, που τουλάχιστον αυτή την περίοδο είναι καλύτερη από τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα!

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα έλεγα ότι ήταν ένας φυσιολογικός και αναμενόμενος αποκλεισμός αφού ο Ίκαρος έχει μία δεμένη και δουλεμένη ομάδα που επιπλέον διαθέτει και κάποιους καλούς έμπειρους παίκτες. Εμείς έχουμε μία εντελώς καινούργια ομάδα με πολύ νέα και άπειρα παιδιά τα οποία όμως διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και μπορούν να κάνουν πολλά στο μέλλον. Ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι ότι φέτος παίζουμε μόνο για τη σωτηρία μας λόγω των διοικητικών εγκλημάτων της προηγούμενης σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όσους γνωρίζουν ο Ίκαρος είναι καλή ομάδα και πάνω απ' όλα νοικοκυρεμένη. Ο Πανιώνιος μετά τα περσινά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Μάκη είσαι τελείως λάθος με αυτό που έγραψε περί ντρόπής γιατί απλά δεν γνωρίζεις τους συσχετισμούς. Είμαστε η μόνη ομάδα με μόνο δύο Αμερικανούς και κανέναν κοινοτικό.Τα παιδιά έχουν ταλέντο αλλά είναι άπειρα. Θέλουν συμπαράσταση. Χτίζουμε κορμό για τα επόμενα χρόνια. Υπομονή και συμπαράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εγώ λέω καταρχήν υπομονή και όχι χαρακτηρισμούς για την ομάδα ανεξάρτητα απο τα αποτελέσματα.Χαρακτηρισμοί για τους περσινούς διοικούντες μόνο!
    απο την άλλη ένας αποκλεισμός απο τον ίκαρο είναι ντροπή αλλά όχι για τη μεταβατική φετινή χρονιά!
    στηρίζουμε το τμήμα και το Λιανό γιατί καταρχήν μας δίνει όραμα για τις επόμενες χρονιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως πρέπει να ξεκαθαριστεί σε όλους ότι ο φετινός στόχος είναι η παραμονή για να αποφύγουμε ποδοσφαιρικές καταστάσεις στο μπάσκετ; Λίγη υπομονή δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πετρόπουλος Κώστας4 Οκτωβρίου 2010 στις 2:48 π.μ.

    Θέλω να πιστεύω οτι η λέξη "ντροπή" δε χρησιμοποιήθηκε απαξιωτικά αλλά σαν προτροπή για δημιουργική συνέχεια. Το εγχείρημα φέτος στο μπασκετικό πανιώνιο είναι δύσκολο και πολυδιάστατο. Αλλά επειδή υπάρχει γνώση και μεράκι, θα βγάλει αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο που βλέπει κανείς Έλληνες νεαρούς παίκτες να παίζουν και να έχοτυν ευκαιρίες είναι σημαντικό. Μη γκρινιάζουμε με το πρώτο παιχνίδι. Έλεος. Και στο κάτω κάτω τηςε γραφής μην ξεχνάμε ότι έπαιζε χωρίς κόσμο κατά συνέπεια φταίμε εμείς που τιμωρήθηκε η έδρα. Δηλάδή τι θα λέγαμε αν είχαμε άλλους τέσσερις κοινοτικούς και δεν έπαιζε για παράδειγμα ο Γιάνκοβιτς. Μάκη έχεις κάνει μεγάλο λάθος και πρέπει να επανορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΚΑΕ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.......ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε εσύ που αναφέρεσαι στο σάιτ έχεις εν μέρει δίκιο. Τι να πρωτοπρολάβει να κάνει ο Λιανός, αφού πέρσι είχαν διαλυθεί τα πάντα; Εκτός απροόπτου το σάιτ θα δουλέψει και πάλι εντός της εβδομάδας. Ήταν σχεδόν διαλυμένο και τώρα σιγά-σιγά το φτιάχνουν πάλι.Τα διαρκείας δεν πρέπει να έχουν σχέσει με αυτό και φυσικά κανένα μαγαζί δεν έχει βάλει λουκέτο. Μη λέμε υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μερικές φορές μου φαίνεται ότι οι Πανιώνιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τον Ικαρο Νέας Σμύρνης. Καταλαβαίνετε; Τι είναι αυτά που λέτε; Αν ο Πανιώνιος στο ποδόσφαιρο έχανε τον ΑΠΟ Νέας Σμύρνης τι θα λέγαμε; Δεν πειράζει; Για μένα ο αποκλεισμός από τον Ικαρο είναι ντροπιαστική. Σέβομαι τη προσπάθεια του Ηλία Λιανού, τον οποίο στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά συγγνώμη αν ο Πανιώνιος χρειαζεται τον... Ωναση για να αποκλείσει τον Ικαρο μάλλον μιλάμε για αλλη ομάδα..

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ομαδα ειναι οντως χαλια.
    επισης θα περιμενε κανεις αφου προκειται για νεανικη ομαδα να παιζουν ολοι κι αρκετα, αλλα κατι τετοιο δεν εγινε. τελοσπαντων πολυ δυσκολα θα σωθουμε φετος εκτος κι αν υπαρχουν 3 τραγικες ομαδες στην κατηγορια. απ την αλλη μετα τα φεσια των περσινων διοικουντων (κατσιφαρακη γαλλη αν δεν κανω λαθος) η ομαδα θελει στηριξη και ο λιανος επισης, οποτε ακομα κι αν η ομαδα δε βλεπεται ας παρουμε οσα περισσοτερα διαρκειας μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην φέρνετε την καταστροφή ρε μάγκες. Δεν είναι χάλια η ομάδα. Όλοι γίναμε ειδικοί από ένα παιχνίδι. Αφήστε τους αφορισμούς και τους σκοταδισμούς ότι δύσκολα θα σωθούμε. Χτίζεται ένας κορμός Ελλήνων παικτών που με το καλό σε δύο χρόνια που θα έχουμε το νέο κλειστό θα δημιουργήσουν ένα αξιόλογ σύνολο. Στήριξη θέλουν και χειροκρότημα. Όχι κλειστό γήπεδο από τις τιμωρίες. Γι'αυτό γιατί κανείς δεν λέει τίποτε. Μάκη γιατί δεν το σχολιάζεις αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ίδια λέγατε και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και η ομάδα έστρωσε και παίζει καλή μπάλα, άσχετα αν δεν την αφήνουν οι διαιτητές να πάρει τους βαθμούς που της αξίζουν. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΗ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ.ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥ!!ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΕΤΟΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ(ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΕΣΥ)!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΩΡΓΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή