ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παίρνει Βούγιανιτς ο Πανιώνιος!

Σε προφορική συμφωνία με τον Μίλος Βούγιανιτς έχει έρθει ο Πανιώνιος σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένη πηγή. Ο 30χρονος Σέρβος πλέι μέικερ που πέρσι αγωνίστηκε στην ισπανική Μούρθια έχοντας 17,7 πόντους κατά μέσο όρο βρίσκονταν στο στόχαστρο των Νεοσμυρνιωτών κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, χωρίς ωστόσο τότε να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις. Μετά τον τραυματισμό του Κιθ ΜακΛάουντ οι δύο πλευρές άνοιξαν και πάλι δίαυλο επικοινωνίας συμφωνώντας να συνεργαστούν. Εκτός απροόπτου ο Βούγιανιτς θα βρίσκεται στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα.

9 σχόλια:

  1. Παιχτούρα και θα παει πόλυ κάλα αφου ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα.
    Vagouras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari magges ba maroume ton servo paixtara...tha boithisei poli eidika tora me ton traumatismo tou mcliod......oloi deytera glifada na boithisoume ton istoriko afou prota kiriaki liosoume ta kotopoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεραστια μεταγραφη αν γινει. Μεχρι τωρα ημασταν φαβορι για φουντο, αλλα με αυτον αλλαζουν τα πραγματα. Μπραβο κυριε Λιανε εχεις γινει γνησιος Πανιωνιος, οχι σαν τον γιαλαντζι μεγαλομετοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γινόταν να μην κάνουμε μεταγραφή έμπειρου πλέι μέικερ, ιδίως μετά τον τραυματισμό ΜακΛάουντ. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να βρεθεί η ομάδα εκτός ελέγχου στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν ο Βούγιανιτς αντικαταστήσει τον ΜακΛάουντ ή έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ. Είναι οπωσδήποτε οικνομική υπέρβαση η προσθήκη και γι’ αυτό όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον κο Λιανό με αγορά διαρκείας.

    @Makis. Αν μπορείς εσύ κάπως περισσότερο από μας, πες εκεί στην ΚΑΕ να ανοίγουν κάποιες ώρες το Σάββατο γιατί αρκετοί δεν μπορούν καθημερινές να αγοράσουν διαρκείας λόγω των ωρών λειτουργίας. Έχουν βάλει και επικοινωνία με email, αλλά μια-δυο ώρες το Σάββατο, μπορεί να είναι εφικτές βρε αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TRELANE MAS RE MAGKA LIANE!KAVLWSE MAS KAI STO BASKET K STIN MPALA!!!!OLOI DIPLA SOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υπάρξει διευκρίνιση για το αν θα αντικαταστήσει τον Μακλάουντ ή αποτελεί προσθήκη στο ρόστερ. Πράγματι είναι πολύ καλός, όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει αμέσως αφού μέχρι στιγμής δεν είχε ομάδα και επομένως δεν έχει κάνει προετοιμασία.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον φίλο IWN1998. Ο Βούγιανιτς έρχεται ως προσθήκη και όχι να αντικαταστήσει τον ΜακΛάουντ. Μπορείς να πάρεις διαρκείας πριν από ένα παιχνίδι. Πάντως η ομάδα δεν ήταν για να πέσει όπως λέχθηκε και ας μην κρίνούμε από ένα παιχνίδι στο οποίο ουσιαστικά ο ΜακΛάουντ δεν έπαιξε και ο Ελονού είχε σπασμούςσ τη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η ομάδα δεν είναι για να πέσει αν και πραγματικά πιστεύω ότι την αδικεί ο προπονητής που έχει, αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επιμείνω στο θέμα.
    Αυτό που έγραψα για το εκτός ελέγχου, έχει να κάνει ότι χωρίς προσθήκη έμπειρου πλέι μέικερ, το βάρος της καίριας θέσης φαίνεται υπερβολικό για να πέσει στις πλάτες ενός μη κλασσικού πλέι μέικερ σαν το Μπατή και στο νεαρό Αθηναίου. Η θέση είναι καίρια και όταν δεν έχεις και προπονητή με μεγάλες εμπειρίες, ο πλέι μέικερ είναι ένας δεύτερος προπονητής μεσα στον αγωνιστικό χώρο.
    Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή