ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος 67-65 τον ΠΑΟ

Ο Πανιώνιος έκανε την έκπληξη επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού 67-65 στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός». Μια δίκαιη νίκη για τους «κυανέρυθρους» αφού ο Παναθηναϊκός ήταν κατά πολύ κατώτερος των προσδοκιών όλων, αν και στην επανάληψη, κάτι έκανε αλλά ο ΜακΛέοντ σε νεκρό χρόνο έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.
Οι «πράσινοι» μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ και με αρκετές αδυναμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι «κυανέρυθροι» και πήραν από την αρχή τα ηνία στο σκορ, με διαφορά να φτάνει το +7 (18-11). Η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα επτά πόντων (20-13) ενώ το «χάντικαπ» διευρύνθηκε στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου φτάνοντας το +12, 28-16, μετά από κάκιστες επιλογές των Πρωταθλητών Ελλάδος με άμυνα και επίθεση. Ο Ομπράντοβιτς κάλεσε εσπευσμένα τάιμ για να διορθώσει τα… κακώς κείμενα αλλά η περιφερειακή άμυνα της ομάδας του εξακολουθούσε να είναι ανύπαρκτη και ο Πανιώνιος πήγε στα αποδυτήρια με αβαντάζ δέκα πόντων (37-27).
Στη τρίτη περίοδο όμως, οι «πράσινοι» ανέκαμψαν. Μ’ ένα σερί 17-4 μια που τα «εξάσφαιρά» τους είχαν πάρει φωτιά και ο Μάριτς έδινε χείρα βοηθείας μέσα στη ρακέτα, μετέτρεψαν το 44-33 σε 48-49 και πήραν το προβάδισμα. Η πίεσή τους σε όλο το γήπεδο ήταν αισθητή και δεν άφηναν τους παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς να πάρουν ανάσα. Το Τριφύλλι είχε το πάνω χέρι, αν και οι αντίπαλοι του δεν είχαν καταθέσει τα όπλα (61-53 στα μισά της περιόδου). Με θέληση και πάθος όμως, ισοφάρισαν σε 65-65 32΄΄για το φινάλε, δίνοντας στο φιλικό, γκραντ γκινιόλ φινάλε. Διαιτητές: Ξάνθος, Επιτροπάκης, Φάκαρος
Δεκάλεπτα: 20-13, 37-27, 48-49, 67-65
Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Μακ Λέοντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 6, Φώτσης 7, Σάτο 1, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου 5

Πηγή: www.basketnet.gr

13 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ παο...!
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!
    ΠΑΜΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση και με τον Κολοσσό, ανεξάρτητα που ως γκαντέμηδες δεχτήκαμε τρίποντο από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη 1'' πριν το τέλος. Η ομάδα έχει καλά στοιχεία και αποπνέει υγεία. Κοντά να στηρίξουμε τα νέα παιδιά. Το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε στο πρωταθλημα τη νικη αντι για το φιλικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας βοηθήσουμε όλοι με ένα διαρκείας. Χαίρεσαι να βλέπεις μια τέτοια ομάδα. Μην μένουμε πάντα στα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κεφάλια μέσα τώρα μη πάρουν τα μυαλά αέρα. Θέλει δουλειά τώρα και υπομονή. Να μείνουμε προσγειωμένοι με ρεαλιστικούς στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως δεν απογοητεύτηκα με την ήττα από τον Έσπερο Καλλιθέας, δεν πετάω στα σύννεφα για τη φιλική νίκη επί του Παο. Βέβαια τονώνει το ηθικό των καλαθοσφαιριστών και γι' αυτό σε κάθε περίπτωση είναι θετικό γεγονός. Όπως επίσης γεγονός είναι ότι ο Πανιώνιος δεν είναι ακόμη έτοιμος και θα βελτιώνεται σιγά - σιγά. Θετικό ακόμη είναι ότι έχει νεαρούς καλαθοσφαιριστές με πολυετή συμβόλαια, μόνο δύο ξένους και φαίνεται ότι από φέτος αρχίζει να δίνει βάση στις υποδομές του(κάτι που κακώς είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια). Και να μη ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος πριν λίγο καιρό δεν ήταν βέβαιο ότι θα κατέβαινε στην κατηγορία.
    Λοιπόν εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται στήριξη απ' όλους. Και συμφωνώ επίσης ότι όλα τα εισιτήρια φέτος πρέπει να είναι διαρκείας. Ή τουλάχιστον από φέτος και στο εξής να μην υπάρχει κανένας τζαμπατζής. Κάθε τζαμπατζής δε μπορεί να είναι φίλος του Ιστορικού, αφού ζημιώνει οικονομικά ακόμη περισσότερο μια χρεωμένη ομάδα.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ντροπιαστική ήττα και ο αποκλεισμός από τον Ικαρό δεν μπορεί να μετρηθεί με μια φιλική νίκη... Προφανώς και είναι σημαντικό δείγμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν "σβήνει" τον αποκλεισμό. Για να μην χάσουμε και την πραγματική αξία των αποτελεσμάτων. Μετά από 10 μέρες κανένας δεν θα θυμάται την φιλική νίκη. Αντίθετα τον αποκλεισμό από τον Ικαρο θα τον κουβαλάμε όλη τη χρονιά...

    M.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στηριξη στην ομαδαρα μας με τους τοσους Ελληνες πιτσιρικαδες!!!Μια λεξη σου ρχεται στο μυαλο οταν παρακολουθεις την ομαδα:ΥΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ομάδα βαδίζει σωστά και οι νέοι παίκτες βελτιώνονται καθημερινά. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Όλοι μια γροθιά να στηρίξουμε με έργα την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα διαρκείας δεν πάνε καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι να βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημαντικη νικη πραγματικα που δινει δυναμη για την συνεχεια.Σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορουμε να διαγραψουμε την ντροπιαστικη ηττα και τον αποκλεισμο μεσω μιας φιλικης νικης επι του πρωταθλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο στην ομάδα όχι για τη νίκη αλλά για το γεγονός ότι αρχίζει και γίνεται ομάδα.Το θέμα φέτος είναι να σωθούμε νωρίς και να γίνουμε Πανιώνιος όσο γίνεται πιο γρήγορα ξανά!Εμείς έχουμε χρέος φέτος να είμαστε κοντά στην ομάδα γιατί ένας άνθρωπος τραβάει το κουπί, μετά το περσινό τσίρκο των πρώην ...!
    Διαρκείας απο που αγοράζουμε ; μόνο απο τα γραφεία ; μπορεί να μπει μια ανακοίνωση εδώ που να μας λέει ώρες μέρες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Emena auth h omada giati na m thumizei toso thn omada tou ivkovic??!!...... Servos coach polloi ellhnes paiktes neoi... Mono enas fanhs lhpei pou ousiastika auth einai h diafora, an kai tote den eixame ka8aroaimo psilo opws exoume twra ton elonou!!! Egw pisteuw polu se auth thn omada!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή