ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος...

Δεν θα γίνει κάποια δήλωση από τον κ. Τσακίρη ή τον κ. Κιντή. Η δήλωση ότι δεν θα παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ ισχύει. Γίνονται συνεχείς και πολύωρες συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των κ. Κιντή, Στόρε, Μπάγκσμπο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Πιθανώς αύριο να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις. Σε ότι αφορά τον κόσμο και τις αποδοκιμασίες η άποψη της διοίκησης είναι ότι ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο, αφού ανησυχεί για την ομάδα.

23 σχόλια:

  1. και το θριλερ συνεχιζεται...
    Ελπιζω να μην την πληρωσουν ανθρωποι που δεν φταινε(οπως κατα την γνωμη μου ο Σταρε που εκανε λαθος διαχειρηση σε 1 παιχνιδι) αλλα αυτοι που μας θεωρουν ζωα...
    fido dido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυωρες συζητησεις αποκλειεται να γινονται,ο κιντης βλεπει την αεκ τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σουηδος μαλλον φροντιστης πρεπει να ειναι γιατι χθες ποτιζε το αλογο βαζτε στην γραμμη, για προπονητης του παει πολυ, αρκετες οι 6 αγωνιστικες και ολοκληρο το καλοκαιρι(τζαμπα διακοπες ).Οξω απο την παραγκα οι αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωνσταντινε ΞΥΠΝΑ.Το καραβι βουλιαζει.Βγες απο την καμπινα σου,φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι η διοίκηση που θεωρεί ότι ο κόσμος έχει δίκιο; Αν πιστεύει λοιπόν ότι έχει δίκιο ο κόσμος, ας γνωρίζει ότι σε μεγάλη πλειοψηφία ο κόσμος ρίχνει τα βάρη στη διοίκηση για την κατάσταση, οπότε αφού ασπάζεται το δίκαιο του κόσμου τότε αυτή η διοίκηση όφειλε να πάει σπίτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Μπάγκσμπο ήταν αόρατος όλο το καλοκαίρι και τώρα βρίσκεται εδώ και φέρεται στο ημίχρονο να δίνει "σοφές" συμβουλές στον προπονητή, που ανέτρεψαν την εικόνα του αγώνα (ΝΑΙ, παίξαμε χειρότερα στο Β' μέρος)... Πως ένας εργοφυσιολόγος, έστω και γκουρού, έχει αναχθεί σε βασικό παράγοντα της ομάδας, μόνον ο κύριος Κιντής μπορεί να το εξηγήσει.
    Πάντως μάλλον σήμερα πρέπει να ανέλυαν τα δεδομένα από το VisTrack για να καταλάβουν τι συνέβη, οπότε είναι άδικο να ζητούνται εν θερμώ αποφάσεις.
    Περιμένω εναγωνίως να βγει ο απόλυτος ντετερμινιστής Κιντής και να δηλώσει ότι για όλα φταίει η ατυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντίνε,
    Ξέρω ότι διαβάζεις αυτό το blog.
    Έχεις κάνει λάθη, το αναγνωρίζεις και εσύ.
    Κάνε μία διορθωτική κίνηση κίνηση άμεσα,μην περιμένεις. Διώξε τον Κιντή και τον Μπαγκσμπο.
    Όχι τον Σουηδό.
    Και τον Δεκέμβρη, άστον να ξεκαθαρίσει το ρόστερ από όλο αυτό το καράβι "παικτών" που του κουβάλησαν, και να ανεβάσει πιτσιρικάδες και να κάνει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''an apotyxw tha fygw monos mou'' dhlwseis kinti nmz ligo prin arxisei to prwtathlima!!kinti apetyxes!geia sou,to mpoulo h opws alliws thes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ και σίγουρα θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να υπάρξει λίγη πίστωση χρόνου στον Στόρε. Μπορεί να είμαστε τώρα προτελευταίοι αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η ομάδα έχει παίξει καλή μπαλίτσα. Εάν η ποιότητα των παικτών μας ήταν καλύτερη η ομάδα θα ήταν πιό αποτελεσματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν είναι απόλυτα σωστό ότι σ' ένα σύλλογο πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις όταν κάτι πάει στραβά, όχι όμως εν θερμώ. Το ζητούμενο όμως είναι να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις! Και το σωστό φαίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος. Λοιπόν οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με γνώμονα τη μέχρι τώρα πορεία και την εκτίμηση για την μετέπειτα. Η μέχρι τώρα πορεία είναι κάκιστη, έστω κι αν στα μισά απ' τα παιχνίδια που έδωσε ο Πανιώνιος είχε καλή απόδοση. Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Η εκτίμησή μου είναι ότι και καλύτερα να πάει στη συνέχεια, δε θα καταφέρει π.χ. να μπεί στην πεντάδα. Επομένως χρειάζεται να φύγουν όσοι είχαν την ευθύνη δημιουργίας της ομάδας. Όχι όμως ο προπονητής, που πράγματι έκανε λάθη στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Όμως όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη, ακόμη και οι καλύτεροι του κόσμου! Επίσης να μη ξεχνάμε τον κανόνα που λέει ότι οι παίχτες κάνουν τον προπονητή. Αν δεν έχεις ποδοσφαιριστές ή αυτοί που έχεις δεν αποδίδουν τότε τι να σου κάνει ο προπονητής; Άσε που η λογική να τους αλλάζεις σαν τα πουκάμισα είναι λανθασμένη. Πάντως ένα δε μπορώ να χωνέψω ρε παιδιά. Ότι υπήρχαν άνθρωποι στον Πανιώνιο που δεν ενέκριναν ποδοσφαιριστές σαν τους Τσέζαρεκ, Καρντόζο, Επστάιν και Φερναντέζ! Έ, αυτοί οι άνθρωποι μάλλον πρέπει να φύγουν. Διαβάζω πολλά παράπονα για τον Βαζ Τε. Όμως είναι ένας πάρα πολύ καλός, αλλά καταταλαιπωρημένος, λόγω τραυματισμών, ποδοσφαιριστής. Πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας και αυτό δε νομίζω να είναι τυχαίο. Απλά σήμερα δε μπορεί ν’ αγωνίζεται παραπάνω από τα 70' λεπτά. Επίσης είναι επιθετικός και όχι μεσοεπιθετικός. Αγωνιζόμενος καθαρά στην επίθεση, μέχρι το λεπτό που μπορούσε, θα ήταν πιο απειλητικός. Αντίθετα μεσοεπιθετικός είναι ο Ριέρα που μπορεί ν' αγωνίζεται π.χ. σαν δεξιός χάφ με επιθετικές βλέψεις. Ήταν λάθος του Στάρε που άφησε τον Πορτογάλο σε όλο τον αγώνα και φυσικά δεν ήταν το μόνο. Όπως λάθος θεωρώ τη χρησιμοποίηση του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει ν' αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ διότι γνωρίζει το τόπι. Αντίθετα, παρά το ύψος του, δεν έχει τη δύναμη που χρειάζεται για ν' αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Πιστεύω πως το δίδυμο Λάτκα - Τσότσαλιτς για το κέντρο της άμυνας είναι το μόνο ενδεδειγμένο. Επίσης αυτός ο ΡΙΣΓΚΑΡΝΤ γιατί δεν αγωνίζεται καθόλου ώστε ν' απελευθερωθεί και ο Μανιάτης να παίξει στη φυσική του θέση και ο Βαρό να περάσει ως αριστερός μπακ; (αν και δε νομίζω ότι είναι και τόσο καθαρόαιμο αριστερό μπάκ!).

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τσακιρης εχει κανει πολλα λαθη. Ο Τσακιρης δεν ειναι βλαξ.Τι μπορει να φταιει για τα λαθη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. Ο ΚΙΝΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΚΙΝΤΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ? ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΓΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ .ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν χρειάζεται να ξεφύγουμε... Είμαστε όλοι μας μεγάλα παιδιά και φαντάζομαι ότι ξέρουμε να ενεργούμε ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δυστηχως για εμας , η κοροιδια συνεχιζεται..
    ο τσακ θελει να φυγει..ειναι τοσο ξεκαθαρο και εμεις μαλωνουμε για κιντηδες,προπονητες και ενα σωρο μπαρουφες...και καθομαστε να περιμενουμε απο δηθεν ψευτο/ανακοινωσεις ,να δουμε τι θα γινει και προς τα που κυλανε τα πραγματα..
    ακολουθουν πολυ δυσκολες μερες,περισσοτερο απο οσο μπορουμε να φανταστουμε...


    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:
    1. Ο ΚΙΝΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΕΡΜΕΙΔΗΣ. ΕΔΙΩΞΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ (ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, ΕΣΤΟΓΙΑΝΩΦ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
    2. Ο ΣΤΟΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΛΙΓΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ 'Η ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ.
    3. Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΙΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ελπιζω τα περι λαζαρου και ζαμανη να μην αληθευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα παρακαλέσω να μην ξεφεύγουμε με υβρεις και απαραδεκτους χαρακτηρισμούς.... Μη με αναγκάζετε να διαγραφω σχόλια...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @6.22
    Αν ισχυει κατι τετοιο ειμαστε για λυπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΤΟ ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ . ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 7. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ Η ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΩΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΠΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΖΙΜΠΟΥΡ,ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΕΝΣΑΛΙΒΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ .... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΓΚΕΕΕΣ......!ΥΠΟΜΟΝΗ δεν μπορώ να διανοηθώ οτι ένας τέτοιος άνθρωπος όπως ο Τσακ δεν μπορεί να βγάλει τη μεγάλη του Αγάπη ξανά εκεί όπου της αρμόζει... υπομονή .. έχει δείξει ότι μπορεί να βουλώσει στόματα και να τον προσκυνάμε...το θέμα τώρα είναι στο χέρι του... παρακαλώ Νηφαλιότητα μέχρι να δούμε τι θα κάνει.. είμαι σίγουρος ότι θα μας αναγκάσει να περάσουμε ξανά στο στάδιο της αυτοκριτικής.. Δώστε του λίγο χρόνο ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.-!-Γεράσιμος Θύρα 2 Ανω διάζωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 8:07 Φιλε Γερασιμε,χρονος ΔΕΝ υπαρχει και οταν καταλαβεις τι εγινε θα ειμαστε στην Β'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να μαζευτούμε δυο τρεις , να κάνουμε μια πενταμελή επιτροπή....
    (Νίκος Βαμβακούλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή