ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δεν φταίει (μόνο) ο Ζαχαριάδης

... Ο Μιχάλης Λαδόπουλος γράφει την άποψή του για την ήττα στη Καβάλα!

10 σχόλια:

  1. Γεια στο στόμα σου φίλε Μιχάλη!Είπες τα πράγματα όπως είναι και ακριβώς όπως συνέβησαν και κατά την εκτίμησή μου.Αυτός ο Τσότσαλιτς στα 2 τελευταία ματς πραγματικά το μόνο που κάνει στο χώρο του κέντρου είναι...βόλτες με τους αντίπαλους μέσους!Ελπίζω να το έχει δει και ο Στόρε και να κάνει κάτι (ο Κούρντι στο ματς με τον άρη, για παράδειγμα, ήταν χαρμα ειδεσθαι..).Επίσης να προσθέσω πως με ανησύχησε το γεγονός πως για ένα ακόμα ματς, με εξαίρεση το παιχνίδι εναντίον του άρη, ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδος ήταν: γιόμες του Μανιάτη και του Σιόβα για τους 3 επιθετικούς..Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω πως οφείλεται στην ξεροκεφαλιά των ποδοσφαιριστών και όχι στον Στόρε..Στο ματς με τον Εργοτέλη θα φανούν περισσότερα, πιστεύω, για το τίνος ιδέα είναι..
    panth29
    España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ σωστος ο Μιχαλης, καλο ειναι να μην κρυβομαστε πισω απο τη διαιτησια αλλα να βλεπουμε τα προβληματα και τις ελλειψεις της ομαδας. Και μια διορθωση: το αποφθεγμα που χρησιμοποιησες στην αρχη ''Η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως φάρσα είτε ως τραγωδία'' δεν ανηκει στον Τσορτσιλ αλλα στον Καρλ Μαρξ. Ταιριαζει απολυτα ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως η αγωνιστική πτώση του Τσότσα σχετίζεται με την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στην Ξάνθη; Αν θυμάστε είχε τιμωρηθεί για την κάρτα και σκέφτομαι μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν βάζει τα πόδια του στη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφε μπρεσκα8: Αν και μου κατέρριψες μια πεποίθηση χρόνων, σε ευχαριστώ γιατί έχεις δίκιο.
    Σύντροφε br fun_atic: Εύχομαι να μην ισχύει αυτό που λες, γιατί αν ισχύει η «κακομαθησιά» είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο φανταζόμαστε και χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα για να ξεπεραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως ο Τσοτσα, με εξαιρεση το πρωτο ημιχρονο της πρεμιερας, κανει μια τραγικη χρονια. Δεν ειναι τυχαιο οτι στο μοναδικο ματς που δεν επαιξε, η ομαδα πηρε τους τρεις απο τους τεσσερις βαθμους της και γενικοτερα ανησυχω μηπως τον υπερεκτιμησαμε περσι. Οσο για την τιμωρια για την κοκκινη καρτα, θεωρω πως ηταν μια παραλογη αποφαση, αφου ο παικτης δεν αποβληθηκε εξαιτιας μιας αναρμοστης συμπεριφορας αλλα επειδη εκανε λαθος εκτιμηση πανω στις φασεις. Με την ιδια λογικη, θα επρεπε να τιμωρειται ο Μποσκο για καθε γκολ που χανει και ο Σιοβας για καθε τριπλα που δεχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μπρέσκα8
    Με ιντριγκάρει η ιδέα των συγκεκριμένων τιμωριών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα αμυντικά σφάλματα με την Καβάλα:
    1. Στο πρώτο όντως μαζεύτηκαν πολλοί στην άκρη και άδειασε η περιοχή μπροστά στην εστία.

    2. Στο δεύτερο το λάθος είναι ακόμα πιο τραγικό και δυστυχώς συχνό στην άμυνα ζώνης. Η άμυνα βουλιάζει προς την εστία και αφήνει την περιοχή κενή από παίκτες, οπότε ο αντίπαλος σουτάρει ελεύθερος. Κλασική κίνηση ανασφαλών αμυντικών που ασυναίσθητα μαζεύονται προς το τέρμα όταν η μπάλα είναι στο πλάι για να κόψουν τη σέντρα και αφήνουν τη δυνατότητα στον επιθετικό να τη γυρίσει προς τα πίσω.

    Με τον Παναθηναϊκό τα λάθη ήταν λιγότερο σοβαρά, αν και εξίσου πικρά. Ο Νίνης έκανε βόλτα που δεν επιτρέπεται και ο Καραγκούνης έμεινε μόνος από αμυνόμενους που έκατσαν στην περιοχή χωρίς αντίπαλο.

    Φοβάμαι πως ο Σιόβας είναι ο αδύναμος κρίκος στις περισσότερες των περιπτώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν εχει αδικο ο απο πανω. Ενω πριν ξεκινησει η χρονια ειχα σοβαρες ενστασεις για την ποιοτητα των αμυντικων μας, κυριως για το απιστευτα αργο κεντρικο διδυμο, ομολογω οτι μετα τα ματς με Ξανθη και Αρη πιστεψα οτι η αμυντικη λειτουργια μας θα μπορουσε να ειναι το δυνατο σημειο της ομαδας. Ομως στα τελευταια δυο ματς φανηκαν οι αδυναμιες τους. Στην πραγματικοτητα, δεχομαστε πολυ ευκολα γκολ, χωρις να χρειαστει ο αντιπαλος να ασκησει ιδιαιτερη πιεση. Νομιζω πως τα συγκλονιστικα ματς που κανουν ο Μανιατης και ο Κουμο (μετα το Βολο) στα χαφ, εχουν μασκαραψει τα προβληματα των αμυντικων. Οσο αυτοι οι δυο πιεζουν και κλεβουν μπαλες, ειναι ολα καλα. Οταν ομως οι αντιπαλοι πλησιαζουν την περιοχη μας, και με δεδομενη την ανυπαρξια του Τσοτσα, αρχιζει το πανηγυρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο:

    Κοντοές - Η αποκάλυψη
    Βαρώ - Η καλύτερη μεταγραφή
    Κουμο - Η ανάσταση
    Μανιάτης - ο "αρχηγός"
    Μάχο - πολύ καλός (εντάξει, έχει κ τις άτυχες στιγμές του)
    Βαζ Τε - Ξέρει μπάλα και φαίνεται, πρέπει όμως να δουλέψει σκληρά και να βοηθήσει περισσότερο
    Λάτκα - Καλύτερος από πέρσι
    Σιόβας - Καθιερώνεται... Αν δεν παίξει το παλικάρι και μάθει απ'τα λάθη του πώς θα τον μοσχοπουλήσουμε σε 2 χρονάκια? Υπάρχει πάντα και ο Όμο για όσους γουστάρουν (όπως εγώ)
    Μπάλαμπαν - πολύτιμος. Μου φαίνεται κουρασμένος ή αποκομμένος για την ώρα αλλά θα βρει το δρόμο του
    Τσόσαλιτς - κι αυτός είναι θέμα χρόνου να "βγάλει μάτια"
    Ριέρα - Αναμφισβήτητα καλός παίκτης αλλά κάπως απείθαρχος. Πιστεύω ότι θα τον στρώσει ο κόουτς (ή/και η διοίκηση?)
    Κούκετς - Πολύτιμη αλλαγή
    Σαλαλί - Καλά στοιχεία
    Κουρντί - Φέρελπις
    Φανούρης - θα βοηθήσει με όλη του την ψυχή

    Στόρε - Έχει κάνει δουλειά, κι αν καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του στους παίκτες (δεν εκνευριζόμαστε και παίζουμε...) θα πάμε πολύ καλά. Κατεβάζει διαβασμένη την ομάδα, με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ίσως αργεί λίγο να αντιδράσει στις αλλαγές αλλά σίγουρα τον προτιμώ από τον απίστευτο - υπερεκτιμημένο - Φεράρα που πέρσι τέτοια εποχή ενώ χάναμε έκανε 1 αλλαγή γιατί δεν είχε παίκτες!

    Η ομάδα - Βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι. Ναι έχει αμυντικά προβλήματα (όχι αξεπέραστα) αλλά έχει και κυκλοφορία, και πρέσιγκ και κυρίως εχει πλάνο στο τι θέλει νά κάνει μες στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ρεκόμπα
    Λογικό το αισιόδοξο σκεπτικό σου. Η διαφορά όμως είναι ότι χαλαρά δεχόμαστε γκολ (μέχρι και δύο) και δύσκολα σκοράρουμε (για την ώρα όχι πάνω από ένα). Όσο διαρκεί αυτό, θα είμαστε στον πάτο.
    Να κρατήσουμε στα υπόψιν ότι η μοναδική μας νίκη επί του Αρη,σημειώθηκε δύσκολα και απέναντι σε μια μάλλον "πειραματική" ενδεκάδα, ελέω ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή