ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ντροπιαστηκός αποκλεισμός...

Είναι πολύ αργά για προσευχές...Στο καλό...

Μια ομάδα με τις φανέλες του Πανιωνίου. Με προπονητή έναν τουριστα που ξέμεινε από τις καλοκαιρινές διακοπές, αποκλείστηκε με 3-1 από τον Διαγορά Ρόδου. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε Τσακίρη η επιλογή σου το καλοκαίρι να δώσεις την ομάδα στον Κιντή έφερε τα αποτελέσματα που ήθελε ο... Κιντής. Διαλυθήκαμε...

62 σχόλια:

  1. μωρη γαμιολα κιντη εφυγες ατσαλακωτος

    ολοι στο γηπεδο το βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο Διαγόρα...
    Εμείς δυστυχώς καλά θα κάνουμε να σοβαρευτούμε, για να παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί για τη σωτηρία.Δυστυχώς ακόμη και για τους πιο δύσπιστους όπως εγώ, αποδείκτηκε ότι ο προπονητής δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας.Συνεπώς, πρέπει να φύγει.Πιστεύω πως με νέο προπονητή ίσως να βελτιωθούν οι επιδόσεις των παικτών μας, όσων μείνουν γιατί κι εκεί πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα και ίσως και κυρίως πρέπει να φτιάξουμε την άμυνά μας που είναι για γέλια...Ο Μανιάτης να γυρίσει στα μπακ, όπως πρέπει και οι λοιποί (Σιόβας, Λάτκα, Βαρό όσο μπορεί μέχρι τη σύνταξη και Κοντοές) να σοβαρευτούνε....Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, μπορούμε να σωθούμε.Αλλά χρειάζονται δραστικά μέτρα.Αλλιώς από του χρόνου τουλάχιστον θα έχουμε φθηνότερο διαρκείας στη Β΄.
    Κρίμα για μία ακόμη χαμένη χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λυση ειναι μια. Την ομαδα τωρα σε λαικη βαση. Οι πανιωνιοι ειμαστε πολλοι. μπορουμε αλλοι με 1000€ αλλοι με 100€ και καποιοι με 10000€ και να ρθει ο πανιωνιος σε μας τους γνουσιους απογονους του. Ειμαστε καταραμενοι να χου προεδρους μπουρδελα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bravo morh panionara gia alh mia fora mas ekanes uperifanous apokleistikes apo to kupelo tora seira sou einai na peseis kai stin b bravo mages ade fugete apo edo oloi re dromo opios den aksizei na foraei tin fanela tou panioniou mono o giannis o maniatis o kontoes kai goundoulakis aksizoune oi oipoloipoi dromo spitia sas kai esi tsakiri anelabe tis euthines sou diokse ton store kai ton mpangsmpo
    epitelous mas bgalane karkino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha gamitheite oloi!!!swste ton paniwnio gia na swtheite!tsakiri ksypna epitelous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ Γ.......ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντροπη....πραγματικα δεν βλεπω πως μπορουμε να φυγουμε απο αυτη την κατασταση...θα πεσουμε μαγκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκει η Ροδος εδω το πηδημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τσακιρη δωσε την ομαδα στους φιλαθλους και αντε και συ για κανα τσαι..

    θα δωσω και το επιδομα ανεργειας αρκει να τσακιστειτε ολοι να φυγετε..

    μας ξεφτιλισατε ολοι παιχτες προπονητης και προεδρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. megali epitixia.eyxaristoume olous tous emplekomenous pou mas kanoun epirifanous gia ta 120 xronia istorias tis omados mas.
    tha ithela na parakaleso na mas peite ti ora erxete i imoda na tin ipodextoume opos axizi.
    rompes....
    skiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eleooooooooooooooooos
    Tsakiri des ta erga sou
    6ipna re k di6tous t 8a pei PANIONIOS
    O PANIONIOS STON PANIONIO TORA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμαν πια..Ποσο ακομα να αντεξουμε ρε παιδια....Να φας 3 απο τον Παοκ εστω και χωρις κοσμο,μπορω να το δεχτω...Το να αποκλειστεις απο τον Διαγορα δεν αντεχεται..Μαζι με ολα τα υπολοιπα παιχνιδια φετος...Εγω στηριζα τον Σουηδο αλλα δεν παει αλλο...Να στηριξουμε αλλα ποσο ρε παιδια?7 αγωνες + τον αγωνα του κυπελλου και αντι για βελτιωση γινομαστε ακομα χειροτεροι...Θα παμε στο γηπεδο την Κυριακη οπως και καθε Κυριακη να στηριξουμε την ομαδα,αλλα να σας πω κατι? Εγω δε θα αποδοκιμασω,ποτε δεν αποδοκιμαζω την ομαδα κατα τη διαρκεια του αγωνα,αν ομως παιξουν ετσι οπως παιζουν,δε θα εχω και κουραγιο να συνεχισω να φωναζω...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΥΣ?ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ti ora ftanei i apostoli to bradi xeroume????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ----ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ --Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΤΕ..ΔΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ-ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ-ΞΕΣΙΚΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ--ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ--ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!ΕΜΠΡΟΣ!.....ΑΔΕΛΦΙΑ..ενας ΠΑΝΙΩΝΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσοι θελατε τον σουηδο παρτε τον σπιτι σας ,ΟΧΙ στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ,καταλαβατε τι στηριζατε ?εναν αχρηστο και επικινδυνο μισθοφορο που δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα.Βρεστε τον Παρασχο και φερτε τον πισω .Αν γινεται,διαφορετικα ,τον δρομο τον ξερουμε,ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η απόλυτη ξεφτίλα, φέρτε πίσω τον Λίνεν. μόνο με αυτόν είδαμε ασπρη μέρα τα τελευταία χρόνια. Ντροπή και αίσχος για αυτούς που φορούν τις φανέλες. ξεφτίλισαν τον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας. Να συσπειρωθούμε όλοικαι να κάνουμε το χρέος μας οι φίλιθλοι. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο, θα φύγω από τη Νάξο για να είμαι εκει. Μην το βάλουμε κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δολοφόνοι μιας ιδέας. Εγκληματίες μιας ιστορίας 120 χρόνων, δεν ντρέπεστε λιγάκι. Δεν αισχύνεστε. Τι κάνατε βρε εκεί στη Ρόδο. Πού οδηγήσατε τον Πανιώνιο; Και πρώτος εσύ ΚΙντή, που πρέπει να περάσεις από λαΪκό δικαστήριο και να απολογηθείς για ό,τι κακό μας έκανες. Όχι φεύγω και είμαι εντάξει. Είσαι ο πρώτος που τον βαραίνουν ευθυνες. Γιατί εσύ πληρώθηκες κι όλας για ό,τι έκανες. Κι ύστερα εκείνοι που σε επέλεξαν για να συντελέσεις στο ανοσιούργημα, να καθήσουν στο σκαμνί. Εμείς αυτούς ξέρουμε κι απ΄ αυτούς θέλουμε εξηγήσεις, για το τι θα κανουν απ΄ εδώ και πέρα για να μη ντροπιάσουν αλλο τον πανιώνιο.
    Κι εσύ μπουλούκο από τη Σουηδία άντε τσακίσου και φεύγα. Και φέρτε μορέ τον Νίκο Αλέφαντο να τραβήξει μερικά αυτιά μπας και δούμε μια άσπρη μέρα. Γιατί έτσι όπως μας διαμόρφωσαν την αυριανή ημέρα όλοι αυτοί οι άχρηστοι, θα ιδρώσουμε. Θα πονέσουμε. θα κλάψουμε γιατί θα βρεθούμε στο γκρεμό τουλάχιστον, να μην πέσουμε σ΄ αυτόν.
    Δολοφόνοι της κυανέρυθρης ιδέας μακριά τα χέρια σας πλέον από τον Πανιώνιο. Φτάνει του κάνατε μεγάλο κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαύρη ημέρα σήμερα για τον Πανιώνιο μας, την αγάπη μας. Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν, χωρίς να υπάρχει αμφιβολία. Ένα πράγμα θέλω μόνο να σας καταθέσω, μπορεί ο Κιντής να κατάφερε να μας κάνει μπουρδέλο όμως τώρα είναι που πραγματικά η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια μας. Τι να κάνει ρε παιδιά ο Μανιάτης (δανείζομαι τυχαίο όνομα) όταν δίπλα του αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που στην κανονική τους ζωή δεν είναι ποδοσφαιριστές? Προφανώς και οι ευθύνες του Τσακίρη όσον αφορά τον Κιντή είναι μεγάλες όμως τώρα χρειάζεται να συστρατευτούμε δίπλα του όσο ποτέ άλλοτε. Η μάχη που θα δοθεί πρέπει είναι γιγαντιαία και δεν έχουμε τη πολυτέλεια να πολεμήσουμε κανένα που είναι μέλος της οικογένειας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ..ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΤΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Prepei na hmoun o yeleutaios opados tou Souhdou,alla meta apo auto den borw na katalavw ti skata ekanbe k phre prwta8lhma sthn souhdia?Ante na paei sto kalo h gia na mhn plhrwsoume as ton steiloume stous neous k as paroume enan allonproponhth..k oxi parasxo k tetoious..Proponhth me polla kila kakala pou 8a valei vaseis sthn omada...oloi thn kyriakh sto ghpedo..
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΩΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ολοι αεροδρομιο!τερμα η κριτικη απο το ιντερνετ και τα καφενεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τέλος εποχής. Καληνύχτα σε όλους.

    ΣΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να κοπανησουμε τους ξενους γιατι; επειδη ειδαν πορτα ανοιχτη και μπηκαν;
    μηπως να κοπανησουμε αυτους που τους βρηκαν και τους μαζεψαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ .....ΕΚΕΙ Η ΡΟΔΟΣ, ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΝΤΡΟΓΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ---ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ"Ο-Χ-Ι" ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΛΠΙΔΑ-Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΡΘΕΙ-Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ-Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ--ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ-ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ!!120 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.-Γερασιμος θυρα 2 ανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΝΤΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. OLOI STO GHPPEDO TIN KIRIAKI, AFISTE TA AERODROMIA KAI KITAKSTE MPROSTA TIN KIRIAKH,EKI MONO TH NIKH KAI PALI M O N O TH NIKH THELOUME. H YPOMONH MAS TELEIOSE TSAKIRH......ELEOS PIA ...KOITA POS KATANTISES TIN OMADA....NTROPI SOU....
    THN KYIAKH OLOI STO GIPEDO KANENAS STON KANAPE...
    OYTE X OUTE FISIKA ITTA ME TA aekakia DEN EINAI APODEKTH.DVSTE LIGI XARA STO KOSMA SAS, ALLIOS OLOI THA MEINOUME STO GHPEDO MEXRI TIN DEYTERA, TRITH KAI OSO FTASEI....GIA NA TA POUME GIA TA KALA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κ.ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ(ΚΙΝΤΗΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
    (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ) ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!

    ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

    ΣΤΑΚΙΑΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είπαμε πολλά, ακούσαμε περισσότερα, καιρός να δούμε και πράξεις.Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε δικαιολογίες.

    Όχι προπηλακισμούς στο αεροδρόμιο. Όχι λαϊκά δικαστήρια. Μόνο συμπαράσταση στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ean...leme ean...den bgalete hmixrono 2-0 mprosta kai teliko 3ara o kolos sas tha ponesei thn kyriaki h opoia allh mera...agria apo to ..... tha fate oloi tsoglanemporoi kai mpalarines poy exete kanei ton PANIONIO MAS sa ta skatenia moutra sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τσακίρη φέρε τον Ταραχούλσκι και τον Σαλαμαστράκη τον Γενάρη αν το επιτρέπει το μπάτζετ για να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ-ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΒΑΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Opoios den paiksei tin kiriaki me filotimo tha ton klaei i mana tou..Den tha fate giouxa...Ksilaki tha fate...Kwlomparades (Kintides)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ (ΝΣ). ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΝΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Paidia..Min katheste na vrizetai kai na ksedinetai sta blogs..Kratiste tin energeia sas gia tin Kiriaki.Telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε ευχαριστουμε τσακιρη απο καρδιας. την κυριακη αν γινεται μην κερδισουμε απο το πρωτο ημιχρονο να κεδισουμε στο δευτερο, και αν συνεχισουμε ετσι θα τον παρουμε εμεις τον πανιωνιο απο τα λεφτα που θα βγαλουμε απο το στοιχημα. και παλι ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφηστε της ΜΛΚΕΣ και κοιταχτε να ειμαστε ενωμενοι..Γεμιστε το γηπεδο ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ!τερμα η κλαψες ρεεε ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. re vlakes mi gineste emetikoi
    ti sas ftaine ta sogia tou tsakiri
    an eseis kanete malakies ftaine oi manades kai ta paidia sas? ante ksekolate xouliganoi tou pliktrologiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τσακιρη παρε τον ΚΟΥΠΕΡ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ayto pou mou tin exei spasei teleios einai oti ayti h gamiola o kintis den efage oute mia mapa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όλα αυτά τα κατσίκια που βρίζουν τον Τσακίρη μήπως έχουνε βρει κανέναν μαλάκα για να πληρώνει ένα σκασμό εκατομμύρια κάθε χρόνο; Να διώξουμε τον Τσακίρη και να έρθει ποιός; Ποιός θα αναλάβει την κατασκευή του καινούργιου αθλητικού μας κέντρου; Ο Μπέος μήπως που δεν ήταν ικανός να φτιάξει ένα προπονητικό κέντρο το οποίο το έφτιαξε ο Τσακίρης σε χρόνο dt; Βρείτε πρώτα σοβαρό επενδυτή και μετά διώξτε τον Τσακίρη! Προσπαθήστε επίσης να βάλετε τον εγκέφαλό σας να λειτουργήσει για να μην την πληρώσει η ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Oute proedro exoume
    oute proponiti exoume
    oute omada exoume
    Den peirazei magkes, yparxoun kai xeirotera...
    Yparxoun omades pou exoun kai ta 3 auta stoixeia, kai paizoun stin B' ;-)
    Ante na doume ti eplikseis tha mas ferei pali o Tsakiris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδώ και πού καιρό υποστηρίζω ότι ο προπονητής πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του, αφού δείχνει να καταλαβαίνει από μπάλα και κρατάει τ' αποδυτήρια.
    Δυστυχώς μετά το σημερινό θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους ότι πρέπει να φύγει. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσεις ομάδα από μικρότερη κατηγορία. Αυτό δειχνει ότι η ομάδα δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν τρομάζει τον αντίπαλο κι αυτό είναι ευθύνη του προπονητή.

    Λυπάμαι πραγματικά που δεν πέτυχε το πλάνο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το ξαναπροσπαθήσουμε αντί να κράζουμε και να ειρωνεύομαστε τον Τσακίρη. Η ιδέα ήταν καλή, απλά η υλοποίηση δεν πέτυχε.
    Όποιος έχει κουκούτσι μυαλό, καταλαβαίνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο έχουμε ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό από την στιγμή που το μπάτζετ είναι μειωμένο (αν και είδαμε τα καλά του μεγάλου μπάτζετ στην πρώτη χρονιά του Ρεκόμπα). Μόνο έτσι μπορείς να ανταγωνιστείς το ΠΟΚ και ΠΑΟΚ-Άρη που έχουν περισσότερα λεφτά και κόσμο.

    Κι αδέρφια μην παρασύρεστε από άτομα που πολεμάνε κάποιους, ίσως από εμπάθεια ή και από προσωπικό συμφέρον. Είμαστε μεγάλα παιδιά και καλό θα ήταν να φιλτράρουμε λίγο αυτά που διαβάζουμε. Μην γίνόμαστε όχλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Sto Kypello panta ginontai arketa aproopta. Se oli tin Eurwpi. Otan paizeis me "mikrous" tote autoi den exoun na xasoun tipota (giati rezili den ginontai). Kai sto katw-katw sto podosfairo den kerdizei panta oute o pio dynatos, oute o kalyteros... Kai opws leme, den xasame ton polemo - mia maxi itane mono. Krakste otan ginoun ta xeirotera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στη δεδομένη φάση, με τόση στενοχώρια, το μόνο που σκέφτομαι είναι όλοι κοντά στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
    Είναι δύσκολο μετά από τόσο θυμό και οργή, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και δύναμη. Όλοι στο γήπεδο με τις φωνές μας να πάρουμε το ματσάκι.

    Τίττος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είναι διάχυτη η σωφροσύνη στο προηγούμενο σχόλιο (Endys). Σκοπός είναι η διάσωση και όχι η καταρράκωση της εξαθλιωμένης ομάδας μας. Και άλλο η ιδέα και άλλο η υλοποίηση και κυρίως από αυτόν που αγαπούσε μόνον την ιδέα και όχι τον φορέα πάνω στον οποίο κλήθηκε να την εφαρμόσει. Είναι σαν να χρειάζεται γιατρός χειρουργός για μια επέμβαση και βάζουμε το χασάπη να την κάνει. Ο μεγαλομέτοχος έχει κάνει κραυγαλέα σφάλματα, με κυριώτερο την εμπιστοσύνη σε συμβούλους και διαχειριστές που δεν την άξιζαν. Να θυμίσω ότι τα περί εταιρίας λαϊκής βάσης, εφαρμόστηκαν στην ΑΕΚ, που όπως και να το κάνουμε έχει και ευρύτερα περιθώρια σε αυτόν τον τομέα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε τα τελευταία χρόνια.Το ζήτημα δεν είναι να διώξουμε τον ιδιοκτήτη όταν δεν έχουμε και σαφή εναλλακτική λύση, αλλά να τον οδηγήσουμε να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον και να σταματήσει να διοικεί δια πληρεξουσίων διαχειριστών ή με συμβούλους εξυπνάκηδες (από τον αθλητικό δημοσιογραφικό χώρο και αλλού) που ποσώς ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν ο αποκλεισμος απο το κυπελλο γινει η αρχη για να ξυπνησουν ολοι,τοτε χαλαλι...κυριακη κοντη γιορτη!ειναι δυσκοπλες οι συνθηκες αλλα θελει ψυχραιμια τωρα!Γιαννης-Χιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. prosehos...i istoria tou tapeinou xontrou ksaderfou tou panayoti kolimenou me to lienen, apo ton kanape tou internet, ston kanape tis dioikisis.i kolotoumpa tis kolotoumpas tin kolotoumpa w kolotoumpa.edo o kosmos kaigetai i omada dialyetai ki aytoi kanonizoun karekles kai theseis.korakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ola thimizoun 2005-2006. Elpizw to telos na einai idio me tote. Agwnistika kai dioikhtika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μην επιτρέψουμε την Κυριακή το βράδυ, αυτοί που θα πρέπει να απολογούνται για τα χάλια μας, να κάνουν τους κατήγορους. Μην τους χαρίσουμε άλλοθι.

    Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη στάση είναι να κάτσουμε όλοι στις θέσεις μας, σιωπηλοί. Ακόμα και γκολ να βάλουμε, άκρα του τάφου σιωπή!
    90 λεπτά απόλυτης ησυχίας!

    Σιωπή, γκιχ να μην ακούγεται... Στις κηδείες ο κόσμος δεν φωνάζει, δεν μιλάει, σιωπά. Στέκεται ήσυχος, και πενθεί.
    Στο τέλος του παιχνιδιού, ένα σύνθημα, ασχέτως αποτελέσματος: Ο Πανιώνιος είναι ομάδα ιστορική, κι όποιος δεν το ξέρει, να πα να γαμηθεί!
    Όλοι μαζί, με μια φωνή.

    Και φυσικά, όλοι με μαύρα ρούχα ή περιβραχιόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το χθεσινό σίγουρα είναι η σταγόνα που ξεχιλίζει το ποτήρι σε ότι αφορά το προπονητή και δείχνει πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για διοικητική (με όλη τη σημασία της λέξεως) παρέμβαση. ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο. Ένα παιχνίδι κυπέλλου ήταν με όλες τις ιδιαιτερότητες του, είδαμε και τον παπΑρη και τον Τελη κτλ.

    Ελάτε ΟΛΟΙ γήπεδο την Κυριακή και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ την ομάδα απόσους αυτή την στιγμή χαίρονται, γιατί είναι πολλοί. Πείσμα και κόντρα στο κύμα, μόνο ο κόσμος μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Το μισοάδειο γήπεδο και η γκρίνια από το 1' ΔΕΝ θα οφελήσουν κανέναν.

    Τα αεκάκια βγαίνουν και γράφουν ήδη στα ραδιόφωνα και τους τρέχουν τα σάλια για τους 3 βαθμούς και για το ότι μας βλέπουν διασπασμένους (οπαδούς από ομάδα). ΜΗΝ τους δώσουμε αυτή τη χαρά την Κυριακή.

    Είμαστε Πανιώνιοι, υπερήφανοι και ναι, είμαστε διαφορετικοί. Δείξτε τους τι σημαίνει αυτό την Κυριακή.

    Τέλος χαίρομαι να διαβάζω απόψεις όπως του IWN1998 και ιδιαίτερα την τελευταία παράγραφο του ENDYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18050&catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η επιλογή του Λιανού νομίζω ότι είναι το λιγότερο εύστοχη, για μένα είναι η ενδεδιγμενη και μπράβο στον Τσακ. Ο Ηλίας που τυχαίνει να τον γνωρίζω, είναι πρώτα απόλα Πανιώνιος αλλά έχει και τρομερές γνώσεις management. Αν καταφέρει να τα συνδιάσει τα 2 παραπάνω τότε θα έχουμε Πρόεδρο με πολλά @@δια και στην ΠΑΕ. Έχει να δείξει έργο από την παρουσία του στην ΚΑΕ και τους χειρισμούς του στον ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ.
    Επίσης Αποσπόρης (και Ναλιτζής) είναι προσθήκες που σίγουρα θα προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. "ο οποιος δε θα συμμετεχει στη ληψη αποφασεων"
    ως συνηθως απων. απ την αλλη η τελαυταια του αποφαση ηταν καταστροφικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=81532&cid=24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. εάν ήμουν ΑΕΚτζής θα τρελαινόμουν στην ιδέα να πάρω διπλό στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια οι Πανιώνιοι να προκαλούν επεισόδια, να προπηλακίζουν παίκτες και να στήνουν λαϊκά δικαστήρια.

    Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει να κάνει με την αξιοπρέπειά μας. Αυτή δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα. Εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο που θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τη νίκη ή την ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ-ΑΤΣΑΛΙ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ--ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΛΦΙΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΔΈΡΦΙΑ! ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΒΑΝΤ ΛΙΝΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή