ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση της τριάδας...

Είχε κάποιες ελπίδες ότι η απομάκρυνση του Γ. Κιντή και του Γ. Μπάνγκσμπο θα... απελευθέρωνε τις προπονητικές ικανόητες του Μίκαελ Στόρε. Στη Τούμπα οι όποιες ελπίδες αποδείχθηκαν... φρούδες. Ο Σουηδός δικαιολογημένα ήταν... δεύτερος πίσω από τον Μπάνγκσμπο και πιστεύω ότι η απομάκρυνση του δεν είναι επιβεβλημένη, είναι αναγκαία. Τι κατάλαβε ο Στόρε από τις έξι προηγούμενες αγωνιστικές; Οτι αφήνοντας (σωστά...) εκτός αποστολής τους Βαζ Τε, Πούπο & Φουκουάγιο και εκτός 11άδας τους Σιόβα, Μπάλαμπαν έλυσε τα προβλήματα της ομάδας. Χαμπάρι δεν πήρε ότι το πρόβήμα της ομάδας είναι ότι δεν τις ταιριάζει (δεν έχει τους κατάλληλους παίκτες...) να αγωνίζεται με 4-3-3.

Τι είδαμε στη Τούμπα;

Είδαμε έναν Πανιώνιο και πάλι με τον αργό Βαρό δεξί μπακ (δώσαμε 250.000 για αριστερό μπακ και αυτός παίζει μόνιμα δεξιά), ο οποίος καταλαβαίνω γιατί μετά από τόσα χρόνια στη Γαλλία δεν έβρισκε ομάδα με τίποτα. Είδαμε "ξαφνικά" τον Ομο δίπα στον Λάτκα, όταν ακόμα και ο προπονητής του... ΑΟ Πετραλώνων θα έβαζε τον Κοντοέ στόπερ για να πιάσει τον γρήγορο Σαλπιγγίδη. Είδαμε στην11άδα τον Χίκα. Με τι κριτήριο; Σε όσα ματς έπαιξε ο νεαρός κινήθηκε σε ρηχά νερά. Είδαμε τον Ριέρα στη κορυφή να παίζει έναν ρόλο που δεν μπορεί να παίξει. Είδαμε τον Κουμορτζί για μια ακόμη αγωνιστική να πατάει τον... κώλο του! Είδαμε τον Στόρε η ομάδα να χάνει από το Α' ημίχρονο 3-0 και να κάνει τη πρώτη αλλαγή στο 75!!!

Τι άλλο είδαμε;

Τον Μάχο να κρατάει το σκορ στο 3-1. Τον Μανιάτη να φαντάζει Μέσι. Τον Γουνδουλάκη & τον Κοντοέ να παίζουν όπως πάντα με πάθος. Προφανώς τέσσερις παίκτες δεν θα μπορούσαν να νικήσουν τον Παοκ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΡΕ

Με τους αμυντικούς του τα έβαλε ο Μίκαελ Στόρε, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (3-1) του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Σουηδός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα άσχημο απόγευμα για εμάς, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στην αρχή κατέρρευσε η άμυνά μας και ο Μάχο μας έσωσε από τα χειρότερα…»! «Στο δεύτερο ημίχρονο είπα τους παίκτες μου να παίξουνε με καρδιά για να μαζέψουμε το αποτέλεσμα, γιατί κινδυνεύαμε. Είναι κρίμα να γίνονται παιχνίδια σε άδειο γήπεδο. Είναι πολύ βαρετό. Η αλήθεια είναι πως αιφνιδιαστήκαμε από τον ΠΑΟΚ που έπαιξε με δύο φορ, είχε εξαιρετικούς συνδυασμούς και μας εξέθεσε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα κορυφής», πρόσθεσε.

Η ομάδα χρειάζεται προπονητή. Χθες, όχι αύριο. Με τον Στόρε θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα και στο ματς κυπέλλου με τον Διαγορά. Πρέπει να μπει στα αποδυτήρια ένας άνθρωπος που θα ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και δοκιμές. Και βέβαια από αύριο να αρχίσει η διαδικασία για την λύση των συμβολαίων του συμφερτού που έφεραν Κιντής, Μπάνγσκμπο, Στόρε το καλοκαίρι.

80 σχόλια:

  1. δεν διαφωνώ, αλλά έκανες ένα λάθος Μάκη. πρώτη αλλάγη έγινε κοντά στο 30' όταν κατάλαβε ο σουηδός την μαλακία που έκανε και πέταξε έξω τον Όμο (να ληθεί το συμβόλαιο του άμεσα και φύγει με το καράβι για νιγηρία) και έβαλε τον ογκόλιθο της άμυνας Σιόβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Μακη ενα προβληματακι με το χρονο των πρωτων αλλαγων το εχουμε νομιζω....(ξεκιναω με λιγη πλακα γιατι τα πραγματα ειναι δραματικα)δυστυχως οποτε και να γινοταν οι αλλαγες δεν γλιτωναμε απο αυτη την ομαδα που μου δημιουργει αισθηματα λυπης.Ο Παοκ μεχρι σημερα ειχε βαλει 4 γκολ , και Σαλπιγγιδης καιΜουσλιμοβιτς γκολ δεν ειχαν βαλει ευτυχως που υπαρχει η ομαδα μας που ανασταινει και πεθαμενους!!!Ο προπονητης μας μετα το 2-0 και αφου ο δυσμοιρος Μαχο δεν ηξερε τι να πρωτοπιασει(αληθεια εχετε δει την απελπισια του και τι μπινελικια κατεβαζει σε καθε αγωνα)ειχε καθησει σε μια γωνια στον παγκο και αυτος που φωναζε και τσιριζε ηταν μονο ο Ματζιος(τον βλεπω παλι να κοουτσαρει την ομαδα με την ΑΕΚ).Μηπως καταλαβε οτι ηρθε το τελος???Ακομα και στο β ημιχρονο που τραβηξε χειροφρενο ο Παοκ εμεις δεν δημιουργησαμε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου τις προυποθεσεις να δουμε φως στο τουνελ τωρα που το ειδε ο Σταρε μονο αυτος το ξερει!!!Δυστυχως για ολους εμας το βαρελι εχει και αλλο πατο και εχουμε και αλλες πικρες να πιουμε.Οι ομαδες που ειναι κοντα μας βαθμολογικα ολο και λιγοστευουν και υπολοιπες ολο και απομακρυνονται και μας βλεπω με ηθικο κατω του μηδενος να μην μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι γρηγορα!!!Ηελπιδα πεθαινει παντα τελευταια !!!!Ολοι την Κυριακη στο γηπεδο και ας φωναξουμε μονο για την ομαδα μας!!!
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισως πιο ορθολογικο θα ητανε να παξει κεντρικος ο Κοντοες, δεξια ο Μανια, αριστερα ο Βαρο και χαφ ενας εκ των Αναστασπουλο η Οκπακο.
    Αλλα ειναι ο Βαρο αριστερο μπακ???Ειναι γενικα ο Βαρο κατι???
    Για μενα ο Χικα προσπαθησε σε αντιθεση με τον Φανουρη που ηταν σε νιρβανα.

    Με τα υπολοιπα συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Prwth fora Makh pou symfwnoume apolyta kai se ola..parakseno ki omws symbainei..THELOUME PROPONHTH!TWRA!!!!!
    Panagiotis Theodosis
    España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στορε: "Κυρίως η άμυνα μας σήμερα ήταν άσχημη αν και μπροστά είχαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς οπότε βλέπω κάποιο φως στο τούνελ."

    μαντζιο για ξυπνα τον τελειωσε η προετοιμασια κι εχει αρχισει το πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΥΡΙΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ,ΘΥΜΑΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΚΙ ΑΠΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΦΕΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΞΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΦΕΡΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ. ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΦΕΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ .

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. lienen re paidia o typos anergos den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θέλουμε προπονητή...Θέλουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ για να συμαζέψει τ ασυμάζευτα!!Ας δοθούν αρχικά τα περισσότερα λευτά εκεί μπας και γελάσει και μας λίγο το χειλάκι μας...
    **Περίμενα να υποβάλει μόνος του την παράιτηση ο Στόρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΗΛΘΕ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ (ΕΛΛΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE, ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι τόσο πρόβλημα οι παίκτες αλλά ο προπονητής. Φέρτε αυτόν του ΑΟ Πετραλώνων να κάνει τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στόρε και Όμο να μη μπουν στο αεροπλάνο!

    Μαρινάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. egw eida shmera pws den yphrxe fantasia k as ginomai kourastikos...O VAZ TE PREPEI NA PAIZEI!!!!!Kserei polu balla to paidi k shmera fanhke polu nomizw..Epeidh dld einai epilogh tou kinth den prepei na paizei???Apo ton Riera k ton Balaban 1000 fores kaluteros einai k as paizei monop gia 60 lepta...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eeeevant liiiinen oeoeoe oeoeoe oeoeoe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απορία: εσύ με τα κεφαλαία που λες σε κάθε σχόλιό σου παιδάκι τον Στόρε πόσο σκ*τόγερος είσαι πια; Όσο πιο γέρος είναι ένας προπονητής τόσο καλύτερος είναι; Ή μήπως φταίει που είναι ξανθός; Για βρείτε κανα σοβαρό επιχείρημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μαγκες ωραια αυτα περι προπονητων που πρεπει να τους αφησουμε να κανουνε τη δουλεια τους,και να φανει το αποτελεσμα, και μπορει να πηρε το πρωταθλημα στη βραζιταλια ο σουηδος για πλακα αλλα εχει και ορια η υπομονη.Δηλαδη πρεπει να πεσουμε, η να εχουν ξεφυγει οι απο πανω μας 10 βαθμους για να αποφασισουμε να κανουμε κατι?

    Και ερχεται ας πουμε και το αεκακι με ηθικο ανεβασμενο και μας κερδιζει.
    Μετα τον απολύει?
    Τον Παρτους και τον Ρισγκαρντ θα τους δουμε στο δευτερο γυρο?
    Τον Σκουρτη?
    Ποτε θα ξανακερδισουμε?
    Γιατι εχουμε 9 περιφερειακους επιθετικους και μισο σεντερ φορ?
    Ποσους βαθμους θα ειχαμε τωρα με Τσεζαρεκ και Καρντοζο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ομάδα είναι δια το… πέος τελείως!
    Επειδή η άποψη είναι σαν το κωλοτρυπίδι, όλοι έχουν από ένα θα πω και εγώ τα δικά μου, άλλωστε έχω διαρκείας, άρα είμαι… προπονητής της εξέδρας, και από τους καλύτερους, νομίζω στην Θύρα μου…
    Πρώτα από όλα τα παλτά:
    ΜΠΕΛΙΤΣ, ΦΟΥΓΚΟΥΑΓΙΟ, ΟΜΟ, ΡΙΣΓΚΑΡΝΤ, ΟΚΠΑΚΟ, ΧΙΚΑ, ΒΑΡΟ, ΣΙΟΒΑ Σ, ΒΑΖ ΤΕ, ΠΟΥΠΟ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ τα ξεφορτωνόμαστε με συνοπτικές διαδικασίες, και τους αξιότιμους κυρίους ΡΙΕΡΑ, ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ επειδή είναι… μουντιαλικοί και μας κάνουν την τιμή και την χάρη να φορούν την… πυτζάμα της ομάδας μας, στον πάγκο, μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται, γιατί σα να μην μας τα λένε καλά…. Όσο για τον Στάρε, θα τον κράταγα, για την u17 ! εκεί μπορεί άνετα να πετύχει αυτός και οι δοκιμές του!!! Νισάφι πια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως αυτός ο Στόρε του Πανιωνίου. Είναι για κλοτσιές και δρόμο! Αμολιέται μέσα η ομάδα του και δεν ξέρει τι παίζει…
    Αλεφαντος..

    μεχρι και αυτος μας πηρε χαμπαρι..!!

    γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Βαρο κοστισε 250 χιλιαδες;;;!!! Ειναι δυνατον; Δηλαδη, "διωξαμε" τον Εστογιαννοφ για να "γλιτωσουμε" 500 χιλιαδες, και ξοδεψαμε 250 για τον Βαρο ; [συν, οσο φτηνοι κι αν ηταν, αρκετα ακομη χρηματα για 15 ΦουκοΠουπους και λοιπους απιθανους που δεν τους εχουμε δει καν;] Τελεια! Ζήτω ο ορθολογικος προγραμματισμος!

    υ.γ. Δεν πιστευω να θελει κανεις να φερουμε του χρονου πισω τον Λολο για να παιζει στα βουνα και τα λαγκαδια της Β' Εθνικης...

    υ.γ. 2: Ειναι συγκινητικο [και πλεον, δυστυχως, στεναχωρο] να βλεπεις τον Μανιατη να παιζει καθε ματς σαν τελικο, να βγαζει ενας δουλεια για πεντε, και αλλοι γυρω του να ρεμβαζουν αταραχοι. Αν δεν ηταν αυτος και ο Μαχο, ποσο θα ειχαμε διασυρθει;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ασχετο και δεν το προβαλω ως δικαιολογια

    χθες το 1ο γκολ του παοκ ειναι οφσαιντ
    δεν αποβαλλεται ο βιτολο
    κοβεται με ανυπαρκτο οφσαιντ ο κουμο σε φαση τετ-α-τετ

    δεν αποτελουν δικαιολογια αυτα για την ηττα αλλα φαινεται πως το οτι θα μας γαμαει καθε κυριακη το κορακι δεν το χει δεχθει μονο η διοικηση αλλα και μεις οι ιδιοι.

    Μανιατη ειχαμε χρονια να δουμε τετοιο αρχηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΛΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

    Υ.Γ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΡΙΜΑ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΑ ΧΑΦ.ΕΛΕΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ? ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ? ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΓΚΣΜΠΟ Η ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ .ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ.


    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΧΟ,ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟ

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΜΕ 45 ΠΥΡΕΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

    (Ο ΒΑΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΣΤΗ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΠΙΣΩ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ.

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 6 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 7. ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΩ (ΚΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ)

    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΕ , ΛΑΤΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΙΟΒΑ ( ΑΝ ΚΣΙ Ο ΣΙΟΒΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΤΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΦ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ)

    ΣΤΑ ΧΑΦ ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ ΚΑΙ ( ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ) ΚΟΥΜΟ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ)

    ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖ ΤΕ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΑΛΑΛΙ.

    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ.


    Υ.Γ. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ PLAY STATION ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΚΕΙ STO MANAGER ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λίγο πολύ συμφωνώ με τις απόψεις των περισσοτέρων.
    Θα ζητήσω μια μεγάλη χάρη από όλους τους
    φίλους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ (τουλάχιστον έτσι τους νοιώθω εγώ), να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας,
    δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες, νομίζω στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά...
    Πιστεύω (έχοντας ο καθένας τη γνώμη του)
    ότι όλοι θέλουμε το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.
    Καλημέρα σε όλους, κουράγιο και δύναμη να πάρουμε την κότα την επόμενη αγωνιστική.
    Βαγγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ έγινε ο Πανιώνιος που ξεπέρασε τα 2.000 γκολ παθητικό!
    Η ομάδα της Νέας Σμύρνης… κατέγραψε ένα ιδιαιτέρως αρνητικό ρεκόρ. Τα χθεσινά τρία τέρματα που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα «έσπασαν» το φράγμα των 2.000 τερμάτων για τον σύλλογο του «Ιστορικού» ο οποίος έχει πλέον 2.001 τέρματα παθητικο.

    ειμαστε και καπου πρωτοποροι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φέρε πισω τον Βαζάκα τον ταβερνιέ....
    Ας σοβαρευτούμε λίγο.Αν πρέπει να αλλάξει ο προπονητής να ερθει ενα μεγάλο όνομα και δουλευταράς.Ελπίζω να μη ξαναφάμε ξαναζεσταμένο φαγητό
    Ο μόνος οπαδός που πιστεύει οτι για την όλη κατάσταση δεν φταίει ο Στορε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ανωνυμος 9:42
    "ΜΠΕΛΙΤΣ, ΦΟΥΓΚΟΥΑΓΙΟ, ΟΜΟ, ΡΙΣΓΚΑΡΝΤ, ΟΚΠΑΚΟ, ΧΙΚΑ, ΒΑΡΟ, ΣΙΟΒΑ Σ, ΒΑΖ ΤΕ, ΠΟΥΠΟ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ"

    Μια ενδεκαδα διωχνεις φιλε μου. Για ξαναδεστο με το μεσα μυαλο γιατι και το ταμειον ειναι ΑΚΟΜΑ μειον, εξ οσων γνωριζω.
    Εγω θα κραταγα τουλαχιστον τουλαχιστον 4, η να το πω αλλιως τον Δεκεμβριο θα εδιωχνα σιγουρα 3 ητοι Φουγκουαγιο, Ομο, Βαρο.
    Τα 250 χιλ(@ανωνυμος 9:51) του Βαρο τι ειναι?? Αμοιβη του ποδοσφαιριστη για τα 2 χρονια του συμβολαιου του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ)
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΙΑΤΗΣΕΙ ΟΤΣΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
    ΣΥΜΓΩΝΩ ΜΕ ΜΑΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ΄ΝΘΕΛΟΥΜΕ ΧΤΕΣ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΠΝΗΤΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ Α..Α ,ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΥΜΠΑΡΑΣΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΔΑ ΟΛΗ
    ΟΧΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΑΖΑΚΑ? ΕΛΕΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΣΕ ΒΑΖΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΕ ΕΝΝΟΩ. Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΕΣ. ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2011.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατι να μην βγαινει η ενδεκαδα λιγο πριν την εναρξη καθε αγωνα με κληρωση, ωστε, και ισονομια/διαφανεια να υπαρχει, και να μην εχει και κανεις την ευθυνη;
    Ή μηπως με κληρωση θα ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα απ' ο,τι μεχρι τωρα;

    (Σορρυ για το black humour, αλλα μ'αυτα που βλεπουμε μου εχει γυρισει το ματι και δεν ξερω απο πού να πιαστω...ειναι μεγαλη η κατρακυλα. Ωχ αμαν...)
    Συμφωνω απολυτα για την ενοτητα. Ολοι μαζι την Κυριακη να ενισχυσουμε με ψυχη την ομαδα μας. Μην δωσουμε τη χαρα στους αεκτζηδες να μας βλεπουν να "κραζουμε" τους δικους μας και να τρωγωμαστε μεταξυ μας. Ακουτε αδερφια; Ειμαστε Πανιωνιοι! Στα καλα και στα δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΤΩΝ 39 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΧΙ ΑΠΑΙΤΩ )ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΩ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΥ 2010 Η ΤΟΥ 1998.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE NA ΔΕΙΣ ΤΟN PANTITS.ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Paidia oso tsakonomase metaksi mas . toso sproxnoume ton istoriko sto gkremo. Gi auto afiste tis metaksi sas diafores kai gkrinies kai koitaksTe oloi ti tha mporousame na kanoume - o kathenaas apo ti thesi tou - gIA na ton BOITHISOUME.
    Kaka ta psemata i omada einai - opos eine auti ti stigmi, to tonizo - me to ena podi sti B' ethikh.Oso tha xanoume ki alloi tha kerdizoun toso tha anoigei i psalida, ara meta ante kiniga tous....
    As to antiliftoun auto oi kirioi pou exoun sta xeria tous tin tixi tis omadas kai as kanoun kati T O R A KAI O X I ayrio pin eine arga.Dioti an tixon erthei to moireio - kati to opoio den theloume oloi oute kan na skeftomaste , tha prepei na kseroun oti o kosmos tou Istorikou POTE DEN KSEXNAEI KAI FISIKA den tha tous to sigxoresei POTE !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TSAKIRI SOVAREPSOU KAI ASE TIS VOLTES KAI TA TAKSIDAKIA..OI KAIROI EINAI DISKOLOI GIA SENA,ALLA EINAI DISKOLOI KAI GIA MAS..KAI ENA APO TA LIGA PRAGMATA POU MAS FTIAXNEI TO KEFI EINAI NA VLEPOUME TIN OMADA MAS KAI NA TIN XAIROMASTE..KAI SI AUTO MAS TO EXEIS STERISEI..DISTIXWS..KANE KATI PRIN NA EINAI ARGA..AN ITHELES NA KANEIS OIKONOMIES FETOS,THA MPOROUSES NA EDIWXNES RIERA,KOUMOURTZI,KAI TON PERIFIMO BOSKO "JACK DANIELS" BALABAN,KAI NA EPERNES ELLINES MIKROUS APO TA TSIKO (ME TIN AKSIA TOUS,KAI OXI ME TO BISMA I TIN MIZA,BLEPE MATZIOS), APO KALLITHEA,FALLIRO,ILIOUPOLI,MPRAXAMI..TOTE NAI..THA MPOROUSES NA MAS PEIS "RE PAIDIA DEN IPARXOUN LEFTA KAI PIRA ELLINES STIN OMADA" KAI OXI NA MAS KATANTAS MPOURDELO (KAI MALISTA XWRIS TSATSA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. φιλε ΜΑΚΗ ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω??
    που ειδεσ τον φανουρη φιλοτιμο χτεσ??πεζαμε μειο εναν ..που ειδεσ τον κουμο αδιαφορο??ηταν απο τουσ καλυτερουσ με μανιατη χικα..

    ο χικα μου εδειξε οτι εχει θεη στην ομαδα..αν δεν το ειδεσ αυτο παω πασο..
    οι αφρικανοι ολοι να φυγουν..φανουρησ ειναι να πεζει σε κανα κυπελλο η αλλαγη..χωρισ vaz te salali balaban μπροστα ημασταν για τα πανυγηρια στην επιθεση..αν δεν παιζουν αυτοι δεν εχεισ τιποτα απο πισω..ο ριερα προκλητικοσ..μανιατησ χικα κουμο οι καλυτεροι..προσπαθησαν ετρεξαν..

    εγω αυτα ειδα..

    αν ειναι ολο ο ροστερ μασ να το βλεπουμε χαλια τοτε να πεσουμε..

    νομιζω ομωσ δεν ειναι ετσι..εχουμε και καλουσ παιχτεσ..

    εγκληματα με εργοτελη και παοκ στην εντεκαδα ο προπονητησ..
    και στην τελικη ειναι ωρα υπευθυνοτητασ τωρα χωρισ να απαλασω απο ευθυνεσ κανεναν..σιγουρα καπιοι φτενε..

    αλλα τωρα ειναι που θελει να ειμαστε ενωμενοι και να μην κανουμε τη χαρη σε αυτουσ που θελουν να μασ βλεπουν να καταστρεφομαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάει καιρός που ένας φίλος δημοσιογράφος τα έγραφε όλα αυτά που σήμερα όλοι σας αναμασάτε, για Κιντή, για Σουηδό, για κουτσούς παίκτες, για φιλανθρωπίες κ.λπ Και τον βάλατε στη γλώσσα σας με άκομψο τρόπο. Θυμάστε που του λέγατε πως γελάτε με ό,τι έγραφε; Τώρα τι έχετε να πείτε προπονηταράδες της λαϊκής αγοράς; Άντε να σας δω τώρα, ποια λύση θα προτείνετε για να σωθεί ο καμπουριασμένος Πανιώνιος. Άντε γιατί ο κόσμος του ποδοσφαίρου γελάει μαζί σας. Φυσικά με εκείνους που υπερθεμάτιζαν για Κιντή και Σουηδό και μίλαγαν για μεταγραφές μεγάλες και υπέροχες...Άμοιροι ούτε πέραν από τη μύτη σας δεν βλέπατε, αλλά τώρα έχετε λουφάξει...Θα αναλόγιστείτε πόσο κακό έχετε κάνει στον Πανιώνιο όλοι εσείς που είχατε τέτοιες τοποθετήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ Επιβάλετε η παρουσία όλων στο ματς της Κυριακής..δεν είναι το ότι η ομάδα μας χρειαζόταν αλλά πιο πολύ ότι πρέπει τώρα να δείξουμε πραγματικά τη δύναμή μας .. τώρα που ξέρουμε πόσο χαλιά είναι η ομάδα.. ψυχολογικά-διοικητικά τώρα που είμαστε στον πάτο! Τώρα πρέπει να δείξουμε το μεγαλείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΣΜΥΡΝΗΣ όταν δηλαδή όλοι μα όλοι πιστεύουν ότι τελειώσαμε να απαντήσουμε με ένα γεμάτο Ναό με φωνή δυνατή από τα σπλάγχνα μας αυτό το θυμό και στεναχώρια που έχουμε μέσα μας αυτό το μαύρο πράμα να το κάνουμε κραυγή και να ταρακουνήσει τα τσιμέντα ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΣ..ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ...ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ..ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ,Ν.ΚΟΣΜΟ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΜΠΡΑΧΑΜΙ,ΑΜΦΙΘΕΑ,ΦΑΛΗΡΟ,ΔΑΦΝΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ,ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ,ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ,ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ,ΤΗ ΚΗΦΙΣΣΙΑ,ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ,ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ,ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ,ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ,ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ,ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ,ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,ΤΟ ΒΟΛΟ,ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ,ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΤΗ ΧΙΟ,ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΤΗ ΣΚΙΑΘΟ,ΤΗΝ ΠΑΡΟ,ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ,ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΞΑΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ...ΑΠΛΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ...ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.-ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ- ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ...ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!BIRDY 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε βροχές και λάσπες τραγουδωωωωωωωώ Πανι'ολέ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ.
    Όχι από αυτήν την Κυριάκη αλλά από τον επόμενο εντός εδρας αγώνα θα αποδειχτεί ποιοι είναι άρρωστοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.Ποτέ μου δε πίστεψα, ακόμη και τώρα οτι η ομάδα θα πέσει,άσχετα αν το λέω στους άλλους για να αποφύγω την καζούρα.
    Οσοί έρθουν στο γήπεδο για να κράξουν να μην έρθουν καθόλου, κάκο στην ομάδα και στην ψυχολογία των παικτών θα κάνουνε.
    Αλλοι παίρνουν πρωταθλήματα άλλοι παίρνουνε τα κύππελλα εμείς παίρνουμε ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!!Γιάυτό ειμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!!


    Vagouras
    Μοσχάτο-Σέριφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. απο τοτε που στραβωσε του γηπεδου αρχισαν ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τίποτα δεν έχει στραβώσει με το γήπεδο.
    τουλάχιστον τόσο που να δικαιολογεί αυτό που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα. Ναι στον Πανιώνιο έχουν γίνει λάθος επιλογές. Όμως όπως πιστεύουν και κάποιοι άλλοι νομίζω ότι δε θα πέσει κατηγορία. Δεν θα τον αφήσουν να κατρακυλήσει οι φίλοι του! Αρκεί να του συμπαραστέκονται περισσότερο κα να γκρινιάζουν λιγότερο. Δεν είπαμε να μην ασκούν κριτική, όμως κάποια πράγματα που ακούγονται είναι υπερβολικά. Πράγματι ο Πανιώνιος δεν έχει το καλύτερο ρόστερ. Όμως ελάχιστες φορές θυμάμαι να είχε. Πράγματι ο Προπονητής έχει κάνει λάθη, όμως όλοι κάνουν. Πράγματι ο μεγαλομέτοχος και όσοι τον έχουν εκπροσωπήσει κατά καιρούς έχουν κάνει λάθος επιλογές. Κάποιες απ' αυτές τις έχουν επισημάνει πολλοί. Κυριότερες εξ αυτών είναι ότι κόπηκαν ποδοσφαιριστές που ταίριαζαν γάντι στον Πανιώνιο και που τώρα διαπρέπουν στις ομάδες που αγωνίζονται. Αντ' αυτών ήρθαν ποδοσφαιριστές, που τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν έχουν προσφέρει τ' αναμενόμενα. Όμως δεν πιστεύω ότι είναι όλοι άχρηστοι. Κάποιοι έχουν βαλθεί να βγάλουν σκάρτο τον Βαζ Τε. Ε, λοιπόν δεν είναι. Ξέρει μπάλα ο άνθρωπος, μόνο που δε μπορεί να βγάλει έναν ολόκληρο αγώνα. Ας χρησιμοποιείται λοιπόν όσο μπορεί. Δε μπορεί να είναι άσχετος ένας άνθρωπος που καλείται στην εθνική Πορτογαλίας. Να μη τρελαθούμε. Το αν είναι αδιάφορος στις προπονήσεις είναι άλλο ζήτημα και αν είναι πράγματι, τότε πρέπει να τιμωρηθεί. Επίσης ο Σαλαλί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι επένδυση για το σύλλογο. Τέλος ο Χίκα δεν είναι κακός. Όσο για τους Αφρικανούς, πλην ίσως του Οκπάκο που δεν τον έχουμε δεί ν' αγωνίζεται, είνα αποτυχία. Όσο για τον Ρίσγκαρντ ούτε αυτόν τον έχουμε δεί για να τον κρίνουμε. Απλά η ένσταση είναι γιατί ν' αποκτηθεί αφού δεν θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Τέλος ο Στάρε έχει κάνει λάθη. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Όμο που είναι γκαφατζής, ούτε το Φανούρη. Όμως κάποιοι επικαλούνταν τον Όμο, επειδή αγωνιζόταν πέρυσι! Γιατί πέρυσι λίγες γκέλες έκανε; Πιό χρήσιμος είναι στην επίθεση, αφού πέρυσι είχε σκοράρει σε αρκετούς αγώνες. Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγωνίζεται ο Κούκετς, που δεν είναι χειρότερος απ' αυτούς που παίζουν. Τέλος συμφωνώ ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στους νέους ν' αγωνιστούν, μερικοί των οποίων είναι ελπιδοφόροι(Κολοβός, Κούρντι, Σάμαρης, Αναστασόπουλος). Τέλος πιστεύω ότι στο κέντρο της άμυνας πρέπει ν' αγωνίζονται οι Λάτκα, Τσότσαλιτς και ο Σιόβας ως αμυντικός χαφ. Νομίζω ότι η καλύτερη ενδεκάδα σήμερα θα ήταν: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Κοντοές(Βαρό), Σιόβας, Κούρντι, Κουμορτζί, Ριέρα, Μπαλαμπαν(Σαλαλί), Βαζ Τε.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μετα την νικη με τον παο με λινεν ελεγες οτι θα πεθανεις για τους φιλους της ομαδας σου,μας χαρισες το μεγαλυτερο δωρο-την ελπιδα οτι γεννιεται ο μεγαλος πανιωνιος και ομως μεσα σε ενα χρονο την πηρες,πουλησες νταριο,εδιωξες τον μεγαλο λινεν,πουλησες τζαβελλα,εδιωξες λολο,νικολαου,πουλησες στην αεκ 2 παικτες και επειδη δεν στα δωσαν μας εβαλες να τσακωνομαστε με τους ομοιδεατες(σαπιοι μεν και αυτοι) και τωρα που η ομαδα γυριζει χρονια πισω τολμας και λες οτι θελεις να πουλησεις.μεχρι τωρα νομιζα οτι εισαι απλα ασχετος,αλλα πανιωναρα,τωρα ξερω οτι εισαι επιχειρηματιας και μαλιστα επικινδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μην το κουραζουμε.ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ειναι ο Τσακιρης που με δικα του λαθη η ομαδα βαδιζει για Β Εθνικη. Ειναι λαθη?? Ειναι τοσο βλαξ για να μην καταλαβαινει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. spuro esu ti eisai kai giati grafeis edo mesa loipon gia na min exoume tipota xeirotera to kalo pou sou thelo einai na min ksanagrapseis edo kai asxolisou me tipota allo ade makaka
    stamatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΟΥ....ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΡΑ.ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ.

    ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΥΡΙΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΦΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ 2.ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΝΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το νταϊλίκι στο σπιτικό σου μάγκα της πατσαβούρας. Τον καιρό που εγώ έβλεπα Πανιώνιο εσύ κοιμόσουν όρθιος ή έκανες τη δολυειά του μακάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. SPURAKO TO APO POTE VLEPO EGO PANIONIO OUTE STA ONEIRA SOU DEN TO EXEIS FANTASTEI. MATHE PROTA TI OMADA EISAI KAI META ELA MILA EDO MESA. ADE OLOI OI PANIONARES TOU KANAPE VGALATE KAI GLOSSA.
    POUTHENADES
    STAMATIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟΝΩΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ , ΜΙΑ ΦΩΝΗ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΈΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΙΔΙΑ
    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
    ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
    Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΚΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ( ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ( ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ) ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 77 , ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ωπα ρε νταή…
    Ότι θέλουμε θα κάνουμε, θα μας πεις εσύ… ΤΙ Μας ΑΠΕΙΛΕΊΤΕ?
    Σιγά μην σεβαστούμε, τα παλτά που μας έχουν φορτώσει… Όταν τα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς τους είναι άσχημα…??? Όταν ο Σούπερ Παλτό Μπόσκο εισπράττει το 500αρικο είναι καλά????? Όταν ο σιοβας μπεκενπάουερ θυμώνει στην καβάλα, επειδή γίνεται αλλαγή?? Είναι καλά τότε??? Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟ, ΦΟΥΓΚΟΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΓΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ……….. ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ντροπή ρε παιδιά να εκφράζουμε ο ένας για τον άλλο τέτοιους χαρακτηρισμούς.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας για οτι συμβεί,
    αν δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε έστω απόψεις.
    Προσωπικά δικιά μου νοοτροπία είναι να στηρίζω την ΟΜΑΔΑΡΑ μου ειδικά στα δύσκολα, και πολλές φορές και τους παίκτες που φορούν την φανέλλα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, αν και πολλούς από αυτούς δεν τους πάω για τις ποδοσφαιρικές ικανότητές τους.
    Τώρα τα υπόλοιπα, ποιος θα πλακώσει ποιον κ.α, όταν όλα ηρεμήσουν, ίσως μετανοιώσουν κάποιοι που παρεκράπηκαν.
    Δεν έχουμε πολυτέλειες για εμφύλιους.
    Ολοι θέλουμε το καλό της ΟΜΑΔΑΡΑΣ μας.
    Στηρίξτε την!!! να ξεπουπουλιάσουμε την κότα!!!
    Τα λέμε φίλοι μου.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΤΙΛΙΑΖΟΥΝ?

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Το μεγαλείο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ πιο πολύ τσαλακώνεται όταν δίνουμε την χαρά σε αυτούς που μας εποφθαλμιούν και μας επιβουλεύονται, να μας βλέπουν να τρώμε τις σάρκες μας και να μαλώνουμε.
    Ετσι γίνεται μικρός ένας σύλλογος με την μικροψυχία. Που είναι η διαφορετικότητά μας;
    που είναι το μεγαλείο της ΣΜΥΡΝΗΣ;
    Αντε όλοι μαζί να σπρώξουμε την ΟΜΑΔΑ μπροστά!!!!!
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ!!!!
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣυνΠανιώνιοι λυπάμαι αλλά είμαι αναγκασμένος υβριστικάσ χόλια να τα "κόψω". Αν δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες χωρίς ύβρεις και ειρωνείες, τότε τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε συ Μάκη... Εγώ δεν τα βλέπω αυτά που λες. Εαν εξαιρέσεις το μπέρδεμα μεταξύ μπακ και χαφ (με Μανιάτη κτλ) ποιοι είναι αυτοί οι ποιοτικοί παίκτες που μένουν εκτός? Πραγματικά έχουμε κανα μυστικό Μέσι και δεν το ξέρουμε?

    Έχουμε 2 ματς μπροστά μας τα οποία είναι για φούντο. Να τον κρίνουμε από εκεί και τον βάλουμε με την πλάτη στον τοίχο, ή να τον στηρίξουμε με ηρεμία μέχρι το τέλος του γύρου να δούμε που πάμε? Για την ώρα δεν βλέπω οτι είναι ο Στόρε το πρόβλημα.

    Ο Κουμορτζί παρέπαιε από την εποχή Φερέρα, σάπιζε με τον Παράσχο και σέρνεται με τον Στόρε. Φταίει ο Στόρε?
    Ήδη ξυλώσανε δύο. Ο Τσακίρης λείπει ακόμη. Τι θα γίνει? Θα μείνουμε ακέφαλοι τελείως? Μήπως θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το καινούργιο σχήμα και μετά αυτοί να θέσουν θέμα Στορε υπό συζήτηση?

    Κουράγιο Πανιωνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε αδέλφια, την παλεύετε? Δεν κάνατε κρα να φύγει ο Κιντής? Πάλι γιούχα θέλουν να κάνουν μερικοί την Κυριακή? Γιατί? Τελικά δεν σας έφταιγε ο Κιντής?

    Ηρεμία παιδιάααααα. Είναι 2 ΠΟΛΥ δύσκολα ματς. Δεν είναι κριτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ακούω και διαβάζω πως τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, να στηρίξουμε την ομάδα, κλπ. Συμφωνώ. Διαφωνώ όμως το αυτονόητο, να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα για να μην κρίνουμε, να μην σκεφτόμαστε, να μην μιλάμε. Στηρίζω τον Πανιώνιο, σημαίνει πως πηγαίνω στο γήπεδο, φωνάζω και τραγουδάω υπέρ της ομάδας, δεν πετάω βεγγαλικά και κροτίδες, καθίσματα, κι ότι άλλο σχετικό. Στηρίζω την ομάδα δεν σημαίνει να μην σκέφτομαι, να μην συζητάω, να μην κρίνω τι έλεγαν και τι κάνουν. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν είπε κανείς να μην κρίνουμε-συζητάμε-σκεφτόμαστε κ.α. Για τα γαμοσταυρίδια τις απειλές και τους online τσακωμούς, γράψαμε οτι δεν βγάζουν πουθενά.
    ΣυνΠανιώνιοι ψυχραιμία, τα λέμε...
    στο γήπεδο!!
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξουμε την ομάδα χωρίς βρισιές στους παίκτες, χωρίς λαϊκά δικαστήρια και χωρίς να κάνουμε διαρκώς τον εισαγγελέα;

    Ο.Κ είναι πιθανό να πέσουμε, το έχουμε ξαναζήσει και είναι πραγματικά άσχημο, όμως πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να το αποφύγουμε. Με τους καυγάδες, τα νταηλίκια και τα πανιωνιόμετρα δεν θα το καταφέρουμε.

    Όλοι στεναχωριόμαστε πολύ. Όποιος στεναχωριέται τόσο που δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του ας μην έρθει. Θα βλάψει και δεν θα ωφελήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οι παίκτες θέλουν βρισίδι, γιατί δέχθηκαν να έρθουν σε μια ομάδα, πολύ ανώτερη από τις προσδοκίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παιδιά μην ξεχάσετε στον ΠΚ το θέμα των εκλογών!! Όταν θα περάσει η καταιγίδα και θα ξανασυζητάμε για το Αθλ. Κέντρο θα κοιτάμε το Δημ. Συμβούλιο και αναρωτιόμαστε τι κάναμε! Αθλ. Κέντρο πάνω από όλα! Μην ξεχνιόμαστεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κατ αρχήν ας πρυτανεύσει η ψυχραιμία. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ προς το καλό, εάν αρχίσουν τα μπινελίκια με την αεκ από το 1'. Βέβαια οι διαχειριστές του blog έδωσαν τις κατευθύνσεις τους ήδη..
    να φύγει ο στορε? να φύγει. να φύγουν οι μισοί παίκτες? τόσους αναφέρετε όλοι οι παραπάνω. να φύγουν και αυτοί..Εάν δεν ηρεμήσει ο Τσακίρης, να λάβει μία απόφαση με ψυχραιμία και ακούσει πάλι τη μισή κερκίδα και τους τριγύρω, φοβάμαι ότι θα πάμε για άλλη μία τρύπα στο νερό. Αφού είναι εμφανέστατο και γνωστό πλέον ότι ο άνθρωπός βρίσκεται σε διαρκή σύγχυση.
    Στήριξη στην ομάδα λέω εγώ αιρετικά, και μετά το στραπάτσο της τούμπας, και οι όποιες αποφάσεις όχι εν θερμώ και με αλαλαγμούς του καθένα μας, που λέει το μακρύ του και το κοντό του (φέρε λίνεν, φέρε λεμονή, φέρε αλέφαντο, διώξε τον βαζ τε, διώξε τον μπάλαμπαν, φέρε τον ενσαλίβα, βάλε δεξιά εμένα και αριστερά την θειά μου). Ξέρετε γιατί λέω να μην λέμε και πολλές μαλακίες? γιατί έχω την εντύπωση ότι ο τσακίρης, στη φάση που βρίσκεται, μπορεί να τις λάβει και υπ'όψιν..
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αδέρφια ψυχραιμία. Κάποιοι, όχι όλοι, απο τους παίχτες,τεχνικό επιτελείο, διοήκηση, ακουσια ή εκκούσια, κανουν κακό στην ομάδα. Όλοι πονάμε και εκνευριζόμαστε με αυτά που βλέπουμε ΑΛΛΑ φέτος η ομάδα μας χρειάζεται ΔΙΠΛΑ της, όσο ποτέ. Ας μην κανμουμε και εμείς τα πράγματα χειρότερα.

    Μόνο εμείς έχουμε την δύναμη να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Ελάτε ΟΛΟΙ γήπεδο την Κυριακή και τραγουδήστε για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και για την παρτη σας. Πρέπει να δείξουμε ότι εμείς οι φίλαθλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ παραμένουμε δίπλα του και στα δύσκολα. Εγώ το βλέπω σαν χρέος μου πρώτα απόλα προς τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και αυτά που με έκαναν Πανιώνιο και μετά προς τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δεν ηταν και τοσο χαλια με τον Αχιλλεα τελικα.ΠΡΟΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ:ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΥΣ!!ΓΕΡΑ Κ ΜΕ ΠΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλως τα σταγονιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φίλε "απο απέναντι" γραφεις: "Βέβαια οι διαχειριστές του blog έδωσαν τις κατευθύνσεις τους ήδη..." Τι εννοείς; Να μην γραφουμε την απόψή μας; Μπορείς εσύ εύκολα και άνετα να γραφεις ότι γουστάρεις, κρυμμένος πίσω από την ναωνυμία σου και εμείς όταν γράψουμε δίνουμε κατευθύνσεις; Πλάκα μας κάνεις; Οσο Πανιώνιος είσαι εσύ αλλο τόσο είαμστε και εμείς. Και ναι εγώ θεωρω λάθος τη παραμονή του Στόρε και του συμφερτού που λέγεται "παικτες που έφερε ο Κιντής".
    Αν θες γράψει κάτι διαφορετικό. Ομως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας "καρφώνεις" ότι δήθεν δίνουμε "γραμμή"...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. το θεμα ειναι οτι ΕΣΕΙΣ διωξατε τον λινεν......
    τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αγαπητέ Τάκη δεν γνωρίζω σε ποπιους αναφέρεσαι. Η ιστορία με τον Λίνεν είναι γνωστή. Μετά το επεισόδιο Χούτου - Γαμπρού Λίνεν, θυμίζω ο Ραμντάν έβρισε χυδαία τον Χούτο και εκείνος τον πλάκωσε στις μπουνιές, ο Τσακίρης και η διοικηση ΣΩΣΤΑ αποφάσισε να τιμωρήσει το Χούτο (τον έθεσε εκτός προπονήσεων και παράλληλα του ανκοίνωσε ότι τον Γενάρη φεύγει από την ομάδα) και να απολύσει τον Ραμντάν.

    Οταν το έμαθε ο Λίνεν η θέση του ήταν: Αν απολύσετε τον Ραμντάν φεύγω και εγώ. Και πολύ σωστα ο Πανιώνιος δεν ανέχθηκε εκβιασμό και τον απέλυσε...

    Βέβαια ο κ. Λίνεν όταν πηγε να επιβάλει τον γαμπρό του στον γάβρο και ο Μαρινάκης του αρνήθηκε δεν έφερε αντίρρηση...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μακη μιλαω γενικα. Σε ολους σας που δεν τον θελατε. λυπαμαι αυτη ειναι η αποψη μου! Ξαφνικα ο λινεν εχασε την κερκιδα λες και εκανε κανα εγκλημα! ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ αρνειται οτι απο τοτε π φυγε εχουμε παρει την κατηφορα? Κακως εκβιασε αλλα εγω ειμαι της αποψης πληρης ελευθερια στον προπονητη ιδιταιτερα στην ελλαδα να φιταξει ομαδα, όχι οπως ειχε πει ο προεδρος του δωσαμε πολλες ελευθεριες! αυτο πιστευω οτι τον διωξατε εσεις οι φιλαθλοι οχι εσυ μακη π δεν τον θελατε! τπτ παραπανω.
    υ.γ. ειχα στειλει μια φορα mail στην διοικηση για κατι και ουτε π μου απαντησαν. αναμενομενη αδιαφορια....
    τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Maki na eisai straight.
    To prionidi ston lienen to eixate arxisei poli noritera kai to sinexisate ki esi ki o tsakiris ki alloi kai argotera,right?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΛΙΝΕΝ? ΕΛΕΟΣ. ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΠΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΛΙΝΕΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩ? ΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.

    ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΜΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Ο ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΟΜΟ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!!!!ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. Ο ΟΜΟ ΦΤΑΙΕΙ? Η Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ? ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ. ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μάκη, όταν γράφω κατευθύνσεις, δεν εννοώ κάτι παραπάνω από το γεγονός ότι με την άποψη σου κατευθύνεις τον κόσμο. Είναι δεδομένο αυτό, το δεχόμαστε είτε μας αρέσει είτε όχι.
    Όσον αφορά περί ανωνυμίας, δε νομίζω ότι ποτέ ήμουν προσβλητικός απέναντι σε κάποιον, ούτε σε εσένα. Ναι, πολλά γραφόμενα σου και θέσεις σου δεν μου αρέσουν, ορισμένες τις βρίσκω και απαράδεκτες. Και κάτι ακόμα, εγώ επέλεξα την ανωνυμία,ένας απλός χρήστης του blog είμαι. Ως δημοσιογράφος, και επώνυμος Πανιώνιος που είσαι, θα σου πω ότι τα δικά σου γραφόμενα ή μη γραφόμενα μένουν... Αναζητώ λοιπόν στο παρελθόν, τα γραφόμενα σου για την τελευταία περίοδο του Μπέου και την στάση που είχες όταν ο χοντρός πλάκωνε τον κόσμο του Πανιωνίου.. αλλά δεν βρίσκω κάτι..
    ΥΓ Να βάλεις στο δίπλα banner με τους υποψηφίους, τον Κουτελάκη και την Ιακωβάκη, Πανιωνάρες και οι 2 γαρ..
    ΥΓ2 σε προτιμώ με τα λάθη σου, διότι θέλω να πιστεύω ότι δεν εξυπηρετούν τίποτε..
    Γι'αυτό και ανοίγω διάλογο μαζί σου, έστω και ανώνυμο. Φιλικά,
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Egw na kanw mia erwthsh?Otan eixe er8ei o linen 6 va8mous eixame sthn 7h agwnistikh k eixame apokleisteoi k APO TO kypelo..Gt tote den fwnazate na fygei?k ekei k an eixame abalous..Carneiro,Tsiktsvily,Oravec k alla kala palta....
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. k na shmeiwsw pws paizame polu asxhmh balla...Exei meinei to klassiko pou sto x me to aigalew epaizan passoules o berthe me ton pletsch k allagh sto 64 na bainei o gaspar...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Gia alli mia fora edwse resta i omada mas...Me mas tha nkanoun ekseresi kai th amas riskoun apeuthias Γ΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ε ΝΑΙ..ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΓΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Β΄,ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ..Α ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @ "Απο απέναντι" γραφεις: "Αναζητώ λοιπόν στο παρελθόν, τα γραφόμενα σου για την τελευταία περίοδο του Μπέου και την στάση που είχες όταν ο χοντρός πλάκωνε τον κόσμο του Πανιωνίου.. αλλά δεν βρίσκω κάτι..."

    Μάλλον δεν με διαβαζεις χρόνια. Το μπλογκ μου, τα Κυανέρυθρα Νέα, ήταν το πρώτο σάιτ και το δημιούργησα την εποχή που διοικούσε ο Μπέος. Μπορείς να ρωτήσεις τους Πάνθηρες αν έγραφα για τα όσα έκανε ο Μπέος. Δίπλα σου είναι τα παιδιά ρώτατα. Δυστυχως το παλιο σαιτ ήταν στην πλατφόρμα geocities η οποία καταργήθηκε... και εχω χάσει κείμενα. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή