ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οχι από Λίνεν


Ο Εβαλντ Λίνεν αρνήθηκε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, καθώς αυτή την εποχή για προσωπικούς (κυρίως...) λόγους προτιμά να μείνει στη Γερμανία.

42 σχόλια:

  1. ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ... ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα τον τελευταίο Ανώνυμο (6.45). Τι εννοείς φίλε; τι είναι ψέμα; Και ποιος γραφει από μέσα; Τι είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ου ρε με τον μιζαδόρο, κύριο 40 παικτες ρόστερ.Τώρα θα σας βγεί κ από πανω αφου είστε ασόβαροι και δεν έχετε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με λέτε μαλακίες για τον Λίνεν ρε Μπορεί να είχαμε 40 παίκτες ρόστερ(η πόρτο και η Λίβερπουλ εχουν πάνω από 60), αλλά τουλάχιστον ήμασταν ομάδα με Ο κεφαλαίο. Κρίμα που δεν ήρθε, πάμε για άλλα. Μακρια από τον Λεμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ-ΛΕΜΟΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @7.08 3ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. me poion tha ta valoume ta 3 me ton foukotetoio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όχι και λίνε ρε παιδιά , το λαμόγιο με τις μίζες απο τους μανατζερ...ΟΥΣΤ και στο λεμονή και συμφωνώ με το φίλο το πρώτο ..ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ!!
    γαμώ το άεκ και κάθε βρωμιάρη σιχαμένο αεκτζή αλλά είμαστε δύσκολοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου δεν πληρωνουμε για παικτες γιατι δεν χρυσοπληρωνουμε ενα προπονητη που να δουλευει με μικρους και να αναδυκνειει και ταλεντα.
    Στην τελικη δωστε γη και ουρανο στον παντιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για καθίστε ρε μάγκες,,, άμα είχαμε άντερα και φράγκα να την περνάμε εμείς την ομάδα δεν έχουμε όμως(φράγκα) μη ξεχνάτε την ευθύνη που έχει αυτός που πήρε την καυτή πατάτα στα χεράκια του όταν τόσοι πανιώνιοι με οικονομική επιφάνεια κάνουνε πίσω..ΣΤΙΡΙΞΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ!!ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!!ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΤΕ!!! Γεράσιμος θύρα 2 ανω-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Pali kala pou den hr8e o linen..Den me noiazei an epairne mizes...Alla akoma den ksexnaw ta tragika tou la8h dld Bordeaux,allages xwris logikh k tetoia...O Linen o ti prosfere prosfere,oxi pali epistrofh sta palia...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OXI LINEN PALI RE PAIDIA.....ENTAKSEI KALOS EINE ALLA I METRIOTITA EINE I SPECIALITE TOU.......ENTKSEI TO EIXAME TOSA XRONIA TON EYXARISTOUME GIA THN EUROPI KTL KTL ALLA IMARTON OXI PALI EUTON....PISOGIRISMA EINA....

    OLOI TIN KIRIAKI STO GIPEDO...TA aekakia PREPEI NA EINE STO MIALO OLON KAI TO POS THA TOUS "PNIKSOUME" ME TIS FONES MAS....DEN THA PREPEI NA PAROUN ANASA...APO TO PROTO LEPTO THA PREPEI OI DIKEFALES KOTOULES NA MAS EXOUN NIOSEI GIA TA KALA......EMEID MAZI ME TIN OMADA THA TO PAROUME TO MATSAKI .....APLA KAI GRIGORA...STIRIKSTE TIN OMADA KAI MIN FONAKSETE ENANTION TIS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ,ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΙΣ ΕΞΙ-ΕΦΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΦΕΡΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΛΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΕΧΘΡΟΥΣ Ο ΛΙΝΕΝ;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.. ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ είμαι μπερδεμένος με τον Λίνεν. Υπήρχαν τα σύννεφα για στημένα, μίζες κλπ ( χωρίς όμως να αποδειχτούν ποτέ), από την άλλη δεν ξεχνώ ότι η ομάδα έχει παίξει από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω δει. Επίσης επί Λίνεν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι η ομάδα λειτουργούσε σαν πραγματικό κλαμπ. Μάλλον θα ήμουν θετικός στην επιστροφή του.

    Με προβληματίζει αρκετά η άρνησή του. Αν έχει προηγούμενα με τον πρόεδρο, δικαίωμά του και όλα καλά. Αν όμως έχει παρακολουθήσει την ομάδα και πιστεύει ότι με το σημερινό ρόστερ δεν υπάρχει μέλλον, τότε την κάτσαμε την βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. opoios kai na erthei apokleiete na aresei se olous!!to mono sigouro einai oti oloi theloume na gamisoume tous pseftoprosfiges.oloi sto gipedo na stiriksoume tin PANIONARA mas!!!as exoume proponiti kai ton tsoukala!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί φίλοι με τον Λίνεν η ομάδα μπήκε δυο φορές στην πεντάδα και κάναμε διπλά στην Ευρώπη. Δεν κάναμε το βήμα παραπάνω αλλά δεν είμσασταν και τελευταίοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. aggelo anastasiadh lew egw paidia..o kalyteros ellhnas proponhths.oles oi omades tou epaizan mpala..paniwnara gia panta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. na sas thymisw magkes pws kai persy eixame matzio yperisiako kai meta eskase lemonis kai afou ton ipiame sto karaiskaki efyge kyrios........oxi pali sto idio ergo theates me matzio me aek kai lemoni karaiskaki imarton as paroume katsavaki ,ten kate,afou den ta xwsame gia paiktes as paroume ena proponiti kai na ta xwsoume ekei kai as elpisoume toulaxiston.....EMPROS ISTORIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παίδες ας σταματήσει επιτέλους αυτή η τόσο κουραστική και περιττη πλέον κουβεντα περι Λινεν. Ο ανθρωπος αυτός αποτελεί παρελθόν.

    Ας επικεντρωθούμε στο να βοηθήσουμε όλοι συσπειρωμένοι την ομάδα κι όχι να αναλωνόμαστε σε ανόητες σε τελική ανάλυση κόντρες. Έχουμε μάχες μπροστά μας.

    Ταπεινή μου άποψη είναι ότι στην παρούσα φάση η ομάδα χρειάζεται προπονητή κέρβερο, γνώστη της σούπερ λίγδας και ικανό να επιφέρει κατάσταση πειθαρχίας στα αποδυτήρια. Καταλληλότεροι οι Κετσπάγια, Αναστασιάδης. Δυστυχώς είναι και οι δύο εκλέκτορες σε Γεωργία και Κύπρο αν δεν κάνω λάθος...

    Νίκος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o Λινεν ήταν ο μοναδικός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ που είχαμε και εφτιαξε ΟΜΑΔΑ από την εποχή του Μπραμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ ΜΗ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΠΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βαρεθηκα να ακουω με λινεν το ενα με λινεν το αλλο, και με κατσαβακη ειχαμε το μεγαλυτερο εκτος εδρας σκορ 3-7 με καβαλα, και με ροστερ ισως χειροτερο τι παει να πει οτι αν ερθει τωρα θα ριχνουμε 10.
    τι να σας πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Αναστασιαδης ειναι η αληθεια οτι ειναι εμπειρος και δικαιος με τους παιχτες,θυμιζω την περιπτωση με τον Σοουζα που τον αφηνε παγκο,ενω ηταν παιχτουρα θεωρουσε οτι δεν εκανε προπονηση και δεν καταλαβαινε απο βεντετες.Αποδυτηρια εκκλησια.(για δεσιμο ο τυπος, αλλα τουμπεκι ολοι)

    Κετσπαγια, καλος,θα μπορουσε να σωσει την παρτιδα,αλλα αγαρμπη συμπεριφορα προς τους παιχτες...και αυτο φερνει γκρινιες και φθορες(σχεσεων προπονητη με παιχτες)

    Δεριτζακης...ας ελπισουμε οτι ειναι μονο μια φημη...

    Μπουμπενκο,ηπιος , γνωριζει τα παντα στην ομαδα...μπορει να βοηθησει,εξαλλου τον ξερουμε...

    Κωφιδης...??????
    θα μπορουσε????
    δουλευει σε καποια ομαδα????

    ..και βεβαια μεταγραφες ουσιας

    να ευχηθουμε καλη τυχη στον ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟ που θα ειναι στο παγκο την κυριακη...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετά τα όσα είχαν προηγηθεί με Λίνεν δύσκολα θα δεχόταν. Το θεωρώ άκρως φυσιολογικό που αρνήθηκε ο Γερμανός. Επίσης και ο Λεμονής παρότι γουστάρει τον Πανιώνιο δε θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Νομίζω ότι δε θα μπορέσει ν' αναστρέψει την κατάσταση. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να υπάρξει περίπτωση ανθρώπου που να εμπνέει και να πείθει τους ποδοσφαιριστές. Επομένως ούτε ο Δερμιτζάκης είναι ο καταλληλότερος. Αν δε, πάμε στη λογική της γνώσης της Ελληνικής πραγματικότητας αλλά και της Πανιώνιας πραγματικότητας, της σοβαρότητας κ.λ.π. τότε ο Μπουμπένκο είναι ο καταλληλότερος. Αν πάμε στη λογική του φτασμένου υπάρχουν λύσεις, αφού αρκετοί παραμένουν χωρίς ομάδα, όμως είναι αρκετά αλμυροί στην τιμή, όχι βέβαια τόσο πολύ όσο παλιά (η γενικότερη οικονομική κρίση έχει παίξει το ρόλο της). Δεν είναι γνωστό όμως κατά πόσο θα προτιμήσουν Ελλάδα και Πανιώνιο. Όμως θα τονίσω το γνωστό ότι τον προπονητή τον κάνουν οι παίκτες και ο σημερινός Πανιώνιος στερείται πολύ καλών παικτών. Ακόμη και οι λίγοι καλοί που υπάρχουν, έχουν απογοητευτεί και έχουν χαθεί και αυτοί στη γενική μετριότητα.
    Η επιλογή προπονητή στην παρούσα φάση, με δεδομένη την οικονομική στενότητα του συλλόγου, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Ίσως το λάθος να ήταν που δεν ξεκίνησε η σαιζόν με τον Παράσχο. Μάλλον δεν προτιμήθηκε διότι ήταν ένας προπονητής που δε δημιουργούσε προσδοκίες, πράγμα που δημιουργούσε ο Στόρε που ερχόταν από το ντάμπλ στη Σουηδία. Όμως στο ποδόσφαιρο η επιτυχία είναι πολυπαραγοντική για αυτό και απέτυχε ο Σουηδός στον Πανιώνιο. Εύχομαι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και κυρίως ν’ αποδειχθεί στην πράξη η καλύτερη. Και φυσικά δεν είναι μόνο η εύρεση ικανού προπονητή. Χρειάζονται να γίνουν ανακατατάξεις και στο ρόστερ της ομάδας. Το ψάξιμο πρέπει να ξεκινήσει από τώρα ώστε νάρθουν στην ομάδα νωρίς και να εγκλιματιστούν γρηγορότερα.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας μας εξηγησει καποιος δεν μπορουμε να κανουμε σπασιμο του δανεισμου του ΛΟΛΟ και να γυρισει οποτε εμεις θελουμε; αφου εμεις δανειζουμε. Δεν το ξερω, πραγματικα ρωταω γνωριζοντας απο τα μανατζερς που τους φερνεις πισω οποτε γουσταρεις.
    ευχαριστω
    λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. * 1985-86: Ούρμπεν Μπραμς
    * 1986-87: Ούρμπεν Μπραμς
    * 1987-88: Ούρμπεν Μπραμς
    * 1988-89: Μπο Γιόχανσον
    * 1989-90:
    * 1990-91: Μόμτσιλο Βούκοτις
    * 1991-92: Μόμτσιλο Βούκοτις
    * 1992-93:
    * 1993-94: Aνδρέας Μιχαλόπουλος
    * 1994-95: Aνδρέας Μιχαλόπουλος
    * 1995-96: Έμεριχ Γιένεϊ, Χρήστος Εμβολιάδης,Νίκος Αλέφαντος
    * 1996-97: Στάθης Χάιτας,Γιάννης Κυράστας
    * 1997-98: Γιάννης Κυράστας (1-10),Χρήστος Εμβολιάδης (11-34)
    * 1998-99: Ρόνι Γουίλαν
    * 1999-00: Γιάτσεκ Γκμοχ (1-8), Μάκης Κατσαβάκης (9-26),Χρήστος Εμβολιάδης (27-34)
    * 2000-01: Ζόραν Φιλίποβιτς (1-11),Δημήτρης Μπαρμπαλιάς (12-17),Μάρτι Κουούζελα (18-30)
    * 2001-02: Ντουμίτρου Ντουμιτρίου (1-25), Δημήτρης Μπαρμπαλιάς (26)
    * 2002-03: Γιόζεφ Μπουμπένκο
    * 2003-04: Γιόζεφ Μπουμπένκο
    * 2004-05: Κάρολ Πέτσε (1-3),Γιώργος Βαζάκας (4-27), ; (28-30)
    * 2005-06: Γιόζεφ Τσάπλαρ (1-5), Γιόζεφ Μπουμπένκο (6-20),Βαγγέλης Βλάχος (21-30)
    * 2006-07: Έβαλντ Λίνεν
    * 2007-08: Έβαλντ Λίνεν
    * 2008-09: Έβαλντ Λίνεν (1-9),Τάκης Λεμονής (10-12),Γιώτης Σταματόπουλος (13-30)
    * 2009-10: Εμίλιο Φερέρα (1-19), Απόστολος Μάντζιος (20),Γιώργος Παράσχος (21-30)
    * 2010-11: Μίκαελ Στόρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μετά τον Linen το 2008-2009
    έχουμε αλλάξει 6 προπονητές.
    Πρόεδρε συγκεντρώσου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η άρνηση του Λίνεν ήταν μεγάλη ήττα για μένα αφού τον ήθελα να επιστρέψει όσο τίποτα άλλο. Οι κατήγορίες που του αποδίδονται είναι εντελώς αστείες και αβάσιμες. Νομίζω ότι ο πλέον κατάλληλος είναι ο Μπουμπένκο αυτή τη στιγμή. Προς Θεού μακριά από Λεμονή και Δερμιτζάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τελικα ειχε δικιο ο κλιντ ιστγουντ που ειχε πει σε ταινια του....οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. ολοι εχουμε απο μια....

    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ?
    ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ 7-8 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ 60 ΟΝΟΜΑΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ. ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΕΣ. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......

    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΓΙΟΧΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ. ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ? ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αβάσιμες κατηγορίες;Όποιος έχει μάτια βλέπει.
    Η Λίβερπουλ μπορεί να είχε 60 παίκτες ρόστερ αλλά πρωτάθλημα εχει να δει απο το 1821,οπότε μάλλον το μεγάλο ρόστερ δε βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΣΠΟΡ ΦΜ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΡΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...
    ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ.ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΥΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΙΚ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΤΗ. ΠΑΡΤΟΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. thn kiriaki oloi gipedo ama den gemizei h nea smirni opoios kai na erthei h omada de tha dei aspres meres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Θύμα απαγωγής έπεσε Σουηδός στην Υεμένη"
    xaxax
    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΤΟΡΕ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δλδ έχουμε δει τα τελευταία χρονια καλύτερη μπάλα απο αυτή που παίξαμε με τον Λινεν; Κ ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Με τρελοτζιμπουρ να μην του κουνιέται καθόλου. Κ τα γαμησε όλα ο παπαροχουτος. Λάθη έκανε κ ποιος δεν κάνει αλλά το άθλημα το κατέχει. Μακρυά απο τον κολογαβρο τον Λεμονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μια χαρά θα ξαναήμασταν με Λίνεν. Τελος πάντων, αφού δεν έρχεται ας συγκεντρωθούνε να βρούνε έναν άλλο. Πανιωνάρα ρεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ακυρο και απο κετσπαγια..?? αληθευει..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω που γράφει ότι αν τους ρωτήσεις όλους θα σου πουν περισσότερους από 60 τεχνικούς.

    Καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε άλλο, αφού η όποια επιλογή αποκλείεται να μας καλύψει όλους. Γι αυτό ας στηρίξουμε την τελική επιλογή της διοίκησης χωρίς μουρμούρες (Μάκη και λοιποί γκρινιάρηδες) και χωρίς οι δυσαρεστημένοι να περιμένουν στην γωνία το πρώτο στραβοπάτημα.

    Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή για να δειξουμε πόσο διαφορετικοί είμαστε από τους Γαυροβάζελους και Σια. Ας στηρίξουμε την ομάδα σα να παίζει τελικό κυπέλλου κι ας μην έχει καλή απόδοση. Φτάνει οι παίχτες να ματώσουν τη φανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. hanei o nomplias shmera kai ....erhete panionio

    ΑπάντησηΔιαγραφή