ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η αποστολή για τη Ρόδο

Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου ο οποίος θα διεξαχθεί στη Ρόδο μεταξύ του Διαγόρα και του Πανιωνίου, ο Μίκαελ Στόρε επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Φουγκουάγιο, Κοντοές, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Χίκα, Σάμαρης, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Οκπάκο, Πούπο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Σαλαλί.

25 σχόλια:

  1. Δεν θα έχει γκολ το ματς. Λείπουν ο Όμο κι ο Βαρό. Εκτός κι αν μπει ο Φουτζιγιάμα και τους "αναπληρώσει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa anwnime ta `eipes opos akrivos einai, pezei osiobas?gt kai aftos epikindinos einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante bravo na doume k ta nea pedia na paizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pes ta re anwnime... Egw prosopika 8elw na dw ton anastasopoulo se episimo mats... Ton exw dei se prop k einai paixtoura. ante na doume pious 8a balei o store

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Κοντοχρήστος είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι κρίμα που δεν παίζουν.
    Βάση του τελευταίου ματς ο Χίκα αξίζει να είναι στην βασική 11άδα.
    Έχω όμως και κάποιες απορίες. Οι παρακάτω παίκτες γιατί αποκτήθηκαν; Ορίστε η λίστα: Ρισκάρντ, Σκούρτης, Παρτούς.
    Επίσης στην ομάδα υπάρχουν και οι: Κολοβός, Κοιλιάρας

    kkar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατά τη γνώμη μου ο Κοιλιάρας θάφτηκε στον Πανιώνιο χωρίς να το αξίζει. Πίσω από την σκιά του Ρεκόμπα, τον πετάξαμε χωρίς να πάρει ευκαιρίες και για ανεξήγητους λόγους (Φερέρα?) τον στείλαμε στον Εργοτέλη - ψυχολογικά ράκος - πισωγύρισμα στην καριέρα του και ακόμα παραπέρα. Μία επένδυση 600.000 ευρώ την βάλαμε στα αζήτητα. Πείτε μου πόσο χάλια ήταν ο Κοιλιάρας όσο αγωνίστηκε -σε σχέση με τα μπάζα που βλέπουμε- και αν πήρε τις ευκαιρίες να μας δείξει αν αξίζει όπως ο Όμο, ο Μπουβάλ και δεν ξέρω πόσους ακόμα να συμπληρώσω. Ξέχασα να πω ότι είναι και Έλληνας ... μήπως να τον βάφαμε μαύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει κάπου τηλεοπτική μετάδοση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ..
    ΟΥΤΕ ΤΟ CONN-X! ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΚΙ.... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @akis
    Δε νομιζω οτι ηταν θεμα Φερερα, ή τωρα του Στορε, η περιθωριοποιηση του Κοιλιαρα. Απλα η μεταγραφη χρεωθηκε στον Κακο Γερμανο και επρεπε, παση θυσια, ο παικτης να αποδειχθει παλτο. Δεν σημαινει αυτο οτι ο Κοιλιαρας ειναι παικταρας, αλλα στα λιγα ματς που επαιξε δεν ηταν χειροτερος τους Κουκετς και τους Αφρικανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρα φίλοι μου, συμπερασματικά θα έλεγα πρέπει να κρίνουμε χρησιμοποιώντας τη λογική μας κάτω από ψυχραιμία και όχι με βάση αν τον έφερε ο Γερμανός ο Βέλγος ο Ελληνας κοκ.
    Αυτά γιατί τελικά μερικοί δεν κρίνουν με βάση το καλό της ομάδας, αλλά με βάση τα δικά τους εσώψυχα (ίσως κόμπλεξ),και με τα θέλω τους, συμπίμπτουν ή όχι, με αυτά της ΟΜΑΔΑΣ μας, και με αρκετή εμπάθεια πολλές φορές παρεξηγήσιμη.
    Τα λέμε.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχω την εντυπωση πως αποπροσανατολιζομαστε.

    σημασια σημερα εχει η ομαδα να μην ξεφτιλιστει. η ηττα σε τετοια ματσ ειναι καταστροφικη. θυμιζω το αεκακι περσι. διαλυθηκαν μετα την ηττα απο το θρασυβουλα-ολα ατμος ειναι. η ομαδα θελει τονωση ψυχολογικη γιατι την κυριακη θα εχουμε τον πολεμο. για το κοιλιαρα θυμιζω πως οσες φορες μπηκε ηταν ανυπαρκτος. ποτε επαιξε καλα ο κοιλιαρας βρε παιδια?

    ντρογκμπαμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον προηγούμενο φίλο για τον Κοιλιάρα. Ήταν λίγος όσες λίγες βέβαια ήταν και οι ευκαιρίες που του δόθηκαν. Μη ξεχνάμε ακόμη πως ήρθε στον Πανιώνιο. (Μάλλον ως δώρο γιατί χτυπήσαμε το ματς με τον Ατρόμητο και σώθηκε τότε ο Εργό). Κοντός, αργός, δεν ξέρουμε αν κάνει για Σουπερλίγκ αλλά δεν τον έχουμε δει και καθόλου.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. k na shmeiwsw pws paizame polu asxhmh balla...Exei meinei to klassiko pou sto x me to aigalew epaizan passoules o berthe me ton pletsch k allagh sto 64 na bainei o gaspar...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mia akoma megali emfanisi.Gia na dw pws tha girisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3-1...auta einai...oute ton diagora????????
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι ωρα γυρναει η "ομαδα"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kai katebase 11ada pou tha mporouse na tin katebasei kai me tin aek..!!

    parte sakoules skoupidiwn na ta baloume mesa tin kuriaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλό βράδυ Τσακίρη! Συγχαρητήρια και προχώρα ακάθεκτος στο έργο σου! Διάλυσε τον Πανιώνιο,μπας και βρούμε και μεις την υγειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ??ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΤΙ ΛΕΤΕ??ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΕΡΝΑΩ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ...ΤΟΥ ΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ν.ΑΦΡΙΚΗ..ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?Η΄ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥΑ???ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΡΑΠΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή