ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τέλος ο Κιντής, αναλαμβάνουν Λιανός-Ζερβακάκος!

Σε συνέχεια της σύντομης δήλωσης την οποία έκανα χθες, είχα αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους μέσα στην ομάδα αλλά κυρίως με ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την διοίκηση την επόμενη μέρα. Θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Η παραίτηση του κ. Γιώργου Κιντή γίνεται δεκτή. Η καθημερινότητα της ομάδας πρέπει να μην επηρεαστεί από αυτό. Ο Πανιώνιος την Κυριακή καλείται να δώσει τον πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων. Με την επιστροφή μου από το εξωτερικό, θα τελειώσει η στελέχωση του νέου δυναμικού διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, στο οποίο θα συμμετέχει και ο κ. Λιανός. Έως τότε καθήκοντα διοίκησης θα ασκούνται από τον κ. Ζερβακάκο, σε συνεργασία με τον κ. Λιανό, στα πλαίσια του πλάνου μας για έναν ενιαίο και δυνατό Πανιώνιο. Οι φίλοι του ιστορικού Πανιώνιου να είναι σίγουροι ότι προχωράμε μαζί και ενωμένοι για το καλό του συλλόγου και των ιδανικών που πρεσβεύει.

24 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ?
    ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΦΕΡΕ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΕΔΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ, ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΑΤΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΝΗΤΗ
    ΤΣΑΚ ΕΙΝΑΙ ΗΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ
    ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ Α...
    ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΠΕΡ
    ΤΟ ΠΑΡΤΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΑΕΒ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΧΩΣΤΑ ΕΚΕΙ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ηρεμήστε. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να βάλουν μια τάξη. Φέτος η ομάδα υα μπει μέσα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τέσσερις δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια. Αυτά κατάφεραν δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον κ. ΔΕΔΕ συμφωνώ, είναι η ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και Ανθρωπος που αγαπά την ομάδα.Οσο για προπονητή δεν πρέπει να βιαστούμε,χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.Υπομονή ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ
    Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΠΟΥ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΝΜΑΤΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΗΣ ΔΛΔ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΟΜΑΔΑ
    ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεργασία με Σλόμποταν Κρισμάρεβιτς.
    Όχι για 1ο προπονητή. Αλλά για scouter - νεους είναι ότι πρέπει. Παλιός μας παίκτης και 2 χρόνια Εθνική Σερβίας U21...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας στηρίξουμε και ας βοηθήσουμε δύο ανθρώπους που είναι αποδεδειγμένα Πανιώνιοι. Ας αποφασίσουν αυτοί τι χρειάζεται και πότε πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τωρα ας σωπασουν οι κασσανδρες (κι εγω μαζι)
    ο τσακ εκανε κατι που δεν φανταζομασταν. η λυση λιανου ειναι πολυ καλυτερη απ οσες ειχαμε σκεφτει. μπραβο τσακ μας βουλωσες το στομα. νομιζω οτι ο λιανος ειναι οτι πιο αξιοπιστο εχουμε και εχει και μερακι αρα χειροτερα δεν γινεται να παμε.

    και βεβαια επιστροφη του αξιοσεβαστου απο φιλους κι εχθρους δεδε στην ομαδα και οσων ακομα μπορουν να βοηθησουν (πχ. αποσπορης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ολα αυτα που λεμε και συμφωννω με τους περισσοτερους.Υπαρχει ομως και ενα αλλο θεμα στην επικαιροτητα που κανενα κυανερυθρο site δεν ανεφερε.Μιλαω φυσικα για το ντου της αστυνομιας και τα διαφορα ευρηματα.Για αυτο ομως κανεις δεν ειπε τιποτα.Μαλλον αυτο ειναι το ποδοσφαιρο που θελουμε.Ας σταματησουν λοιπον αυτοι που καθε φορα που γινονται επεισοδια τα καταδικαζουν και τα ριχνουν παντα σε 10-20 ατομα.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προτρέπω να ηρεμήσουμε και να σκεφτούμε σοβαρά. Ο Κιντής έφυγε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να φύγει και ότι ήρθε επί εποχής Κιντή. Δηλ. μήπως πρέπει να φύγει και ο Μάχο ή ο ελπιδοφόρος Σαλαλί κ.λ.π.; Δεν είναι σωστό κάθε τόσο να διαλύεται μια ομάδα, με σκοπό να δημιουργηθεί μια καινούργια. Διότι πολύ απλά τότε, ποτέ δεν πρόκειται να φτιαχτεί ομάδα! Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν αλλαγές, όμως αυτές πρέπει να γίνουν σταδιακά. Επίσης δεν είμαι πεπεισμένος ότι για τη μέχρι τώρα αρνητική πορεία του Πανιωνίου φταίει ο προπονητής. Μπορεί να έχει κάνει λάθη, όμως και οι μεγαλύτεροι προπονητές του κόσμου κάνουν λάθη. Αλλά και αν ακόμη μπούμε στη λογική ότι πρέπει να φύγει, πληρώνοντας το γενικότερο αρνητικό κλίμα, ποιος μπορεί να έρθει τέτοια εποχή, που να είναι αξιόπιστος, σοβαρός, ικανός και φτηνός; Και πως να θέλει ν' αναλάβει μια ομάδα, στο χτίσιμο της οποίας ουδόλως έχει συμμετάσχει; Και η οποία επίσης δεν πηγαίνει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα; Ακόμη πρέπει να εξετάσουμε αν οι πολλές αλλαγές προπονητών κάνουν μακροπρόθεσμα, καλό ή κακό στην ομάδα. Όλα αυτά είναι ζητήματα, που πρέπει να σκέφτονται και οι φίλαθλοι και να μη ζητούν γενικώς και αορίστως το οτιδήποτε.
    Είναι απόλυτα θετικό ότι θα έχει λόγο στη διοίκηση και ο κ. Λιανός. Είναι Πανιώνιος μέχρι το κόκαλο, άνθρωπος λογικός και συγκροτημένος, όμως χωρίς βοήθεια δε μπορεί να τρέξει και τα θέματα της ΠΑΕ και τα θέματα της ΚΑΕ. Επίσης θα περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί το καινούργιο διοικητικό σχήμα και μέχρι τότε έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε την ομάδα. Ανεξάρτητα ποιος είναι ο προπονητής, ποιοι παίκτες αγωνίζονται κ.λ.π.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή εξέλιξη φαίνεται η συγκεκριμένη διοικητική αλλαγή (εάν συμβεί).

    Τώρα για ορισμένους που θέλουν επιστροφή Λίνεν, μεγάλο κόουτς-σωτήρα κτλ, γνώμη μου είναι να μείνουμε με το Στόρε.

    Θέλει και λίγη υπομονή παιδιά. Συμφωνώ με ό,τι λέει ο Πάνος από πάνω και προσθέτω πως ούτε μάγοι υπάρχουν, ούτε η ομάδα μου θέλω να γίνει σαν τη Ξάνθη του Πανόπουλου...

    ΥΓ Με Κοντοέ στην Τούμπα το 'χουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πάμε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μανος αγ.δημητριος21 Οκτωβρίου 2010 στις 9:25 μ.μ.

    πιστευω οτι αυτη η επιλογη ικανοποιησε ολους τους πανιωνιους.οποτε παμε δυναμικα και ενωμενοι!!120 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!!!!!!!!(και ας μην τα γιορταζουμε οπως μας αξιζει δυστηχως...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. tha sas po kati pou kai ego proxtes to ematha kintis kai mpagsbo ton gamousan ton proponith kai tou vgazan entekades .Tora me ton paok tha ton doume kai meta apofasizoume .tora apo ton diogo min epireazeste giati einai ampalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχω εμπιστοσύνη στο Στορε.. τώρα ο Νταμπλουχος θα δουλέψει ελεύθερα...ας μη χαλάμε λεφτα σε προπονητές καλύτερα σε παικτες-αφηστε τον να δουλεψει ειναι μολις 3-4 μηνες στην Ελλαδα θελει στήριξη!!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 2 ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ...ΕΤΣΙ ΕΔΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητε V θα ηθελα πολύ να αποδειχθεί αυτό που γραφω τόσο καιρό. Οτι δλδ ο Μπάνγκσμπο ήταν ο πρώτος προπονητής και ο Στόρε ο βοηθός του. Για να δούμε τώρα τι ψάρια πιάνει ο Μιχαλάκης. Μακάρι να αποδειχθεί μάγκας και να μείνει πολλά χρόνια στο πάγκο της ομάδας. Ειλικρινά το θέλω...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ είμαι υπέρ της πίστωσης χρόνου στον Στόρε αλλά αν απολυθεί ο Σουηδός τότε είμαι φανατικά υπέρ Λίνεν! Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι με τον Γερμανό πήραμε δύο φορές την πέμπτη θέση με χαμηλό προϋπολογισμό ενώ απ'τη στιγμή που έφυγε παραπαίουμε και μάλιστα με πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς. Εννοείται βέβαια να έλθει χωρίς τον γαμπρό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή