ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μάρκοβιτς: «Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε...»

Τόσο οι Έλληνες παίκτες του Πανιωνίου όσο και αυτοί του Αμαρουσίου έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να ακολουθήσουν το συνδικαλιστικό τους όργανο και να συνεχίσουν την απεργία. Υπό αυτές τις συνθήκες κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, την Κυριακή (24/10) στις 19:00, για την πρώτη αγωνιστική της Α1. Αυτό επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του και ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Νέναντ Μάρκοβιτς. «Είναι δύσκολο να πούμε για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή όπως είναι η κατάσταση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος κόουτς, για να συνεχίσει: «Εμείς προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο γινόταν καλύτερα για το ματς παρ' ότι δεν γνωρίζουμε αν θα παίξουμε και αυτό παίζει τον ρόλο του. Δεν ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο, που έφτιαξε αργά το ρόστερ του αλλά είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή, όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα».

5 σχόλια:

  1. ελπιζω οι παικτες του ιστορικου να μην πουλησουν τους υπολοιπους και να συμμετασχουν στην απεργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ελπίζω και εγώ..
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα να ξεκουμπιστεί αυτός??
    Φέρτε τον Μπαρτζώκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o mpartzokas einai o kalyteros ellinas coach
    mesaaaaaa

    kana reportaz gia to matsaki tha anartithei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΜΑΚ ΛΑΟΥΝΤ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή