ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Εγινε τις προηγούμενες μέρες η παρουσίαση των θέσεων της νέας δημοτικής κίνησης "Στροφή στη Νέα Σμύρνη" που έχει υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Πάντο. Ανάμεσα στα άλλα διαβάσαμε ότι η "Στροφή" "βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων σε όλα τα κινήματα της πόλης για την προστασία της πόλης - για τις κεραίες, για τον Πανιώνιο, για την αντιμετώπιση της κρίσης". Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο κύριος Πάντος. Θεωρεί ότι ο Πανιώνιος δημιουργεί στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης τα ίδια προβλήματα με τις κεραίες και την οικονομική κρίση; Είναι δυνατόν ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης να μην γνωρίζει ότι ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με την πόλη της Νέας Σμύρνης με δεσμούς αίματος; Αν δεν το γνωρίζει ας τον ενημερώσει κάποιος από τους συνεργάτες του.

34 σχόλια:

  1. Πειράζει να θεωρήσω κι εγώ ένα από τα προβλήματα της Νέας Σμύρνης τον κ.Πάντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαπιος Συριζαιος-παρεακι με τον Κιντη κανει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος ρε συ Μάκη,
    Δεν χρειάζεται τέτοια συχέτιση.
    Δεν νομίζεις ότι τέτοια σχόλια "μειώνουν" το πέρασμά σου από την Αριστερά;
    Κάνε εάν θέλεις κριτική στον Πάντο με επιχειρήμτα και όχι έτσι.
    Στράτος Μόρφης
    Ένας παλιός(ωστόσο)Πανιώνιος απο το Μπραχάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να μην μπει ούτε στο ΔΣ ! όχι απλά μαύρο αλλά πόλεμο σε όσους λένε τέτοια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα ονόματα ή παρατάξεις. Οι αντιπανιώνιοι κάθε πολιτικού χρώματος δεν έχουν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Δεν λέω ότι οι φίλαθλοι άλλων ομάδων δεν μπορούν να είναι δημοτικοί σύμβουλοι. Λέω ότι δεν μπορούν να είναι στο δημοτικό συμβούλιο άνθρωποι που εχθρεύονται ένα από τα σύμβολα της Νέας Σμύρνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάκη πρέπει να του πάρεις συνέντευξη. Να ξεκαθαρίσει στον κόσμο τι ακριβώς εννοεί. Αν το εννοεί έτσι ακριβώς όπως το γράφει, ο κόσμος πρέπει να το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ.ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ,Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ?????ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΒΑΒΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Χ@Χ@Χ@ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για περισσότερες πληροφορίες

    www.brfunatic.blogspot.com

    το πλήρες προφίλ...

    Λόγω τιμής δεν ξέρω ποιον θα ψηφίσω (ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ). Ξέρω όμως ποιον ΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Στράτο Μόρφη, πρώτα απ' όλα δεν έκανα πέρασμα από τη αριστερά. Είμαι ενταγμένος από το 1977 και εκεί παραμένω. αλλοι είναι περαστικοί από την αριστερά και τις καρέκλες της.
    Τα σχόλια μου έχουν να κάνουν με τις απόψεις του κ. Πάντου και του συνδιασμού του.
    Τι επιχειρήματα να γράψω αγαπητέ Στράτο σε έναν συνδιασμό που βάζει τον Πανιώνιο μαζί με τις κεραίες και την οικονομική κρίση; Πλάκα μου κάνεις;
    Ο Πανιώνιος είναι η ζωντανή ιστορία του Μικρασιατικού αθλητισμού. Αν ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Σμύρνης δεν το γνωρίζει, ας το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα παρακαλέσω θερμά να μην γίνονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Ας γράφουμε τις απόψεις μας για τα όσα υποστηρίζει ο κ. Πάντος. Oχι όμως χαρακτηρισμοί γιατί θα υποχρεωθώ να σβήνω σχόλια. Ευχαριστω πολύ για την κατανόηση

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Twra ta vlepete ayta re paidia???Otan anoige to Zara pou 8a epairne thn douleia apo ta magazia ths plateias pou htan o k.Pantos?Otan anoikse to katasthma konta sthn syggrou pou ekleise me to etsi 8elw ena kommati tou dromou,pou htan o k.Pantos?Otan h talaipwria gia tn kataskevh tou parkingmastize olh thn N.Smyrnh,gia na kataskevastei tlk ena parking epi plhrwmh,enw palia htan ekei eleu8ero parking,pou htan o k.Pantos???To Zara to anaferw,gt elegan gia to ghpedo pws 8a parei thn douleia apo ta mikra magazia ths plateias...K gi emena,megalo la8os htan to tram...Ginetai oloklhros dhmos,na exei mia kentrikh odo me 1lwrida?enas na 8elei na parkarei,dhmoourgeitai oura pou se ka8ysterei apisteuta se ola..
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πάντος είναι ο αφελής, ή ο 'κυνικός' που παραδέχεται ότι είναι αντιπανιωνιος. Θα μαυριστεί και αυτός και θα μάθει. Αν δεν ξέρει ας ρωτήσει τον Καρδαρά.
    Αυτοί που είναι χειρότεροι είναι οι ταχαμ' πανιωνιοι, που πουλάνε πανιωνιοφροσύνη και όταν έρθει η ωρα στα Δημοτικα συμβούλια σφυράνε αδιαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο γήπεδο είμαστε όλοι γνωστοί.αλίμονο να μην ξέρουμε ποιοί είναι πραγματικοί πανιωνιοι και ποιοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eννοείται ότι ο κύριος αυτός όπως και πολλοί άλλοι κύριοι είναι εναντίον οποιασδήποτε ενέργειας που αφορά στο νέο αθλητικό κέντρο.

    Προφανώς οι ίδιοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, ούτε τα παιδιά τους παρακολουθούν αγώνες ή προπονούνται εκεί. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα εαν πέσει καμιά εξέδρα ή τραυματισθεί κάποιο παιδί. Αυτή η κατηγορία πολιτικών δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό ή τη καλή ζωή όπως φωνάζουν αλλά μόνο για τη μόνιμη, σταθερή δημιουργία θεμάτων (και ποτέ για την επίλυση τους) ωστε να έχουν λόγο παρουσίας στα πράγματα.
    Πετάει, μια αοριστολογία για τα προβλήματα της Νέας Σμύρνης μέσα στα οποία γράφει και Πανιώνιος για να ψαρέψει διάφορους κομπλεξικούς αντιπανιώνιους αλλά και πολλούς ανενημέρωτους πολίτες που έχουν πεισθεί ότι το γήπεδο θα είναι 'Μall του Τσακίρη'.

    O Br έχει δίκιο Μάκη , πρέπει να του πάρεις συνεύντευξη (όπως θεωρώ και σε όλους τους υποψήφιους ωστε να μάθουμε τις -συγκεκριμένες- θέσεις τους για το γήπεδο),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να μας πουν τώρα πριν τις εκλογές τη γνώμη τους για το πανιώνιο και το γήπεδο.
    Μάλιστα πως θα βοηθήσει ο καθένας για το γήπεδο και πως τον ερασιτέχνη και να αφήσουν τις αερολογίες!
    πριν να ξέρουμε και να καταγραφούν απόψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαύρο σε αυτόν τον απίθανο που τόλμησε να μιλήσει για τον Πανιώνιο!
    Δεν κατάλαβα δηλαδή, μιλάει για τον Πανιώνιο λες και στον Πανιώνιο κάνανε πάρτυ κάτι απίθανοι τύποι σαν τον Γενεράλη, Κρυπωτό, Σιότροπο. Λες και στον Πανιώνιο 'έμπαιναν' λεφτά του Δήμου Ν. Σμύρνης και τα έτρωγαν κάποιοι παραγοντίσκοι. Μιλάει - ο αχρείος- λες και έχουν κατηγορηθεί για κακουργήματα που αφορούν το Δήμο και τον Πανιώνιο, ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος και ο κολλητός του χοντρούλης, ξέρετε ο γνήσιος Πανιώνιος.. ο Αχιλλέας.
    Μιλάει δηλαδή αυτός ο αλήτης λες και έχουν συμβεί όλα αυτά...Ρε μπας και έχουν συμβεί?..
    Τέλος πάντων, εμείς οι Πανιώνιοι, όντας Πανιώνιοι, στις εκλογές για τον Δήμο, στηρίζουμε όποιον Πανιωνάρα, καλό, κακό, κλέφτη, λωποδύτη, απατεώνα, ΔΙΟΤΙ ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλα, είναι πάνω και από την πόλη μου μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Σωστά? Και μαυρίζουμε όποιον τολμάει να πει κακή κουβέντα για το ιερό άβατο της ομάδας μας. Να σημειωθεί ότι ο κύριος αυτός μου είναι παντελώς άγνωστος.
    Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη αγάπη, αλλά το αμαρτωλό παρελθόν του με το Δήμο το έχει.. ή όχι?
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ φίλε "απο απέναντι". Αν κατά καιρούς διάφοροι έχουν χρησιμοποιήσει τον Πανιώνιο για να κάνουν παράνομες πράξεις δεν σημαίνει ότι ευθύνεται ο σύλλογος.
    Οποιες παράνομες πράξεις έχουν συμβεί είτε μέσω του πανιωνίου είτε με κάλλυμα τον Πανιώνιο θα πρέπει να πάνε στη δικαιοσύνη και αυτή αμερόληπτα να αποφασίσει.
    Ομως το να μπλέκει ένας υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Σμύρνης τον Πανιώνιο με τις κεραίες και την οικονομική κρίση είναι το λιγότερο φτηνός πολιτικάντικος λαϊκισμός.
    Ο Πανιώνιος πέρα από την ιστορία του, και τη διαδρομή του από το 1890 μέχρι σήμερα είναι και τα χιλιάδες παιδιά που γυμνάζονται καθημερινά. Οι χιλιάδες άνθρωποι που ενδιαφέρονται, χαίρονται και στεναχωριούνται για την "κυανέρυθρη" φανέλα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κλασσική περίπτωση, τραβάμε στο άλλο άκρο , μπερδεύουμε τη κατάσταση και στο τέλος μόνο εντυπώσεις δημιουργούνται. Λάδι πολύ και απο τηγανίτα τπτς.

    Φίλε απο απέναντι έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι ο Πανιώνιος ήταν η αφορμή ωστε να φαγωθεί δημόσιο χρήμα. Αλλά ήταν δεν είναι. Το θέμα τώρα δεν έχει καμία σχέση με τις ασχήμιες του παρελθόντος , παρ'όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που τα μπλέκουν , διότι φυσικά τους βολεύει να τα μπερδεύουν όλα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το νέο αθλητικό κέντρο με ασχήμιες του παρελθόντος.Δεν μπορώ να καταλάβω τη σύνδεση μεταξύ κεραιών, οικονομικής κρίσης και Πανιωνίου. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διατηρηθεί αυτό το επικίνδυνο έκτρωμα που λέγεται γήπεδο Πανιωνίου.

    Όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για τα προβλήματα του τόπου μας , δεν τους έχω ακούσει να διαμαρτύρονται για το ότι η Νέα Σμύρνη είναι η νέα Κυψέλη, οτι έχει γίνει μια απάνθρωπη πόλη. Το γήπεδο του Πανιωνίου που είναι και πιασάρικο τους απασχολεί.

    Ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε απο όλους τους υποψήφιους να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Όπως, ίσως ήρθε η ώρα οι θέσεις στο Δ.Σ να είναι άμισθες, τότε να δούμε πόσοι κύριοι θα κόπτονται για το καλό του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλες οι παρατάξεις που τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους που "οι κακοί δημοτικοί άρχοντες σπατάλησαν τα λεφτά για να βοηθήσουν τον Πανιώνιο" είναι αυτοί που στα Δημοτικά Συμβούλια ψήφιζαν τους προυπολογισμούς της χρηματοδότησης.

    Ακόμα χειρότερα έχουν στις τάξεις τους υποψηφίους που ήταν κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση και των οποίων οι κατηγορίες παραγράφηκαν, ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ, αλλά τώρα το παίζουν μωρές παρθένες.

    Το αποκορύφωμα της υποκρισίας όμως είναι η στάση πολλών από αυτούς (ΣΥΡΙΖΑ, ΜιλωνοΠΑΣΟΚ, εμποράκια και συλλογοι κυριών) οι οποίοι συμμετείχαν στην Επιτροπή κατοίκων κατα του Γηπέδου, χωρίς να έχουν ζητήσει να μιλήσουν περι του νέου Γηπέδου με τον Πανιώνιο, ο οποίος το σχεδίαζε. Αρα δεν ήξεραν (ούτε τους ένοιαζε) να μάθουν τι προέβλεπε το σχέδιο, αλλά λαΐκισαν χυδαία.

    Όποιος λοιπόν διαλέγει το δρόμο της υποκρισίας και του λαϊκισμού για να φτιάξει καριερα σε βάρος του Πανιωνίου θα μας βρίσκει μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χωρίς να είμαι δημότης Νέας Σμύρνης, θεωρώ τον εαυτό μου Πανιώνιο. Ο Κύριος αυτός θεωρεί πρόβλημα τον Ολυμπιακό για τον Πειραιά ή τον Παναθηναικό για το Δήμο Αθηναίων ή την ΑΕΚ για τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας; Θέλει να φύγει ο Πανιώνιος από τη Νέα Σμύρνη και να γίνει το γήπεδο πάρκο; Θέλει να μείνει το γήπεδο έτσι; Θέλει να επιβαρυνθεί ο Δήμος με το κόστος κατασκευής νέου αθλητικού κέντρου; Τι θέλει για να λυθεί το πρόβλημα Πανιώνιος πάντως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4) Αντισταθμιστικά οφέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της τελευταίας φιλο-μεταναστευτικής καμπάνιας του συλλόγου. Να στηρίξουμε την αντιρατσιστική εκστρατεία από την μεριά μας, αλλά κι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ να αυτοδιαλυθεί η αυτοπροσδιοριζόμενη «Πρωτοβουλία Πολιτών γιά τον "χώρο" (sic) του Πανιωνίου» κι η τοπική οργάνωση Συνασπισμού της Νέας Σμύρνης να μη φέρει άλλα προσκόμματα (τύπου Βοτανικού) στην αναγκαία ανακατασκευή του γηπέδου μας. Ναι, θα υπάρξουν και μαγαζιά κάτω από τις κερκίδες. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι λειτουργούν πλέον τα σύγχρονα γήπεδα. Δεν ανοίγουν "διά το κοινόν" ΔΥΟ φορές μόνο τον μήνα, αλλά είναι κάθε μέρα ανοιχτά με: μπουτίκ, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, ταχυφαγεία, καταστήματα χορηγών κλπ κλπ.

    ΤΑ΄ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ΄ΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ πικρό να διαβάζεις τέτοιες θέσεις από οποιονδήποτε νεοσμυρνιώτη αλλά ακόμη περισσότερο από τον υποψήφιο της - κάποτε - ανανεωτικής αριστεράς. Για μένα, Πανιώνιος και Αν. Αριστερά μοιράζονταν τον ίδιο ρομαντισμό των λίγων απέναντι στους πανίσχυρους. Για να κρατάμε και μια πισινή βέβαια, συμφωνώ πως καλό θα ήταν να του πάρει συνέντευξη ο Πανιώνιος Κόσμος - όπως και όλων των άλλων υποψηφίων δημάρχων. Ας μη στήνουμε αχυρένια ανθρωπάκια για να τα κτυπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Οποιες παράνομες πράξεις έχουν συμβεί ..θα πρέπει να πάνε στη δικαιοσύνη και αυτή αμερόληπτα να αποφασίσει. " Ωραία λόγια. Ποιος είσαι ρε συ Μάκη? ο Ρουσόπουλος? Τι παρλάρες είναι αυτές? Ξέρεις και ξέρω τι συνέβαινε στο Πανιώνιο.Ο Κουτελάκης, αυτός που είναι υπόλογος για κακουργήματα, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός με παράταξη. Σήμερα, όχι στο παρελθόν.Ξεχνάς επίσης ότι η Ν. Σμύρνη έχει 120.000 κόσμο, που δεν είναι όλοι Πανιώνιοι. Τα δακρύβραχτα περί "δεσμών αίματος" τα ακούω βερεσέ, ο Πανιώνιος θέλοντας και μη είναι ΚΑΙ επιχείρηση που έχει γράψει στα παλιά του υποδήματα τον μαζικό αθλητισμό και"τα χιλιάδες παιδάκια" που αθλούνται (και αλήθεια είναι, ότι όλοι οι Πανιώνιοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για αυτό). Ο Πανιώνιος ήταν και κρατά δεσμούς ακόμη και σήμερα με αυτούς που τον είχαν ως κάλυμμα για να κονομάνε. Καλά τα ρομαντικά λόγια, μαζί σου και εγώ, αλλά επειδή πάνω σε ρομαντικούς παίζεται παιχνιδάκι βρώμικο, άστα κατά μέρους. Και αν οι περισσότεροι εδώ μέσα "τα χάφτουν", κάποιοι δεν ψαρόνουν.. θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός όταν παίρνεις θέση για δημοτικά θέματα και τοποθετείς τεχνηέντως τον Πανιώνιο, την αγάπη μας, ως κριτήριο.
    Δεν είμαστε γάβροι.. μην το ξεχνάς..
    Δεν στηρίζεται κανένας υποψήφιος για τα πανιώνια του αισθήματα για τις δημοτικές εκλογές..
    και επειδή κάποιοι θέλουν να τοποθετούν ανθρώπους και απόψεις με κομματικά κριτήρια (σύριζα, πασοκομίλωνες κλπ), απαντώ: είναι πολύ εύκολο όταν κάτι δεν μπορείς να το αντικρούσεις, τότε να το 'ταμπελοποιείς'. Ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ιδέα, ναι, είναι όμως και επιχείρηση και όταν αντιμετωπίζεις ένα θέμα με τόσο εκ διαμέτρου αντιφατικές διαστάσεις, θα πρέπει να είσαι διπλά και τρίδιπλα προσεχτικός, πόσο μάλλον όταν ηγείσαι ενός βήματος επικοινωνίας, Μάκη μου..
    Εκτός αν θέλεις στρατιωτάκια..δε νομίζω..ε?
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Από απέναντι" πάρτο χαμπάρι δεν πρόκειται να προσέχω καθόλου όταν θα γράφω για πολιτικάντηδες της αριστεράς που ξαφνικά ανακάλυψαν τον Πανιώνιο. Για αλεξιπτωτιστές που το κόμμα τους έστειλε για να παραστήσουν τον υποψήφιο δήμαρχο.

    Αν ακούς βερεσε ότι η πόλη εχει δεσμούς αίματος με τον Πανιώνιο τι να πω; Παριστάνεις τον Πανιώνιο. Καλά κάνεις, αλλά τον παριστάνεις. Ο Πανιώνιος είναι η ζωντανή ιστορία του Μικρασιάτικου αθλητισμού και όποιος το υποτιμά κάνει λάθος. Μεγάλο λάθος.

    Οσο για τον Κουτελάκη θα ξεχνάς βέβαια ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) όσοι σήμερα είναι με τον κύριο Πάντο για τετραετίες εήταν με τον Κουτελάκη. Ξαφνικά είδαν τον φως το αληθινό; Και τι ήθελες; να τον καταδικάσω πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη; Αν έχεις στοιχεία πήγαινε στη δικαιοσύνη.

    Και κάτι τελευταίο. Δεν τοποθετώ τεχνηέντως το θέμα του πανιωνίου στα δημοτικά. Είμαι ξεκάθαρος. Ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης πρέπει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Και γι' αυτό θα αγωνιστώ με όσες δυνάμεις έχω. Αν δεν σ' αρέσει λυπάμαι δεν θα μπορέσω...

    Οποιος θεωρεί πρόβλημα της Ν. Σμύρνης τον Πανιώνιο θα με βρεί απέναντι του. Και μαζί με εμένα όλους τους Πανιώνιους. Ολους. Γιατί όποιος δεν μπορεί να υπάρχει Πανιώνιος που να θεωρεί τον Ιστορικό "πρόβλημα" για τη πόλη της Ν. Σμύρνης.

    Εγινα κατανοητός;

    Μ.Δ.

    Υ.Γ. Μου φαίνεται ότι είσαι και άσχετος όταν γράφεις: "...ο Πανιώνιος θέλοντας και μη είναι ΚΑΙ επιχείρηση που έχει γράψει στα παλιά του υποδήματα τον μαζικό αθλητισμό και"τα χιλιάδες παιδάκια" που αθλούνται". Είναι δυνατόν ναγρλαφεις τέτοιες παπάρες; Πήγαινε μια βόλτα στο κολυμβητήριο ή στο κλειστό του μπάσκετ και ρώτα τους γονείς να δεις τι θα σου πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο τυπος βαζει στο μπλογκ ''αριστερες δρασεις'' τις''μεγαλες'' νικες-ηττες βαζελογαυρου στο τσου λου(το ονομαζει και ερευνα ο καυμενος)και ανεβαζει βιντεακια του κολου για να δειξει οτι ο γαβρος ηταν πιο χουντικη ομαδα απο το βαζελο,τι να λεμε τωρα,ενδιαφερεται δηθεν για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο.
    Προσωπικα δε θαχα προβλημα να δηλωνει ασχετος με τον Πανιωνιο αλλα οταν εισαι βαζελοφρουρος και θεωρεις και προβλημα τον Πανιωνιο αντε και..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μάκη,
    1. "ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".Εσύ να στηρίζεις αυτούς τους οποίους αποδεδειγμένα έκλεβαν τον Δήμο μέσω του Πανιωνίου (τρυπάγανε τα τιμολόγια με καρφίτσα). Πρέπει να ξέρεις όταν κάποιος είναι υπόδικος για κακουργήματα, μάλλον κατά λάθος δεν βρέθηκε εκεί...
    2.Ο Πανιώνιος, ως πρόβλημα, δεν είναι το σήμα και τα δοκάρια οι αθλητές του, οι φίλαθλοι κλπ, είναι αυτοί που τον διοικούσαν και θέλουν ακόμη να τον διοικούν εμμέσως. Μην τα συγχέεις..τεχνηέντως.. Μπράβο Μάκη, εσύ αυτούς να στηρίζεις.
    3. Γιατί με βάζεις υπερσπαστιστή αυτών που ήταν με τον Κουτελάκη και τώρα είδαν το φως το αληθινό? Εγώ δεν ήμουν ποτέ με αυτούς, ούτε τους ξέρω, εσύ ήσουν με αυτούς, στο κόμμα σου άνηκαν, για αυτό κάνε μας τη χάρη. Αλήθεια το κόμμα σου (το νέο), ποιόν στηρίζει στη ΝΣ? τί άποψη έχει ? ...
    4. Ο Πανιώνιος, δυστυχώς, έχει πετύχει πολύ λίγα όσον αφορά τον μαζικό αθλητισμό. Έχω πάει πολύ πιο πριν από εσένα στα κολυμβητήρια και στο μπάσκετ. Ξέρεις, εγλω έχω πολλά χρόνια που ήρθα στη ΝΣ από τα Πετράλωνα..
    5. Γιατί μπλέκεις το τι λέει ο Πάντος και κάθε Πάντος? Θέλεις να μου πεις ότι πρωτίστως σε ενδιαφέρει ποιος το λέει ή αν αυτό που λέει έχει μεγάλη δόση αλήθειας???
    6. Και για να τελειώνουμε, εγώ είμαι πρώτα δημότης και μετά Πανιώνιος, και αν εσύ είσαι πρώτα Πανιώνιος και μετά δημότης (?), θα σου πω, κρίμα τα ένσημα σου στο χώρο της αριστεράς...
    ΥΓ: Πανιώνιος είμαι, άσε τις τακτικές διαίρει και βασίλευε.. Μάκη μου..
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν εχω κανενα ένσημο στην αριστερα. Αυτά αλλού. Εγω ανήκω στην αριστερά για τις ιδεες ούτε για ένσημα ούτε για θέσεις. Τα υπόλοιπα σου εχω απαντήσει μην το κουράζουμε.
    Οσο κι αν προσπαθείς να με... νουθετήσεις δεν θα το καταφέρεις. Θα γραφω την άποψη μου χωρίς φόβο και πάθος.
    Θα επιμείνω μα λεω ότι ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης πρέπει πρώτα και πανω απ' όλα να είναι Πανιώνιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία. Η κάθε κοινωνική, πολιτική, θρησκευτική ή επαγγελματική ομάδα στηρίζει στις εκλογές τους δικούς της ανθρώπους και καταψηφίζει εκείνους που την αντιμάχονται.Όπως λοιπόν οι ταξιτζίδες ψηφίζουν εκείνον που τους υπόσχεται αύξηση στο κόμιστρο, οι δημόσιοι υπάλληλοι αύξηση των επιδομάτων και οι συνταξιούχοι αύξηση του εκας, έτσι κι εμείς οι πανιώνιοι στηρίζουμε τους πανιώνιους και καταψηφίζουμε τους αντιπανιώνιους κάθε παράταξης.Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε από απέναντι χρησιμοποιείς την κλασσική πολιτικάντικη τακτική να βρίσκεις κακώς κείμενα άσχετων με το θέμα ανθρώπων και μετά να τα εφάπτεις με τις απόψεις του συνομιλητή σου προκειμένου να παραπλανήσεις την κουβέντα και να βγεις από πάνω. Αυτά τα κάνουν τα στρατιωτάκια των κομμάτων στις φοιτητικές εκλογές και κάτι δεινόσαυροι πολιτικοί στα πάνελ. Δεν μας πείθουν.

    Το θέμα στην προκειμένη είναι οτι αυτός ο απίθανος κύριος μίλησε ανοικτά εναντίων του Πανιωνίου και τον παρομοίασε με καρκίνομα όπως οι κεραίες και με το ατελείωτο πρόβλημα της κρίσης. Αυτός ο κύριος (που δεν τον γνωρίζω) θα εναντιωθεί στο Ν. Αθλ. Κέντρο το οποίο μόνο καλό θα κάνει στην πόλη.

    Προκειμένου εσύ να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, σκαλίζεις αμαρτίες του παρελθόντος της παράταξης του ίδιου κυρίου που υποστηρίζεις και τις προσάπτεις στον Μάκη λες και φταίει αυτός. Έτσι δεν πείθεις κανέναν. Επειδή κάποιοι ας πούμε βγάλανε κονδήλια για τον Πανιώνιο και αντί να τα πάνε εκεί, τα βάλανε στις τσέπες τους, ζημειωμένος βγήκε ο Πανιώνιος. Οι ίδιοι άνθρωποι εαν δεν είχαν τον Πανιώνιο θα τρώγανε κονδύλια από την αποχέτευση ή από την ασφαλτόστρωση ή από σχολεία. Τι σημαίνει αυτό? Οτι πρέπει να καταδικάσουμε αυτούς που τα τρώνε ή να μην ξαναφτιάξουμε ποτέ δρόμο, σχολείο ή υπόνομο? Εσύ λες το δευτερο, εμείς λέμε το πρώτο.

    Η Ν. Σμύρνη των οκταόροφων πολυκατοικιών έχει ως μόνη αθλητική διέξοδο της νεολαίας της τον Πανιώνιο. Αυτόν που συντηρείτε από τα εισητήρια της ΠΑΕ στο ποδόσφαιρο και όχι τόσο από τον Δήμο. Δεκάδες χιλιάδες παιδάκια έχουν περάσει. Εαν δεν υπήρχε Πανιώνιος εσεις δεν έπρεπε να πληρώνετε χώρους άθλησης σαν Δήμος? Ε?

    Η 'επιχείρηση' Πανιώνιος λοιπόν σε πληροφορώ οτι όταν ήμουν παιδάκι και χώρισαν οι γονείς μου (και η μάνα μου δούλευε 12 ώρες τη μέρα) με κρατούσε στα τσικό στο πρόγραμμα σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες προκειμένου να είμαι κάπου και όχι μόνος μου. Δεν είχα βίσμα, δεν ήξερα κανέναν. Μόνοι τους οι άνθρωποι προσφέρθηκαν. Οι 'επιχειρηματίες' γυμναστές του συλλόγου.Άσε τα πολιτικάντικα δεν μας πείθεις.

    Μάκη βγάλτα όλα στην φόρα και κάνε αφιέρωμα στους αντιΠανιώνιους υποψήφιους στον καινούργιο Π.Κ. Δεν θα τους περάσει.

    Όσοι εναντιώνεστε, τις απόψεις και δρόμο να κάνετε παρέα στον Μίχα και τον Κακλαμάνη. "....θα χάνετε πριν έρθετε πλατεία".

    ΥΓ. Απ'τις τελίτσες στο σύνθημα πάνω καταλαβαίνετε τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Ανώνυμου 'από πάνω'
    Σου απαντώ:
    1. Από που κατάλαβες ότι στηρίζω εγώ αυτόν τον κύριο? Δεν ήμουν ούτε είμαι σε καμία παράταξη κομματική και φοιτητική, καλά για στρατιωτάκια ούτε λόγος...
    2. ατυχέστατο το παράδειγμα σου με τους δρόμους και την αποχέτευση. Τους δρόμους και την αποχέτευση τους συντηρεί ο Δήμος για ΟΛΟΥΣ τους δημότες, όχι για τους μη Πανιώνιους δημότες. Κονδύλια για τον Πανιώνιο??? ποια κονδύλια καλέ μου άνθρωπε? Ο Δήμος δίνει κονδύλια στον Πανιώνιο?? γιατί?? γιατί του τα χρωστάει?? Φόρους άθλησης?? σαν Δήμος?? μάλλον δεν έχεις καμία σχέση με Δήμο και δημοτικά τέλη..
    3. Πολιτικάντικο σου φαίνεται η άποψη ότι στο δήμο διαλέγουμε αυτούς που είναι ικανοί, άξιοι,και όχι κλέφτες? και σε ρωτώ, μιας και είσαι και από παιδί στη ΝΣ. Προτιμάς κάποιον, οποιονδήποτε, ως Δημοτικό σύμβουλο ή Δήμαρχο, οποιονδήποτε κλέφτη και απατεώνα, μόνο και μόνο διότι είναι Πανιώνιος?? Σου θέτω μία απλή πολιτικάντικη ερώτηση.
    4. να μην σκαλίζω το παρελθόν?? Τι είσαι της ασφάλειας? Αν σε πειράζει τόσο που τέλος πάντων τα σκαλίζω, μάλλον ψέματα δεν λέω..ε?
    5. λυπάμαι καλέ μου, που χώρισαν οι δικοί σου. Ο Πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 9 (τότε μάλιστα ήρθαμε στη ΝΣ) και έπαιζα 10 και πλέον χρόνια σε ομαδικό άθλημα του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Ξέρω πολύ καλά την εικόνα των αθλημάτων στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ από την αφεντιά σου, και πως φυτοζωούν και πως λειτουργούν και το μεράκι ορισμένων ξέρω και τα λεφτάκια που τρώγαν ορισμένοι στον ερασιτέχνη ξέρω και άλλα πολλά. Συμφωνώ για τους προπονητές, απλά σου λέω άλλα και άλλα καταλαβαίνεις? είπα εγώ για επιχειρηματίες γυμναστές?
    6. τα τσαμπουκαλίκια του στυλ 'δρόμο' και τελίτσες και τέτοια χωρατά, αλλού.. Πανιώνια βαρβατίλα πούλα αλλού, την τρώω στη μάπα στο γήπεδο, έχω χορτάσει, δεν μασάω.
    ΥΓ δεν υπερασπίζομαι κανένα Πάντο, ούτε τον ξέρω αυτόν το φλώρο, να μην είσαι πρόβατο προσπαθώ να σου πω , αλλά μάταια.
    @ br fanatic:η συλλογιστικής σου περί ταξιτζήδων, όσο αφορά τις εκλογές για τον Δήμο και την σχέση του με τον Πανιώνιο, είναι η πιο σοβαρή προσέγγιση που έχω ακούσει από 11χρονο.. συγχαρητήρια! Οι διαστημάνθρωποι ποιους πρέπει να ψηφίζουν?
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε να από απέναντι σου απαντώ.

    Πρώτον, το παραπήρες προσωπικά. Από την στιγμή που μιλάμε ανώνυμα και μάλιστα έχουμε ένα πόστ όλο και όλο προφανώς δεν μιλάω για εσένα (μιας και δεν σε ξέρω) αλλά γενικά για αυτούς που τους αφορά, οπότε θα προσπεράσω τις ατάκες που μου λες. Δεν έχω κάτι προσωπικό, προς θεού.
    Εγώ δεν έχω κατέβει ποτέ να ψηφίσω σε δημοτικές και ελάχιστες φορές το έχω ρίξει σε βουλευτικές, και αυτό όχι στον δικομματισμό. Δεν το πάω καθόλου πολιτικά το θέμα.

    Μα προφανώς και δεν στηρίζω κάποιον Πανιώνιο ακόμα και εαν είναι κλέφτης. Αυτά είναι αυτονόητα. Συγνώμη κιόλας, αλλά ο Διόγος είπε αυτό??? Επειδή αναφέρει κάποιους Πανιώνιους (και μάλιστα σε Πανιώνια ιστοσελίδα) σημαίνει οτι μας προτρέπει να ψηφίσουμε ακόμα και εαν είναι κλέφτες? Μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει θέματα εντιμότητας, διαχείρησης, πολιτικής κτλ? Αυτά είναι ξεχωριστά και έξω απ’το μπλογκ.

    Για να μην μακρυγορούμε. Υπάρχει ένας οργανισμός που λέγεται Πανιώνιος. Αυτός ο οργανισμός είναι ζωντανός, συνηφασμένος με την σύγχρονη ιστορία του δήμου, όπως και με τις καταβολές του. Αυτό το σωματείο έχει άρρηκτα συνδέσει το όνομά του με τον τόπο. Έχει γυμνάσει την νεολαία του για δεκαετίες, κρατάει ζωντανές με τον τρόπο του τις μνήμες των 20’ς, έχει δώσει και χαρές και δουλειές και ότι άλλο στους πολίτες της. Αυτό το σωματείο ζει από την βοήθεια αυτών που το αγαπάνε.

    Από εκεί αρχίζουν όλα. Αυτό το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο. Θεωρώ οτι είναι απαραίτητο στοιχείο ενώς δημάρχου να υπερασπίζεται αυτόν τον Σύλλογο και αυτό που κάνει ακόμα και εαν ο ίδιος οπαδικά ανήκει αλλού. Δεν το πάω οπαδικά. Και τα παιδιά των ‘άλλων’ στον Πανιώνιο γυμνάζονται. Άλλα στοιχεία όπως εντιμότητα, ικανότητα κτλ είναι επίσης αδιαπραγμάτευτα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Είναι κοντόφθαλμο να λέμε οτι κριτήριο είναι μόνο το κόμμα, μόνο ο Πανιώνιος κτλ.

    Επίσης δεν είπα να μην σκαλίζουμε το παρελθόν. Δεν ξέρω κανέναν Πανιώνιο που να θέλει τους κλέφτες και αυτούς που κάνουν ζημιά στον σύλλογο και στον Δήμο. Μα σοβαρά τώρα, αυτά είναι δεδομένα. Δεν πρέπει καν να τα συζητάμε.

    Επί του προκειμένου,ένας Τσακίρης ή όποιος είναι τέλος πάντων προσφέρει κάποια 60 εκ. Ευρώ για να φτιάξει ένα σύχρονο αθλ. Κέντρο που θα καλύψει τις ανάγκες τόσο των «τσικό» σε ενόργανη, τζούντο, κολύμβηση κτλ, όσο και της ΠΑΕ. Θα αναβαθμίσει την περιοχή, θα ομορφύνει το τοπίο και το άχαρο τσιμέντο και πιο σημαντικό από όλα..... θα μεγαλώσει το πεζοδρόμιο και δεν θα είναι ούτε 1 μέτρο πιο ψηλό απτο υπάρχον, παρότι το επιτρέπει ο συντελεστής δόμησης. Τους χαρίζουν και δεν το παίρνουν!!!! Ε ποτέ!!!! Πως να μην πάω κόντρα!!!!!! Η τελευταία παρουσίαση βγάζει μάτια οτι αποτελεί αναβάθμιση του υπάρχοντος. Δηλαδή για να κάνει κάποιος αγώνες εναντίων αυτού του εγχειρήματος πρέπει να έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο τον οποίο δεν μοιράζεται με τους υπόλοιπους!

    Τι να πω? Έχω άδικο? Να τον ψηφίσω επειδή οι άλλοι ήταν κλέφτες? Αυτός που άνηκε δλδ? Εϊναι κανένας απολιτίκ ουρανκατέβατος, ή είναι μέλος του πολιτικού συστήματος με κομματική στήριξη? (δεν υποννοώ οτι τον στηρίζεις). Μαύρο και σε αυτούς που είναι άχρηστοι και κλέφτες αλλά τυγχαίνει να είναι και Πανιώνιοι. Μαύρο σε όλους αυτούς που έχουν αυτά τα διεφθαρμένα χαρακτηριστικά. Αλλά μαύρο και στους αντιΠανιώνιους. Πως να το κάνουμε. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

    ΥΓ. Το «όσοι εναντιώνεστε τις απόψεις σας και δρόμο» δεν πήγαινε σε εσένα και είναι καρφί για γήπεδα οσπφ-παο λόγω του Βοτανικού (Αθήνα) και του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού (Πειραιάς – πρωην Δελφινάριο). Και καλά εαν δεν θέλουν το γήπεδο γιατί υποστηρίζουν κάποιον απτους '2' έχουν χώρο να δράσουν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ ανώνυμου (από πάνω)
    είσαι σαφέστατος στην δεύτερη τοποθέτηση σου και συμφωνω εν πολλίς μαζί σου.
    Απλά σου επαναλαμβάνω ότι αφορμή δοθείσης για το θέμα του Πάντου, έθεσα το θέμα κριτηρίου επιλογής δημοτικού εκπροσώπου σε σχέση με τον Πανιώνιο. Αυτό τόσο απλά. Επειδή πλέον γίναμε όλοι σαφείς για τις απόψεις μας, νομίζω ότι δεν επανέλθω στο θέμα αυτό.
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τίποτε...μη συζητάτε τίποτε ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ(ΑΝΤΙΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ) ΕΤΣΙ για να μη ξαναπούΝε κουβέντα.. ήρθε η ώρα της πληρωμής ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!Υ.Γ. Επιτέλους έμαθα τι ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!!! Σίμος απο Μάνα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή