ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις...

«Μέρες μετράει», όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Κιντής στη προεδρία του Πανιωνίου. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κων. Τσακίρης σε συνάντηση που είχε μετά το ματς με εκπροσώπους των φιλάθλων της ομάδας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει, ουσιαστικά, το μανατζμεντ της ομάδας σε ομάδα φιλάθλων που παλαιότερα του είχε κάνει πρόταση. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι θα υπάρξει συνάντηση του Τσακίρη με εκπροσώπους της ομάδας φιλάθλων. Αν υπάρξει συμφωνία τότε σημαίνει ότι ο Γ. Κιντής θα αποτελέσει παρελθόν από την «κυανέρυθρη» ομάδα. Πάντως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στο «κυανέρθρο» στρατόπεδο, αφού ο κ. Τσακίρης δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

Η ήττα της ομάδας από τον Εργοτέλη μετά από μια τραγική εμφάνιση απλά ανέδειξε τις αδυναμίες της. Για τη σημερινή κακή εμφάνιση δεν είναι κανένας άμοιρος ευθυνών. Ο προπονητής ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Παρέταξε μια 11άδα ακολουθώντας για μια ακόμη φορά την λογική "να τους χωρέσουμε όλους". Είδαμε παίκτες αδιάφορους, να μην βάζουν τα πόδια τους στη "φωτιά". Ομως τα λάθη του Στόρε συνεχίστηκαν και στις αλλαγές όπου έβαλε στο ματς τον ανεκδιήγητο Πούπο (πενταετές συμβόλαιο θυμίζω...) και στη χειρότερη στιογμή έκανε αλλαγή τον Μπάλαμπαν αφήνοντας τον τουρίστα Βαζ Τε να περπατάει... αμέριμνος στο χορτάρι. Από τους παίκτες οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν ο Μάρτιν Λάτκα και ο Γιούργκεν Μάχο. Αν δεν ήταν αυτοί ίσως το σκορ να ήταν μεγαλύτερο.


Δηλώσεις Μίκαελ Στόρε


«Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη. Φυσικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι, άσχημο αποτέλεσμα και άσχημη απόδοση. Δημιουργήσαμε 1-2 ευκαιρίες σ’ όλο το ματς και δεν είμαστε καθόλου καλοί στο ματς. Ο Εργοτέλης έπαιξε με συμπαγή τρόπο, έξυπνα περιμένοντας τα δικά μας λάθη. Προστάτευσε την άμυνα του πολύ σωστά. Δεν είμασταν καλοί όταν είχαμε τη μπάλα, δεν είχαμε ποιότητα. Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες». Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, όταν δεν νικάς τον Εργοτέλη τι μπορεί να περιμένες: «Ολα τα ματς είναι δύσκολα για μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αύριο είναι μια άλλη μέρα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα». Για την πίεση που υπάρχει ο Στόρε είπε: «Φυσικά έχουμε πίεση και ακόμα περισσότερη τώρα που χάσαμε το ματς. Οταν μια ομάδα αποδίδει άσχημα, υπάρχουν πολλές απόψεις, αποδοκιμασίες φιλάθλων που διαμαρτύρονται. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλές απόψεις και πίεση για μένα. Οσο θα είμαι προπονητής της ομάδας θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Είτε είμαι δυο μέρες, είτε δυο χρόνια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποδίδω καλά σαν προπονητής. Αν η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από τον προπονητή, οι κανόνες είναι ίδιοι σ’ όλο ο κόσμο. Μέχρι στιγμής είμαστε ενωμένοι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα. Ακολουθούν τα ματς με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (Εντός), ΟΣΦΠ (εκτός), που σημαίνει ότι μπορεί στην 9η αγωνιστική να έχουμε μόνο 4 βαθμούς. Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά το πλάνο του Γ. Κιντή πολύ γρήγορα αποδεικνύεται λανθασμένο....

14 σχόλια:

  1. Ειναι δυνατόν σε ματς φωτιά να ξεκινάνε ο Ριερα και ο Βαζ Τε που έχουν χάσει τόσες προπονήσεις;

    Ο Σουηδός δεν είναι απλά λίγος είναι ανύπαρκτος.

    Και ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΣΑΛΙΒΑ. ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ μακη διογο...τουριστας ο βαζ τε,τουριστας
    no problem...δεκτο
    οχι , ομως να παραπονιεσαι που εβγαλε τον μπαλαμπαν εξω και στο σημαντικοτερο σημειο του ματς...???
    πρωην μεγαλος ποδοσφαιριστης
    με μεγαλο συμβολαιο
    και μικρη προσφορα
    λυπαμαι,αλλα ολος ο κοσμος σημερα ειδε ποσο κακος ηταν και ο μπαλαμπαν...και οχι μονο αυτος...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ρομαντικε Εγω απλά αναρωτιέμαι ήταν χειρότερος ο Μπάλαμπαν από τον Βαζ Τε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά νομίζω οτι οποιοδήποτε παιδάκι στην εφήβων -νέων του Π.Γ.Σ.Σ θα είχε προσφέρει παραπάνω γκολ και πάθος απο το ΠΑΚΕΤΑΚΙ-ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ-ΒΑΖΤΕ!ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΘΥΡΑ 2 ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!!ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα πράγμα πειράζει περισσότερο και από τα λάθη του προπονητή ή την απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Η έλλειψη πάθους. Αυτό είναι που μας πειράζει όλους περισσότερο. Αν Μάκη ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλον, μικρή σημασία έχει. Έλλειψη συνολικού πάθους, αυτό λείπει και ενοχλεί.
    Όντως πολλά στραβά υπάρχουν, τα οποία εάν υπήρχε πάθος και ομαδική θέληση, συχνά επισκιάζονται. Σήμερα, όμως εμφανίστηκαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Κάλος και ο Εργοτέλης, είναι ομάδα.
    Στενάχωρη μέρα.
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς ΚΥΝΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ

    τι νοημα εχει , να κανουμε αυτη την κουβεντα?

    στο παρεακι(της συγκρισης που κανεις) , βαζ , μποσκο χωραει και ο σιτο?? αστο καλυτερα..... , γιατι μου φαινεται οτι θα παιξουμε την κολοκυθια σημερα....


    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει σημασία αν είναι χειρότερος ο ένας ή ο άλλος όταν η ομάδα έχει σοβαρές ελλείψεις? (Πού είναι ο φορ? έχουμε 10 μέσους, πού είναι το αριστερό μπάκ? έχουμε 4 δεξιούς μπακ),και το χειρότερο, που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος, που είναι το πάθος?
    Πιστεύω ότι το βασικότερο όλων είναι οτι υπάρχει λάθος νοοτροπία που είναι απόροια συνεχών αλλαγών στο πλάνο της ομάδας κάθε χρόνο απο τον ιδιοκτήτη.

    Βαγγέλης-Ν.Κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως ενω ειμαι απο τους φιλαθλους που ζηταω υπομονη και κριτικη με μετρο ,αυτο που ειδαμε χθες με απογοητευσε τοσο πολυ που δε νομιζω οτι αν δεν αλλαξουν ολα και συντομα θα βρεθουμε μπροστα σε πολυ δυσαρεστες καταστασεις σε συντομο χρονικο διαστημα.Καποιοι ποδοσφαιριστες που φορεσαν μια φανελλα με το σημα του Πανιωνιου ταλαιπωρησαν μπαλλα και φιλαθλους σε ενα ματς που δε το βλεπεις ουτε στα τσιμεντα της Λεοντειου.Προπονητης που κατεβαζει μια ποδοσφαιρικη βαβελ χωρις σχεδιο για το παιχνιδι,παικτες που περπατανε και ντριμπλαρουν μεχρι και τον εαυτο τους,προεδρος που φευγει επιδεικτικα 10 λεπτα πριν την ληξει του παιχνιδιου με μπραβους,τεχνητο τιμ που ξεχναει να δηλωσει αλλαγη στο ημιχρονο παικτη με αποτελεσμα μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου που το παιρνει χαμπαρι ο διαιτητης να τον κιτρινισει,ιατρικο τιμ που δινει οκ για ενα παικτη που εχει κανει ολη την εβδομαδα 2 προπονησεις και ενω περπαταει σε ολο τον αγωνα στο 90 προσπαθει να κανει σπριντ παθαινει θλαση,μια ομαδα χωρις αρχη και τελος δηλαδη σε ολα τα επιπεδα το μονο που σου προκαλει ειναι οικτο.Τελικα ειχαν δικιο οσοι εκραζαν απο την αρχη για ολο τον σχεδιασμο και εμεις οι πιο μετριοπαθεις ειχαμε λαθος και τα χειροτερα ερχονται.....
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν ο Πανιώνιος κατεβαίνει στο χόρταρι με 9 ξένους εκ των οποίων οι περισσοτεροί ειναι αδιάφοροι και μερικοί εξ αυτών αμφιβόλου ποιότητας δυστυχώς δε μπόρεις να περιμένεις κατι διαφορετικό.
    Όσο για τον προπονητή,με πορδές δε μπορει να βάψει αυγά και ιδιαίτερα με πορδές που του επιδεικνυουν κάποιοι για να δικαιωθούν για τις καλοκαιρινές επιλογές τους.
    Εγω προσωπικά στηρίζω τον προπονητή που εχει δείξει οτι την ομάδα μπορεί να τη στήσει σωστά και να παιξει μπάλα οπως με Αρη Ξάνθη Καβάλα.Και σκεφτείτε με Καβάλα και Ξάνθη πόσους βαθμούς χάσαμε από την ανευθυνότητα των παιχτών.

    Vagouras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Syggnwmh gia na katalavw..To provlhma einai o Vaz Te,o monos apo ekei mesa pou KSEREI balla k oxi o riera pou den borei na allaksei pasa fetos sto 1 metro,oxi o balaban pou den vazei goal oute me aithsh k einai pio argos apo to replay,oxi o siovas pou se ka8e mats 8a kanei ena la8os pou 8a mas stoixhsei ena goal,alla o vaz te,pou sthn telikh exei deiksei pws mono touristas den einai...trexei,moirazei,kanei ta panta...Alla gi auta ftaime emeis....An den eixame thn hli8ia logikh tou proponhth kerkidas,mia xra 8a phgaine h omada...Me to xeri sthn kardia,ti 8a legate twra an to skor eixe er8ei 0 1 k eixe mesa kukec cocalic k anastasopoulo...8a legate ton abalo pou den evale se tetoio mats ton riera k alla tetoia..Vlepw mia terastia prokatalhpsh apenanti stous paixtes pou hr8an fetos opws k ston proponhth pou epanalamvanw den yphrxe sthn prwth xronia tou linen pou pali htan metavatikh periodos...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω με τον Μάκη για τον Τε, αλλά ο προπονητής τον άφησε μήπως του βγάλει κάποια φάση από το πουθενά, αφού δεν είναι και πολλοί οι ποιοτικοί πα'ίκτες σε αυτήν την ομάδα. Κρίνοντας όμως από το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερα να κρατήσει τον Μπόσκο και να παίξει με δύο φορ.
    Θα διαφωνίσω για τον Πούπο, ο οποίος με την είσοδό του έδωσε ενέργεια και περισσότερη δημιουργία στην μεσαία γραμή.

    Προσωπικά πιστεύω ότι ο προπονητής δεν είναι άχρηστος αλλά θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει δύο σημαντικές αλλαγές: α) να βάλει τον Μανιάτη δεξί μπακ αφού το παλλκάρι τραβάει μεγάλη ταλαιπωρία και δεν μπορεί στα χαφ. Εχθές πάλι περπατάει στην αρχή της φάσης του γκολ και δεν κόβει την επίθεση όπως και με τον Παο β) ο Σιόβας να πάει σε καμία άλλη ομάδα να ψηθεί. Δεν λέω έχει σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρισυ αλλά σε κάθε γκολ που τρώμε είναι μέσα. Εχθές πάλι φταίει με τον τρόπο που διώχνει για να πάρει ο Λεάλ την κόντρα.
    Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Αν δεν είχαμε φάει εχθές το γκολ, στο τέλος όπως και με τον Άρη θα έμπαινε και τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Vik γράφεις: "...alla o vaz te,pou sthn telikh exei deiksei pws mono touristas den einai...trexei,moirazei,kanei ta panta...'

    Μάλλον ήσουν σε άλλο γήπεδο ή μιλάς για κάποιον άλλο παίκτη. Μην έχεις μπερδευτεί; Ο Βαζ Τε είναι ο παίκτης με το 39. Μήπως τον μπέρδεψ εμε άλλον; Σε 95 λεπτά αγώνα ο Βαζ Τε είναι ζήτημα να έτρεξε 100 μέτρα. Ο Μανιάτης τον έβριζε συνεχεια γιατί δεν μάρκαρε και το αποκορύφωμα ήταν στις καθυστερήσεις που έκανε ότι τραυματίστηκε στο μπούτι, έπεσε κάτω και μέτα σηκώθηκε να τρέξει. μας κοροϊδεύει. Οχι απλά είναι τουρίστας. Αλλά είναι... μπατιροτουρίστας... τρώει, πίνει και δεν πληρώνει...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Makh exeis dikio..To trexei mou vghke panw sthn entash ths stigmhs..Alla To 8ema einai allo...1 An o Vaz Te x8es htan mpatirotouristas opws les,o Riera ti htan dld pou den borouse na perasei mia pasa??O balaban pou eite epaize eite den epaize htan to idio ti htan?O Siovas pou kanei la8os se ka8e mats k trwme goal ti einai??2 To keimeno mou eixe allo nohma...Oxi na pw pws egw exw dikio k pws o Vaz Te einai o Messi,alla pws yparxei mia kritikh varia apenanti se kapoious paixtes,h opoia den yphrxe pio palia,opws k ston Sthore,pou den yphrxe epi epoxhs linen..K as mhn kryvomaste pisw apo to daxtylo mas,o linen ekane polu xeiroteres allages apo ton Sthore..Klassiko paradeigma 0 0 me Aigalew pou to piaxnidi ths omadas htan pasa metaksy pletcsh k Berthe,makrynh pasa k meta ksana apo thn arxh,k 1 allagh sto 74 na bainei o Gaspar..H kt pio xtyphto,to mats me thn Bordeaux...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Μακης

    αρχισες παλι τα ιδια για παικτες τουριστες και περιπατητες που κοροιδευουν? ωραιος πανιωνιος εισαι τρομαρα σου θες να εκδιδεις και τον ΠΚ.η ομαδα θελει στηριξη σταματα να διχαζεις τον κοσμο και να δημιουργεις εντυπωσεις για παιδια και αποπαιδια στην ομαδα, πανιωναρες και λιγοτερο πανιωνιους στην εξεδρα.δεν ειναι αυτη η δουλεια σου να κρινεις παικτες και προπονητη απλα γιατι δεν εχεις ιδεα ουτε τι σχημα εχει η μπαλλα.ελεος πια εμπαθη και κομπλεξικε τυπε.οι παικτες αυτοι ειναι το ξεραμε, περιορισμενων δυνατοτητων πιθανως το ιδιο κι ο προπονητης αλλα δε σου επιτρεπεται εσενα με την αδεια τσεπη να κρινεις βαλε κανα φραγκο γινε προεδρος και φτιαξε την ομαδα των ονειρων σου.Ντροπη σου πια.Λυπαμαι που υπαρχουν ανθρωπακια σαν κι εσενα που θελουν να λεγονται πανιωνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή