ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Νεο ΔΣ της ΠΑΕ

Έχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010 (το νωρίτερο δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος
Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

7 σχόλια:

  1. Ο ναλιτζης παντως πολυ αθορυβα εχει επανελθει στα του Πανιωνιου και οσο περναει ο καιρος η ενασχοληση του με τα κοινα του ιστορικου γινεται ολο και πιο εντονη.Μηπως οφειλει μια συγνωμη στον κοσμο του πανιωνιου για παρελθοντικες συμπεριφορες που ολοι θυμομαστε?Εκτος κι αν ειχε ζητησει συγνωμη οταν τον εφερε πισω ο αχιλλεας και δεν το θυμαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μη σου στειλει και λουλουδια ρε μεγαλε.
    ιμαρτον και τώρα γκρινια??? Ο ενας δεν σας κανει, ο αλλος σας βρωμαει...

    Ο Λιανός είναι η καλυτερη επιλογή που μπορουσε να κανει ο Τσακ. Αποσπορης και Ναλιτζης θα βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ναλιτζής είχε στο παρελθόν άσχημη συμπεριφορά. Στον τελικό με τον Παο τους φέρθηκε πολύ ασχημα. Το παλιόπαιδο.

    ΥΓ. Ελπίζω την ομάδα να την κατεβάσει την Κυριακή ο Αποσπόρης και όχι ο Μάντζιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΚ ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΝΑΛΙΝΤΖΗΣ?

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

    ΕΛΕΟΣ. ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΛΙΑΝΟ & ΤΟΝ Κ. ΖΕΡΒΑΚΑΚΟ ΑΜΦΙΑΛΩ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΑΓΕΣ
    Π Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θυμάστε ο Ναλιτζής με το που τέλειωσε το ματς του Εθνικού όπου έπαιζε, έσκασε μύτη στη Νέα Σμύρνη και έβαλε τη φανέλα του Πανιωνίου για να παίξει με τους παλαίμαχους. Πείτε ό,τι θέλετε για το Μήτσο αλλά είναι πολύ πιο Πανιώνιος από άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ,
    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή