ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ενσαλίβα, η επιστροφή

Ένας παλιός γνώριμος των κυανερύθρων, ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα, είναι το νέο πρόσωπο στο «Απήλιον». Ο Καναδός μέσος είχε μία πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του Πανιωνίου κ. Στόρε και από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Ο «Ταμ», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Πανιωνίου, είναι πιθανό να αποκτηθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Η έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε στο λεκανοπέδιο μετέφερε την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου «εντός». Οι ποδοσφαιριστές των κυανερύθρων, εκτός όσων είχαν αγωνισθεί το Σάββατο που είχαν ρεπό, ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του «Απήλιον».

8 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ 35ΑΡΗΣ ΤΟΤΕ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ?
    Ο ΤΑΜ? ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΙΝΟΜΑΙ... ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε? ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΥΘΙΣΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ξεφτύλα μας δεν έχει όρια.Θέλουμε να πάρουμε παίκτη σε μια θέση(αμυντικό χάφ)που είμαστε υπερπλήρεις.
    ΚΟΥΜΟΥΡΖΙ,ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ,ΚΟΥΡΝΤΙ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ παίζουν σε αυτή την θέση.
    Ηθελα να ήξερα ποιός ΦΩΣΤΉΡΑΣ(μαλάκας) έχει εισηγηθεί αυτή την μεταγραφή?
    Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ομάδα κινδυνεύει,ας σταματήσουν οι τυχάρπαστοι να κάνουν ασκήσεις επι χάρτου στον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Γενάρη,θα είμαστε το ίδιο γεμάτοι στη συγκεκριμένη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχάσες τον Ρισκάρντ και τον Οκπάκο,ειναι αυτο που λένε εδώ ο κόσμος χάνεται και το "νινί" χτενίζεται. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει ο Μανιάτης να γυρίσει δεξί μπακ.
    Είναι ο καλύτερος για αυτήν την θέση , ενώ παράλληλα δεν είναι και το καλύτερο χαφ , λόγω απειρίας. Βεβαίως δεν έχω να του καταλογίσω τίποτε , αφού ο αρχηγός καταβάλει τεράστια προσπάθεια σε κάθε αγώνα. Ίσως και δεξί χαφ να ήτανε καλή επιλογή , όχι όμως στον άξονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την τελευταια χρονια του μπεου δε μας εσωσε ο λουτσιανο αλλα ο τσακιρης (το πως ειναι γνωστο).
    οσο για τον ενσαλιβα ειναι ντροπη να μας φερνουν ενα παικτη που γιουχαρε ενα ολοκληρο γηπεδο και τον οποιο μαλιστα η ιδια η διοικηση αποκαλεσε ουτε λιγο ουτε πολυ προδοτη. λιγη αξιοπρεπεια δε βλαπτει.
    αλλα αυτα συμβαινουν αν δεν ειναι πανιωνιοι στη διοικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιστροφή Ενσαλίβα; Άντε με το καλό και τον Μάκο όταν δεν θα βρίσκει ομάδα. Αιδώς Αργείοι!

    Σ.Ροδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και το Σαραβάκο προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή