ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Αισθάνομαι ότι έχω στήριξη"

Σίγουρος ότι μπορεί να οδηγήσει ξανά τον Πανιώνιο στον δρόμο των επιτυχιών, εμφανίστηκε ο Μίκαελ Στόρε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός προπονητής τόνισε ότι αισθάνεται πως έχει τη στήριξη της διοίκησης μετά και από τη συνάντηση που είχε με τους κ.Λιάνο και Ζερβακάκο ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκε αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές για να έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές.

"Ήταν μία εβδομάδα με αρκετή αναστάτωση, αν έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέμματα.Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε στον σύλλογο.Ο κ.Κιντής είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, τον σέβομαι. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας για να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και να δείξουμε σεβασμό απέναντι στους φιλάθλους μας και τον κ. Τσακίρη", είπε αρχικά.

"Θα δουλέψω σκληρά"

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Πανιωνίου, ανέφερε: "Αυτή τη στιγμή το βασικό για μένα είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι μία κρίσιμη στιγμή.Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και τα έως τώρα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Κάνω την αυτοκριτική μου αλλά δεν θα με βλέπατε εδώ αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό. Δουλεύω σκληρά και είμαι πρόθυμος να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και να λάβω αποφάσεις για να αλλάξω το κλίμα στην ομάδα".

"Αισθάνομαι ότι έχω στήριξη"

Αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τους κ. Λιανό και Ζερβακάκο, ο Μίκαελ Στόρε, είπε: "Ήταν μία ξεκάθαρη συνάντηση για τα επόμενα ματς και πως θα πάρουμε αποτελέσματα. Πρώτο μέλημα είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και να βελτιώσουμε τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Μιλήσαμε και για μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά θα συζητήσουμε ξανά όταν επιστρέψει ο κ. Τσακίρης. Όπως εγώ κατάλαβα έχω απόλυτη στήριξη αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν υπήρχε συζήτηση γι΄αυτό. Ο προπονητής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Η επικέντρωση όμως πρέπει να είναι στον Πανιώνιο και όχι τον προπονητή. Οι προπονητές και οι διοικήσεις αλλάζουν αλλά η ιστορία του συλλόγου και οι φίλαθλοι μένουν".

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών ακόμη πρόσθεσε σε αυτό το σημείο: "Πρέπει να πατήσουμε το σωστό κουμπί. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Είχαμε μία καλή εβδομάδα προπονητική και ελπίζω να το δείξουμε την Κυριακή". Όσο για τον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γενς Μπάνγκσμπο, ο τεχνικός του Πανιωνίου, απάντησε:"Ο κ. Μπάνγκσμπο ήταν εδώ στο ματς με τον Εργοτέλη. Δεν γνωρίζω το μέλλον του".

Ακόμα για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει κάνει στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, επεσήμανε: "Κάνω την αυτοκριτική μου. Σίγουρα θα έκανα αλλαγές γιατί πλέον γνωρίζω την ομάδα. Αυτό όμως που πρέπει να κάνω είναι να κοιτάξω μπροστά και να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνομαι σίγουρος σαν προπονητής, σαν ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αισθάνομαι σιγουριά από την διοίκηση και όσους είναι γύρω από την ομάδα. Τώρα είμαι έξι μήνες στην ομάδα. Νιώθω σιγουριά και απόλυτη στήριξη των οπαδών. Αυτό που είναι βασικό είναι να έχω τους ποδοσφαιριστές μαζί μου. Να έχω χημεία και αυτή τη στιγμή υπάρχει καταπληκτική χημεία".

Επίσης για το αν θα έπρεπε να είναι σε κάποιες περιπτώσεις πιο αυστηρός , δήλωσε: "Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή στην πορεία μίας ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να χαϊδέψεις και άλλες όπου πρέπει να χτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι. Να είστε σίγουροι ότι ξέρω τι πρέπει να κάνω".

"Χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Ο Μίκαελ Στόρε ρωτήθηκε και για το αν έχει μετανιώσει για κάποιες από τις μεταγραφές και τόνισε:"Υπάρχουν πράγματα που έχω κάνει λάθος και άλλα που έχω κάνει σωστά. Θα ήταν άδικο να κάνω κριτική και να "κρεμάσω" κάποιους παίκτες. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Υπάρχει ένα παράθυρο (σ.σ μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου) αλλά τώρα έχω αυτό το υλικό και με αυτό δουλεύω".

"Στη μέση της βαθμολογίας"

Σε ερώτηση εξάλλου για το που έπρεπε να βρίσκεται στην βαθμολογία, ο Πανιώνιος με αυτό το υλικό που διαθέτει, υποστήριξε: "Θα ήταν λάθος να κάνουμε μεγάλα άλματα. Πρέπει να χτίσουμε την πορεία της ομάδας σταδιακά και να κάνουμε μία πλατφόρμα. Σε κανένα ματς μέχρι σήμερα δεν ήμασταν μακριά από το να πάρουμε βαθμούς αλλά και αυτό που είπα δεν θέλω να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Σημαίνει ότι κάναμε κάτι λάθος. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και για ψυχολογικούς λόγους. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα και αυτή τη στιγμή είμαστε τελευταίοι. Όπως είπα ο βαθμολογικός πίνακας είναι ο καθρέφτης. Αν με ρωτούσατε στην αρχή της σεζόν δεν περίμενα να έχουμε μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Η ομάδα θα έπρεπε να είναι στη μέση της βαθμολογίας και πιο πάνω".

"Θέλω να αναδείξω νέους Έλληνες παίκτες"

Σχετικά με το αν σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους Έλληνες παίκτες, όπως ο Αναστασόπουλος, ο Σάμαρης και ο Κολοβός, ο Σουηδός προπονητής είπε: "Στο πλάνο μας υπήρχε και υπάρχει να δούμε νέους παίκτες και ειδικά Έλληνες. Βέβαια πάντα κατεβάζαμε την ομάδα και πιστεύαμε ότι θα κερδίζουμε. Είναι καλοί παίκτες όσοι αναφέρθηκαν. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δουλεύω για να αναδείξω νέους παίκτες. Ο Κούρντι όπως είδατε ξεκίνησε σε δύο αγώνες. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα. Στα πλάνα μου είναι να έχουμε Έλληνες και ειδικά νέους παίκτες. Θεωρώ βασικό για κάθε σύλλογο και ειδικά τον Πανιώνιο να έχει ακαδημίες και παίκτες που θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα".

Σχόλιο: Παρακολούθησα τη συνέντευξη Τύπου του Μ. Στόρε. Του έκανα και αρκετές ερωτήσεις. Ο Σουηδός κόουτς έχει τη Κυριακή μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τον Πανιώνιο σε καλύτερες, αγωνιστικές, μέρες. Χωρίς την πίεση του Μπάνγκσμπο μένει να δούμε τι επιλογές θα κάνει. Οχι μόνο σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, αλλά και από τους παίκτες που θα πάρει στην αποστολή. Πλέον δεν εχει καμία δικαιολογία...
Μ.Διο.

14 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΔΥΟ ΣΟΜΠΡΕΡΟ ΦΟΡΑΓΕ. ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΣΜΠΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΙ'ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΚΟ. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 13η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι ρε καραγκιοζακο λες τωρα πως το υλικο θελει ενισχυση? το καλοκαιρι εκανες την παπια γιατι εισαι παιδακι και κοτευες να μιλησεις μην σε σουταρουν πριν την ωρα σου.

    τωρα ειναι αργα αδερφε .και επειδη μιχαλακη δεν ξερεις πολλα για την τουμπα σε ενημερωνω πως εχεις χασει πριν ανεβεις και ασ μην εχει κοσμο. ετοιμασε βαλιτσες απο τωρα.( καποιος που ξερει σουηδικα να του τα μεταφρασει του πιτσιρικα παρακαλω)

    κωνσταντινε τελειωνε με το παιδακι. εγω καταλαβα πως δεν τον σουταρες μεσοβδομαδα για να μην ξεκινησει με ηττα ο καινουργιος. με αεκ ελπιζω να εχεις φερει σοβαρο προπονητη και τον γιωργο δεδε πισω. μην κανεις αλλες κωλοτουμπες.σε παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταξύ μας, το "δεν έχει δικαιολογίες" δεν ισχύει απόλυτα για προπονητή με την πλάτη στον τοίχο και με το πρόγραμμα των επόμενων 3 αγωνιστικών.
    Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε τα περιθώρια για περαιτέρω πίστωση χρόνου στο Σουηδό.
    Και τέλος, δικαιολογίες υπάρχουν πάντα και λόγω των κενών του ρόστερ που αυτά πολύ περισσότερο από το κοουτσάρισμα του Στόρε, συντελούν στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας.
    Να επισημάνω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή υποτίθεται ότι ο Κιντής έψαχνε αριστερό μπακ και σέντερ φορ, οπότε ας έχουμε και κατά νου ότι ο Στόρε μπορεί να μην μίλαγε ζώντας με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει ως προς τα κενά του ρόστερ. Άσε που ο Κιντής είχε πείσει τους πάντες για τις υψηλές γνωριμίες του με στελέχη μεγάλων συλλόγων και κυρίως της Γιουβέντους (λόγω προϋπηρεσίας Μπάγκσμπο) με συνέπεια να έχει δημιουργήσει τεράστιες ΦΡΟΥΔΕΣ ελπίδες για δανεισμούς ποιοτικών παικτών. Αυτά για να βλέπουμε και τις δυο όψεις των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΦΕΥΓΩ ΣΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΣΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΘΕΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ DOUBLE ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΝΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΥΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΠΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα οσον αφορα τον Σουηδο. Απο την μια, δεν μπορει να ειναι αχρηστος/ασχετος, οταν εχει δειξει εξαιρετικα αποτελεσματα στην χωρα του. Απο την αλλη, εδω ειναι Ελλαδα, και ισως απλως να μην ειναι καταλληλος/ετοιμος να δουλεψει στην πατριδα μας. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αμοιρος ευθυνων, ομως, νομιζω πως, αυτη την στιγμη, ουτε εμεις οι ιδιοι δεν γνωριζουμε ποσο ακριβως ειναι το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει. Το λυπηρο ειναι, πως, οπως εχουν τα πραγματα αυτη την στιγμη, με το ξιφος πανω απο το κεφαλι του, ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μπορεσει να αποδειξει αν οντως αξιζει να παραμεινει στην ομαδα μας. Και ειναι κριμα, γιατι, υπο αλλες συνθηκες, ισως να λεγαμε οτι επιτελους βρηκαμε εναν προπονητη που θα μπορουσε να μεινει χρονια στον Πανιωνιο και να αφησει σημαντικο εργο.
    Γνωμη μου ειναι πως θα ηταν καλυτερο να παραμεινει για τα επομενα τρια παιχνιδια-φωτια. Κι αυτο γιατι, κακα τα ψεματα, οπως ειμαστε αυτη την στιγμη, τα συγκεκριμενα ματς θεωρουνται, λιγο-πολυ, χαμενα εκ των προτερων. Ακομα κι αν παρουμε νεο προπονητη την επομενη εβδομαδα, ποσοι πιστευουν οτι αυτος [οποιος κι αν ειναι] θα παει να κερδισει στο Καραϊσκακη;
    Αν ομως ο Στορε, υπο τετοια πιεση, καταφερει να παρει, π.χ. μια νικη και μια ισοπαλια, τοτε, και θα εχει αποδειξει οτι αντεχει στα δυσκολα, και το κλιμα θα αλλαξει θεαματικα, και τα οφελη για τον ιδιο, αλλα, πανω απ'ολα για την ομαδα θα ειναι τεραστια.
    Σε αντιθετη περιπτωση, τι ειχαμε τι χασαμε. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηραμε βαθμους "εκτος" απο τον Ολυμπιακο ή τον Παοκ;
    Αν λοιπον περασουν αυτα τα παιχνιδια και η ομαδα δεν εχει αλλαξει εικονα, τοτε πλεον ας απολυθει ο Σουηδος.
    Και, μακαρι να τον αντικαταστησει ο Λινεν, αν και δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο, υστερα απο τον τροπο που εφυγε και τις δηλωσεις που ακολουθησαν, τοσο απο τον ιδιο, οσο κι απ' τον Τσακιρη. Θα ηταν ευχης εργο αν μπορει να γεφυρωθει το χασμα, αφου, ο Λινεν, και αξιος ειναι, και την ομαδα γνωριζει, αλλα και την ελληνικη "πραγματικοτητα" γενικοτερα, και αρα θα μπορουσε να δουλεψει αμεσως, οχι μονο για την ανακαμψη του Πανιωνιου, αλλα και θετοντας βασεις για το μελλον. Γιατι, κι αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε -ασχετα απο το ποιος τελικα θα ειναι ο προπονητης- το ζητουμενο δεν ειναι μονο η τωρινη "σωτηρια", αλλα και το αυριο. Θυμηθειτε μονο ποσους προπονητες και "σχεδια" εχουμε αλλαξει απο την απομακρυνση του Λινεν και μετα, και πού αυτα μας οδηγησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δώστε του ψήφο εμπιστοσύνης να βγάλει τον πρώτο γύρο και μετά να γίνει το ταμείο. Είναι το λιγότερο αστείο να περιμένουμε τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να δούμε αν θα μείνει. 'Οσο κρατάει τα αποδυτήρια ας τον αφήσουμε να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτελους...αφηστε τις γκρινιες και τις υποδειξεις για προπονητες και παιχτες και οτι εχει σχεση με την ομαδα..
    δεν μπορουν ολα να αλλαξουν σε ενα βραδυ...
    την λεξη υπομονη την γνωριζουμε?????
    και φετος δυστηχως για ολους μας, θα πρεπει να
    εχουμε περισσοτερη απο καθε αλλη χρονια..
    για αυτο λοιπον αφηστε τις κρισεις αυτη την δυσκολη στιγμη...
    ολοι ποναμε και αγαπαμε την ομαδα μια καλη αρχη εγινε,φευγοντας κιντης/μπανγκσμπο..ολα θα πανε καλυτερα,η νεα δοιηκηση σιγουρα κατι θα σκεφτει για το μελλον της ομαδας..
    μεχρι λιγες μερες πριν,με οτι γραφοταν σχεδον συμφωνουσα με τους περισσοτερους φιλους της ομαδας ακομα και με καποια σχολια που ειχαν μια δοση υπερβολης...απο εδω και περα και εμεις ας σταματησουμε την προπονητολογια,χαρακτηρισμους ,ασχημα σχολια
    δεν προσπαθω να νουθετησω κανεναν ουτε να κανω τον εξυπνο,απλα καλο ειναι να κατεβασουμε τους τονους και να ειμαστε και εμεις πιο ταπεινοι...
    αυτα λοιπον...
    καληνυντα σε ολους
    και καλη δυναμη στους παιχτες και προπονητη
    για την δυσκολη συνεχεια

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Στόρε δεν έχει δημιουργήσει μια κακή ομάδα. Ο Πανιώνιος μέχρι τη μέση είναι καλός. Από τη μέση και πάνω δεν υπάρχει. Επίσης είναι καλή και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όσα γκολ έχουμε δεχθεί οφείλονται καθαρά σε ατομικά λάθη. Το δύσκολο είναι να πετύχεις καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό είχαμε να το δούμε αρκετά χρόνια. Νομίζω ότι η αμυντική φιλοσοφία της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ακόμη και από την εποχή του Λίνεν, όπου η άμυνα ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά η επίθεση έβγαζε φωτιές, έφερνε τα αποτελέσματα και τελικά έκοβε τα εισιτήρια.

    Ο Πανιώνιος είναι ανύπαρκτος από τα χαφ και πάνω όχι λόγω Στόρε, αλλά επειδή δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες. Πρόβλημα υπάρχει και στα χαφ και αριστερά. Βασικότατος παράγοντας επίσης είναι η εντελώς λάθος χρησιμοποίηση του Τσότσα που τον έχει εξαφανίσει...Ούτε αυτό είναι επιλογή Στόρε...Έχει να κάνει με το σύνδρομο της μεταπωλητικής αξίας, που μεταμόρφωσε τον Μανιάτη χαφ, τον Τσότσα δημιουργικό χαφ, τον Κούμο κρυφό επιθετικό κ.λ.π

    Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ένα πράγμα. Οι μεταγραφές ΔΕΝ είχαν ανατεθεί στον Στόρε. Την ευθύνη για τις μεταγραφές την είχε το δίδυμο. Ας κατηγορήσουμε τον Στόρε για τα πράγματα που αντικειμενικά τα χειρίζεται.

    Υπάρχει πάντα το ερώτημα. Τα έβλεπε και δεν είπε τίποτα. Όσοι το λένε που το ξέρουν; Και από πότε είναι κατακριτέος ένας άνθρωπος που βλέπει το μπάχαλο και προσπαθεί να το διορθώσει, εις βάρος της δικής του φήμης; Αν έφευγε θα είχε δικαιωθεί ηθικά στα μάτια σας, αλλά θα είχε σπρώξει την ομάδα ακόμη πιο κάτω. Είναι ευσυνείδητος όχι δειλός. Αλλά δυστυχώς στη νέα σμύρνη ενδιαφερόμαστε παντα για την απονομή ευθυνών και τις κρεμάλες και όχι για τη λύση των προβλημάτων...

    Ας μην είμαστε άδικοι.Ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Με ή χωρίς φιλάθλους. Να μην ξεχνάμε τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ.

    Για 'μένα το παιχνίδι είναι χαμένο. Το κέρδος θα είναι να δούμε την ενδεκάδα που πραγματικά εκφράζει τον Στόρε. Τότε θα βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα για τις ευθύνες του και για τις ευθύνες του δίδυμου.

    Από εκεί και πέρα, υπάρχει το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ το οποίο έχει βαθμολογική σημασία αλλά και σημασία γοήτρου και η ουσιαστική βαθμολογική αντεπίθεση μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προσωπικά θα του έδινα ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι το τέλος του γύρου, εκτός κι αν συντριβόμαστε από την ΑΕΚ ή στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια ξεκινούσαμε εντελώς στραβά. Εκεί πράγματι η ομάδα θα έπρεπε να κοιτάξει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, ο Λίνεν είναι ελεύθερος (και θυμίζω το λόγο στους "νοσταλγούς"):

    5-8-2010 Ο ΟΣΦΠ παίζει στο Ισραήλ. Μετά το ματς ο πρόεδρος λεει: "καλό είναι να μη γυρίσουν στην Ελλάδα ο Λίνεν και ο Ντιόγκο". Παραταύτα επικρατεί η λογική και μπαίνουν στο αεροπλάνο για να τον απολύσει την επομένη.

    Τον Λίνεν τον σέβομαι για την προσφορά του και το ήθος του, αλλά την παρούσα στιγμή έχουμε προπονητή, κι αν κάποτε χρειαστούμε, θα προτιμούσα να "επιστρέψουμε" στον Παράσχο ή στον Βλάχο! Το πέρασμά από την ομάδα και των 2 ήταν πετυχημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φταιει ο Λινεν ο γαμπρος του και ο βοηθος του. Φταιει ο χουτος ο Δεδες και ο Παρασχος.Φταιει ο Κιντης και ο Δανος.Εαν δεν παρουμε αποτελεσματα με ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ και ΑΕΚ θα φταιει ο ΣΤΟΡΕ.ΠΑΝΤΑ εχουμε καποιον να φταιει.Εαν στραβωσει πιο πολυ η κατασταση ΜΗΠΩΣ θα φταινε ΛΙΑΝΟΣ και ΖΕΡΒΑΚΑΚΟΣ???? ΤΣΑΚΙΡΗ εχουμε γινει ΤΣΙΡΚΟ απο τις πολλες κολοτουμπες μην κανεις αλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πανιωνιος πρεπει να παρει εστω 1 βαθμο στην Τουμπα.
    Αν δεν τον παρει, τα στραβα και η κακη ψυχολογια συσσωρευονται και η γνωμη μου ειναι οτι θα χασει και τα 2 επομενα, για να ελθουμε στην Νεα Σμυρνη να παιξουμε με Σπανο ζωη και θανατο. Τετοια ματς τα φοβαμαι σαν τις αμαρτιες μου. Μετα δε εχει και Πηλαδακη εκτος.

    Στην περιπτωση που κανουμε βαθμο η βαθμους με Παοκ, ειμαι βεβαιος οτι θα δουμε αλλον Πανιωνιο με Αεκ. Κατι τετοιο εγινε αλλωστε και με τα ματς της Ξανθης και του Αρη.

    ΑΡΑ, χειροτερο Παοκ ειναι απιθανο να βρουμε, στην αδεια Τουμπα παιζουμε, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Βαθμός στην Τούμπα ασχέτως προβλημάτων ΠΑΟΚ δεν είναι το αποτέλεσμα με τις περισσότερες πιθανότητες, όπως και να το κάνουμε, αλλά πρέπει να το παλέψουμε. Το πόσο θα μείνει ο Σουηδός δεν θα κριθεί μόνον από τη δυνατότητα να πάρει βαθμούς στα επόμενα 3 ματς αλλά και από τις εμφανίσεις. Αν χάσει με κατεβασμένα τα χέρια τότε δεν νομίζω ότι μπορεί να ατενίσει τη συνέχεια.

    Κατ' εμέ το κρίσμο ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ, όπου οφείλουμε αν μη τι άλλο να μην χάσουμε και όχι για λόγους γοήτρου και κόντρας με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά γιατί πως να το κάνουμε, δεν είναι το φόβητρο να σε κερδίσει μέσα στο γήπεδό σου και να λες "δεν μπορούσα να το κτυπήσω τον αγώνα". Αν πάρουμε έστω και 2 βαθμούς στα 3 επόμενα ματς, νομίζω μπορούμε, έστω και τελευταίοι να είμαστε, να έχουμε καλύτερο ηυθικό και να μην μας έχει πάρει η ψυχολογία από κάτω, ώστε να βλέπουμε το ματς με τον Ατρόμητο σαν ζωής και θανάτου (έστω και αν είναι έτσι, αν μη τι άλλο να μην μας πνίξει το άγχος, που είναι ο χειρότερος σύμβουλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΟΚ:
    Α] σε ασχημη κατασταση και ηδη εκτος "στοχου" [τιτλος].
    Β] χωρις προπονητη και με αρκετη "φαγωμαρα" [Γκαρσια κλπ]
    Γ] σε αδεια Τουμπα.
    Δ] με ευρωπαϊκο παιχνιδι και ταξιδι μεσοβδομαδα.
    Συμπερασματα:
    Α] αν δεν κερδισουμε σημερα, ας περιμενουμε αιωνες.
    Β] αν δεν "τολμαμε" να παμε ουτε καν για τον βαθμο, τοτε ποιος ο λογος να μενουμε εμεις στην Α' Εθνικη και οχι, π.χ. ο Πανσεραϊκος που "χτυπησε" στην Τουμπα τον ΠΑΟΚ στα ισια; [θυμιζω, 3-2]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δε πας να προπονεις την ομαδα των μπλογκερς ρε στορε? ετσι κι αλλιως την ιδια μπαλλα ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή