ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Κωνσταντίνου Τσακίρη στον ΠΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κων. Τσακίρης με αφορμή την παραίτηση του Γ. Κιντή δήλωσε: "Σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Κιντή, δεν αλλάζει τίποτα. Θα γίνει αποδεκτή ή μη μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Εως τότε το παρόν σχήμα είναι το μόνο που μπορεί και οφείλει να διορθώσει ότι μπορεί και ότι προλάβει...".

14 σχόλια:

  1. ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ...
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ 'ΝΟΠΛΙΑ'???
    ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ...
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απειλές στον Πανιώνιο δεν αρμόζουν. Ο Κος Κιντής ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Με τη δήλωσή του συνεχίζει να είναι εκτός τόπου, αλλά εντός χρόνου. Οι παραιτήσεις δεν τίθενται σε διάθεση. Αποφασίζω να φύγω επιτέλους σημαίνουν. Ανεξάρτητα από τη διάθεση του μετόχου. Ειδάλλως οι Πανιώνιοι θα επέμβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα για να φτιάξει λίγο το κλίμα. Αυτό σημαίνει οτι ο Τσακίρης ελπίζει και θέλει την συνέχιση της θητείας του Κιντή.
    Βέβαια δεν μπορεί να έχουμε πρόεδρο υπό παραίτηση για πολύ καιρό ακόμα.
    Ο κόσμος είναι κουρασμένος και θέλει μία σταθερή και δυνατή διοίκηση

    kkar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι περιμένουμε τον αγώνα στην Τούμπα και πιθανόν τον αγώνα κυπέλλου για να βγάλουμε οριστική απόφαση.

    Όμως, είναι αδιανόητο να έχεις τη δήλωση του καθ' ύλην αρμόδιου, ο οποίος σου λέει ότι ευθύνεται για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική κατάσταση της ομάδας (η οποία είναι τραγική), να έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώρια και να δίνεις πίστωση χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου συννενοηθηκαν οι δυο τους πριν τις ανακοινωσεις τους,γιατι απορειτε ρε μαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουμε πως μας δουλευει? Τσακιρουλη τη Β' οτι και να γινει δεν τη γλυτωνουμε. Συρε να παιξεις αλλου και μην παιζεις με τον πονο μας.Ξεπερασες και τον Ερμειδη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις διαβάστε τη δήλωση του Τσακ προσεκτικά: "Εως τότε το παρόν σχήμα είναι το μόνο που μπορεί και οφείλει να διορθώσει ότι μπορεί και ότι προλάβει..."
    Για πρώτη φορά παραδέχεται ότι το παρόν σχήμα (και όχι μόνο ο Κιντής) τα έχει κανει μαντάρα και έχουν 5 μερες να μαζέψουν τα αμάζευτα. Μετά τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πετρόπουλος Κώστας21 Οκτωβρίου 2010 στις 10:33 π.μ.

    Καλημέρα,
    η τελευταία δόση για το Τζιμπούρ κατατέθηκε στο λογαριασμό του Πανιωνίου στις 20/10?
    Υπενθυμίζω http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17488

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιο πάνω όμως λέει: θα γίνει αποδεκτή ή μη...

    δεν χρειάζονται αναλύσεις. Του δίνει χρονικό περιθώριο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ή το αργότερο το παιχνίδι κυπέλλου

    Ακόμη όμως κι αν κερδίσουμε 3πόντους στην Τούμπα, αλλάζει η αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας, την οποία ο ίδιος Κιντής θεωρεί τέτοια που να οδηγεί σε παραίτηση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μόνο που μπορει είναι το παρόν σχήμα...Αλλο δηλαδή δεν μπορεί. Αντε να χαθείς Τσακίρη. Σαν δεν ντρέπεσαι...Ήλθες για να στηρίξεις ή για να διαλύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ? ΜΗΠΩΣ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ....
    .... ΔΕΛΟ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ .ΕΛΕΟΣ!!!!
    Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΝ Ο ΧΑΝΟΥΜΗΣ-ΚΙΝΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ? ΚΙ ΑΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΡΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ? ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ? ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EXOYME ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι μου να προσθέσω κάτι που είναι εκτός θέματος. Στο επόμενο παιχνίδι εντός, με τον
    "αετό" που δεν πετά ποτέ, φοβάμαι μην κάνουν τα καλόπαιδά μας καμιά μ....κία, και βρουν ευκαιρία οι εξυγιαντές του ελλ.ποδοσφαίρου και εφαρμόσουν ότι πιο αυστηρό νόμο κατά της βίας, (γιατί στους 3 του ποκ δεν τους παίρνει) και βρεθούμε στη β'. Οι μπούκες της αστυνομίας με κάνουν να υποψιάζομαι μήπως περιμένουν να ξεσπάσουν πάνω μας.
    Ας στηρίξουμε την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ που τόσο το χρειάζεται τώρα, χωρίς ανεγκέφαλες πράξεις και ακρότητες. Τα λέμε...

    Βαγγέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Τσακιρης θεωρει πακετο τον Κιντη με το Στορε. Αλλιως δεν εχει καμια λογικη η δηλωση του. Δηλαδη τι να κανει ο αεβτσης σε μια βδομαδα; Να παρει παικτες ή να μεταμορφωσει τους ηδη υπαρχοντες απο βατραχους σε πριγκηπες; Οποτε ή μενουμε ωσε εχουμε, σε ολα τα επιπεδα, ή αλλαζουν ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή