ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Πρόκληση η τρίτη θέση και το Eurocup»

Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί για να κατακτήσει την τρίτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνει όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία στο Eurocup, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» να τονίζει η ομάδα «χτίζεται» με προοπτική τριετίας.
«Σήμερα έχουμε την παρουσίαση μίας νέας ομάδας. Ο Πανιώνιος έχει ανανεωθεί σε μεγάλο ποσοστό, όμως αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μία καλή πορεία, όπως και πέρσι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Σκουρτόπουλου στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασητς των Νεοσμυρνιωτών ενόψει της νέας σεζόν για να προσθέσει: «Είναι μία νέα ομάδα με προοπτική διετίας-τριετίας, με διάδοχη κατάσταση. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Δώσαμε δέκα φιλικά και δόθηκαν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, ώστε να δείξουν κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα... Και σε αυτό το κομμάτι έχουμε καταλήξει. Έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος, με Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ, που το καθένα έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Είμαστε αρκετά έτοιμοι, όχι όμως 100%.Εύχομαι να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τους στόχους και την περσινή τρίτη θέση του Πανιωνίου: «Η τρίτη θέση είναι μία πρόκληση για εμάς. Επίσης, θέλουμε να διακριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου