ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πανιωνάρα και στη Κομοτηνή...

Μια κακή παρένθεση ήταν η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κέρκυρα για τον Πανιώνιο. Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αποδεικνύουν ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές, φτιάχνουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, καθώς επανήλθαν άμεσα στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το... τρένο του "Ιστορικού" συνεχίζει, καθώς με ακόμα ένα διπλό τη φετινή σεζόν, ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Αραβίδη να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα δουλεύει σωστά και δείχνει ότι βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζουμε. Ολοι δίπλα σ' αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους!

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

Υ.Γ. Πολλά μπράβο στους "Πάνθηρες" που βρέθηκαν και στη Κομοτηνή, συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη!

Ελευθερόπουλος: "Δείξαμε χαρακτήρα"
Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ταξίδεψε τόσες ώρες για να βρεθεί δίπλα μας. Είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζεις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως ο Πανθρακικός του κυρίου Παντελίδη. Στο πρώτο ημίχρονο μας ευνόησε η αποβολή, βάλαμε το γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε όσα είπαμε στα αποδυτήρια αν και είχαμε το δοκάρι με τον Κολοβό, σε μια φάση στην οποία θα μπορούσαμε να «κλειδώσουμε» τη νίκη. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, αντέξαμε στην πίεση του Πανθρακικού και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Έπρεπε να εξασφαλίσουμε τη νίκη πολύ πιο γρήγορα. Από τη στιγμή όμως που είδαμε πως δε γίνονταν όσα είπαμε μέσα στα αποδυτήρια, σκέφτηκα αρχικά να βάλω τον Ρόκα δίπλα στον Ρόβα προκειμένου να κρατήσουμε το 0-1. Σε εκείνο το διάστημα όμως μπήκε το γκολ του Πανθρακικού, γι’ αυτό και πέρασα στον αγώνα τον Διαμαντάκο, γιατί θέλαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την κίνηση του Αραβίδη να πανηγυρίσει έξαλλα μπροστά στους φιλάθλους του Πανθρακικού το δεύτερο γκολ που σημείωσε: «Δεν έχω δει κάτι. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό που λέτε, γιατί ο Χρήστος δεν είναι απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας, από τους καλύτερους πιστεύω στη Σούπερ Λιγκ. Αν πράγματι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, θα ζητήσουμε συγγνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου