ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Νέα πρόταση Τσακίρη για το «Απήλιον»

Νέα συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος για το επίμαχο θέμα του προπονητικού κέντρου «Απήλιον», είχε σήμερα (2/10) ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση με μειωμένο κόστος κατά 33%, αλλά δεν προτίθεται να υιοθετήσει καμία από τις αντιπροτάσεις που έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα η ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, ότι ο Πανιώνιος, είχε αντιπροτείνει να παραμείνει η διαχείριση του κέντρου με όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μπορεί να χρειάζεστε, όπως χρησιμοποίηση χώρου από ΠΑΕ Καλλιθέα και ράγκμπι, παραμονή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 και χρησιμοποίηση σε συχνά χρονικά διαστήματα των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΠΑΕ για την προώθηση του και να συνεχίσει να καταβάλει το ενοίκιο των εννέα χιλιάδων ευρώ.

Ως εναλλακτική, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητά να απαλλαγεί από το ενοίκιο για τη χρήση του «ΑΠΗΛΙΟΝ», αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του για τα επόμενα δύο χρόνια και αναλόγως των αποτελεσμάτων και της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου