ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ανεστάλη η απεργία στον Πανιώνιο

Η απεργία των υπαλλήλων της ΠΑΕ και των φυσιοθεραπευτών και φροντιστών του Πανιώνιο ανεστάλη και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος όρισε σήμερα την προπόνηση, η οποία χάθηκε χθες.

Η υπομονή των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο, εξαντλήθηκε χθες. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, οι φυσιοθεραπευτές και οι φροντιστές του Πανιωνίου πήγαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και του γνωστοποίησαν την απόφασή τους να προχωρήσουν σε απεργία.

Ο νεαρός προπονητής έδειξε κατανόηση στα προβλήματά τους και μετά ενημέρωσε σχετικά τους ποδοσφαιριστές του. «Οποιος θέλει μπορεί να έρθει να γυμναστεί μόνος του», ήταν τα λόγια του 36χρονου τεχνικού, ο οποίος είχε προγραμματίσει ρεπό για την Κυριακή.

Η πρώτη αντίδραση της διοίκηση ήρθε διά στόματος του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρου Κουτλίδη, ο οποίος απέδωσε το πρόβλημα στην καθυστέρηση καταβολής από τον ΟΠΑΠ της συμφωνηθείσας δόσης.

Με τη σειρά του ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης, συναντήθηκε με τους απλήρωτους υπαλλήλους και τους έδωσε εξηγήσεις και νέες διαβεβαιώσεις για πληρωμές. Εκείνοι δέχθηκαν, η απεργία ανεστάλη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι παίκτες να βρίσκονται στο Κορωπί για προπόνηση όχι σήμερα, αλλά την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου