ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γίνε ΜΕΛΟΣ στον Πανιώνιο ΓΣΣ

Είσαι φίλαθλος του Πανιωνίου ΓΣΣ;

Εγγράψου ΜΕΛΟΣ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και γίνε τμήμα της μεγαλύτερης Αθλητικής ιστορίας της χώρας.

Γίνε Μέλος στον Σύλλογο που ιδρύθηκε το 1890, συμμετείχε με αθλητές στους Α' Ολυμπιακούς Αγώνες, πλήρωσε βαρύ τίμημα στους Εθνικούς Αγώνες για την Μικρασία, τόλμησε να ξεκινήσει τον Γυναικείο Αθλητισμό, γνώρισε στους φιλάθλους άγνωστα μέχρι τότε αθλήματα (Βόλεϊ), γέννησε μεγάλους Αθλητές.

Γίνε Μέλος στο Σύλλογο που ξαναγεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη μετά την καταστροφή της Σμύρνης και εδώ και 122 χρόνια μένει ζωντανός και δυνατός στις αθλητικές επάλξεις.

Γίνε Μέλος στο Σύλλογο που, παρά τις αντιξοότητες, γυμνάζει καθημερινά 4.000 Αθλητές σε 10 Αθλήματα. (Στίβος, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ενόργανη, Κολύμβηση, Πόλο, Τζούντο, Χάντμπολ, Σκάκι).

Με την εγγραφή ως μέλος στον Πανιώνιο αποκτάτε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις διαδικασίες του Συλλόγου, να εκλέγετε και να εκλέγεστε στη Διοίκηση και να έχετε την τιμή να είστε μέλη στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας.

Η ετήσια συνδρομή είναι 40€ και με την αποδοχή της εγγραφής παραλαμβάνετε την κάρτα μέλους του Πανιωνίου και επωφελείστε από τα προνόμια των μελών.

Βρείτε και τυπώστε την αίτηση για εγγραφή Μέλους στον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ εδώ:
Την συμπληρωμένη αίτηση μπορείτε να παραδώσετε ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Ι. Χρυσοστόμου 1, 17122, Νέα Σμύρνη, ή να αποστείλετε στο fax: 210 9323550
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9339976

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου