ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: «Κρατάμε χαμηλά τον πήχη»

Να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν να είναι ταπεινοί συνέστησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους παίκτες του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. O Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε :«Κάθε μέρα τα παιδιά προσπαθούν να δείξουν κάτι διαφορετικό. Στόχος μας είναι να είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς. Στο ματς με την ΑΕΚ δείξαμε χαρακτήρα, καθώς προερχόμασταν από μία άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Σήμερα αγωνιστήκαμε σε μία δύσκολη έδρα και παίξαμε αρκετά καλά. Ο πήχης πάντως παραμένει χαμηλά, είμαστε ταπεινοί και συνεχίζουμε να είμαστε έτσι. Είμαστε ευχαριστημένοι για όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Γουνδουλάκης: «Έχουμε προσωπικότητα»

Απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκης που πέτυχε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1, εμφανίστηκε ο Φανούρης Γουνδουλάκης με δηλώσεις του. Ο έμπειρος παίκτης των «κυανέρυθρων», στάθηκε στην προσωπικότητα που έδειξε η ομάδα στην αναμέτρηση και στη δουλειά που γίνεται. «Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας, καθώς πριν δύο αγωνιστικές χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια στη Λειβαδιά, αλλά αυτό έδειξε πως έχουμε προσωπικότητα ως παίκτες. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Κάτω το κεφάλι και περισσότερη δουλειά στο μέλλον. Όταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο "παλεύεις " για τη νίκη. Δείξαμε προσωπικότητα και δε σκεφτήκαμε στιγμή το παιχνίδι της Λειβαδιάς», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την συνέχεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Η ομάδα δείχνει πως "χτίζει" την προσωπικότητα που πρέπει. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπου θέλουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα. πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και βλέπουμε πως έρχονται από πίσω και άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν το ίδιο ή και περισσότερο από αυτούς που παίζουν. Μιλάω για παίκτες που δεν έχουν παίξει, για παίκτες που μπαίνουν συνέχεια και υπάρχουν και άλλοι».

Ενώ για το γκολ που σημείωσε, είπε: «Θέλω να αφιερώσω το γκολ στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου και στον πνευματικό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου