ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μενδρινός: «Ευκαιρία για τους Έλληνες»

Ευκαιρία αποτελεί για τους Έλληνες που αγωνίζονται στον Πανιώνιο να διακριθούν μαζί με την ομάδα και να πετύχουν κάτι σημαντικό τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Κώστας Μενδρινός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν πρέπει να την αφήσει κανένας από εμάς αυτή την ευκαιρία», τόνισε ο 27χρονος χαφ. «Φέτος είναι περίεργο το πρωτάθλημα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μενδρινός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη νίκη του Πανιωνίου στην έδρα του ΠΑΣ

«Δεν φοβηθήκαμε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Έτυχε να σκοράρουμε από μία στημένη φάση, όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τη φετινή σεζόν».

Για τη συνολική πορεία των «κυανέρυθρων» στο φετινό πρωτάθλημα

«Δεν το περίμενε κανείς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Δεν είναι τυχαίο, αφού η ομάδα είχε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία. Η ομάδα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει από το καλοκαίρι. Έχουμε ως μοναδικό γνώμονα τη δουλειά και έτσι έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε αρκετά στη φυσική κατάσταση, στη δύναμη και σε κάποια τακτικά θέματα. Είναι δείγμα αυτοπεποίθησης, αυτοσυγκέντρωσης και έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Το τελευταίο στη φάση που κάναμε το 0-1».

Για το αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση

«Αυτό που χρειάζεται τώρα, επειδή δεν έχουμε μεγάλη σε ηλικία παίκτες ή να έχουν παραστάσεις, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στη δουλειά μας, αφού φέτος είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα. Θέλουμε στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Επίσης, χρειάζεται να κάνουμε σωστή διαχείριση των συναισθημάτων μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Για τους πιτσιρικάδες

«Θα αδικήσω κάποιους, αν πω κάτι για κάποιον περισσότερο. Και ο Αλέξης (Κούρος) είναι καλός, όπως ο (Παναγιώτης) Σπυρόπουλος, ο (Δημήτρης) Κολοβός και ο (Μάρκος) Ντούνης. Στο τέλος πιστεύω ότι θα δικαιωθούν από την προσπάθειά τους. Δεν πρέπει, όμως, να πάρουν τα μυαλά τους αέρα».

Για το ελληνικό στοιχείο

«Είναι ευκαιρία για τους πιτσιρικάδες ή τους μεγαλύτερους σε ηλικία να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι σημαντικό. Δεν πρέπει να την αφήσει κανένας να περάσει από μπροστά τους».

Για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο

«Είχαμε βρεθεί στο δικό μου ξεκίνημα στον Ολυμπιακό και αργότερα στα Γιάννενα. Η συνεργασία είναι πιο εύκολη, αφού έχουμε επικοινωνία και αυτά που ζητάει πρέπει να τα κάνω μέσα στο γήπεδο. Οι φιλίες δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, αλλά έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί του. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι θέλει να γίνει προπονητής. Αυτό που βλέπαμε όλοι είναι ότι αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Δούλευε πάρα πολύ ως ποδοσφαιριστής και το ίδιο κάνει ως προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου