ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η αποστολή για την Κομοτηνή

Η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί. Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ο Μάρκος Ντούνης, ένιωσε αδιαθεσία και στομαχικές διαταραχές. Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου ήταν γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα ο νεαρός παίκτης να μείνει εκτός αποστολής. Τη θέση του στην 18άδα πήρε ο Χρήστος Κοντοχρήστος.
Ετσι οι παίκτες που αναχώρησαν για την Κομοτηνή είναι οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Γιαννούλης, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Διαμαντάκος.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο Θέμης Κουλουχέρης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση το πρωί της Πέμπτης στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Η επέμβαση που αφορούσε στην ρήξη μηνίσκου που είχε υποστεί ο έμπειρος παίκτης, ήταν απολύτως επιτυχής. Ο Θέμης Κουλουχέρης, θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής και πλέον θα ξεκινήσει η περίοδος της αποθεραπείας του, που υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες.
Στο μεταξύ, απρόοπτο σημειώθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο Κορωπί. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μενδρινός σε προσπάθειά του για σουτ, ένιωσε πόνο στον δεξί τετρακέφαλο. Αμέσως υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα, ο οποίος και διαπίστωσε θλάση πρώτου βαθμού. Ο Κώστας Μενδρινός θα λείψει σίγουρα από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και την ερχόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πλέον ο έμπειρος παίκτης, προστέθηκε στους Ευθύμη Κουλουχέρη, Λεωνίδα Καμπάνταη (συνέχισε την θεραπεία του για το πρόβλημα στους προσαγωγούς και η κατάστασή του επίσης θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα), οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ομάδα της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου