ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: «Πάμε για τη νίκη»

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο ζήτησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. Οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό ανυπομονούν να φτάσει η δόση από τον ΟΠΑΠ, ώστε να δουν το χρώμα του χρήματος.
Ωστόσο, το Σάββατο οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Κέρκυρα και ο νεαρός προπονητής δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας. «Προέχει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο 36χρονος τεχνικός πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Ο Ελευθερόπουλος κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, όμως εκείνος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Σε κάθε περίπτωση όλοι αναγνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δείχνουν τεράστια υπομονή όλους αυτούς τους μήνες και δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα. Ωστόσο, είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου