ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αντιδράσεις υπαλλήλων στον Πανιώνιο

Η… διαφαινόμενη απεργία των υπαλλήλων του Πανιωνίου έφερε την ακύρωση της προπόνησης του Σαββάτου για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και το προσωπικό της ΠΑΕ αντέδρασε, καθώς στις πληρωμές που έγιναν, δεν συμπεριλήφθηκαν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αυτή την απόφαση. Επειδή κάτι τέτοιο θα έκανε δύσκολη την προπόνηση, αποφασίστηκε και από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ακυρωθεί, αυτή του Σαββάτου, ημέρα για την οποία είχε κηρυχτεί η απεργία.

Κουτλίδης: «Αυτή η εξέλιξη προκαλεί δυσλειτουργία στον σύλλογό»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Λάζαρος Κουτλίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα Novasports.gr, αναφέρθηκε στο θέμα της απεργίας των φυσιοθεραπευτών και των φροντιστών της ομάδας. «Μου προκαλεί απορία η αργοπορία του ΟΠΑΠ στην καταβολή της δόσης προς τον Πανιώνιο για τη μεταξύ μας συμφωνία. Απορία που γίνετε εντονότερη όταν έχει γίνει γνωστό πως ο ΟΠΑΠ έχει προκαταβάλει χρήματα-δόσεις σε άλλες ομάδες διευκολύνοντας την λειτουργία τους. Περιμένουμε να καταβληθεί η δόση εδώ και 20 ημέρες, κάτι που δεν έχει γίνει με τον ΟΠΑΠ να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί δυσλειτουργία στον σύλλογό μας», ήταν τα λόγια του Κουτλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου