ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Χτίζουμε κάτι καλό για το μέλλον του Πανιωνίου»

Δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά του Πανιωνίου. Όπως τόνισε ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κώστας Παναγόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στόχος όλων στον «Ιστορικό» είναι να μέσα από τις επιτυχίες του παρόντος να χτιστεί κάτι καλό και για το μέλλον.
«Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και σιγά-σιγά γίνονται άνδρες», τόνισε σχετικά για τα... πιτσιρίκια του Πανιώνιου. «Είμαστε από τις λίγες ομάδες με αρχή, μέση και τέλος», είπε για την μέχρι τώρα επιτυχία της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Παναγόπουλος στους 94,6:

Για τη δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ νωρίς από τον Ιούνιο με νεαρά παιδιά. Για αυτό και παίρνουν πολλά λεπτά πλέον, καθώς έχουν ξεκινήσει δουλειά από πολύ νωρίς με τον προπονητή να έχει δώσει το στίγμα του στον Πανιώνιο. Μέσα από τη δουλειά μπορούν να πετύχουν. Θεωρώ ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε αρχή-μέση και τέλος. Δεν είναι φυσικά τυχαίο γεγονός, αλλά μέσω δουλειάς καθημερινά. Ακόμα και οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, είναι αυτοί που κρατούν την ανταγωνιστικότητα σε υψηλά στάνταρ. Ο Σάμαρης πχ, όλο αυτό τον καιρό που δεν είχε λεπτά συμμετοχής, δούλευε τακτικά και φάνηκε χθες στο γήπεδο που αγωνίστηκε».

Για το πώς δουλεύουν τα νέα παιδιά: «Είναι λογικό και θεμιτό οι νέοι να θέλουν μια έξτρα βοήθεια. Ασχολούμαστε μαζί τους πολύ χρόνο, περίπου 10 ώρες την ημέρα προκειμένου να τους βοηθήσουμε και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μέσα από τις προπονήσεις που γίνονται σε μεγάλη ένταση-λόγω του Δημήτρη- αρχίζουν και αφομοιώνουν το τακτικό κομμάτι, σε κάτι που είμαστε σχετικά πίσω σαν Ελλάδα. Ο κόουτς σαν τερματοφύλακας τόσα χρόνια έβλεπε όλο το γήπεδο όσο αγωνιζόταν και πιστεύω ότι και το πέρασμά του από την Ιταλία έχει βοηθήσει».

Για την μέχρι τώρα πορεία: «Από τη στιγμή που έχουν μπει οι βάσεις-γιατί δεν είναι ούτε θαύμα, ούτε τυχαίο αυτό που κάνουμε. Δεν είναι επικίνδυνο το ότι τόσο γρήγορα πάμε τόσο καλά. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί παραμένουν ταπεινοί και φαίνεται μέσα στη δουλειά τους. Από την αρχή που ανέλαβε ο ‘Ελέ’ τους μίλησε για τα προβλήματα του Πανιωνίου και τον εμπιστεύτηκαν. Χωρίς να είναι αιχμή για κανένα προπονητή, εμείς ίσως δουλεύουμε λίγο παραπάνω από άλλες ομάδες και βγαίνει στο γήπεδο. Από Δευτέρα μέχρι Σάββατο δουλεύουμε και την Κυριακή βγάζεις το αποτέλεσμα αυτής και σίγουρα είναι συγκερασμός πολλών πραγμάτων η επιτυχία».

Για κάποια «νεκρά» διαστήματα: «Μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι τα παιδιά του Πανιωνίου πρέπει να αποκτήσουν αρχικά τη διάρκεια. Αυτή έρχεται μέσα από τα πολλά παιχνίδια και είναι λογικό πολλές φορές να υπάρχουν προβλήματα. Πάντα έχουμε πλάνο σε κάθε παιχνίδι, όμως δεν μπορείς πάντα να είσαι σε φόρμα. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πχ ξεκινήσαμε άσχημα, δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο και φάνηκε. Και με την ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι υπήρχε ένας προβληματισμός, γιατί έπρεπε να διαχειριστούν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Με τον ΠΑΣ φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια και σίγουρα ξύπνησαν… μνήμες, όμως αυτή τη φορά το διαχειριστήκαμε όλοι σωστά. Χτίζουμε κάτι καλό για το μέλλον του Πανιωνίου. Ακόμα και οι ήττες είναι διδακτικές, όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Γίνονται άντρες σιγά-σιγά. Είναι ιδανικές συνθήκες να γυρίσουμε και να κοιτάξουμε τη δομή όλων των ομάδων και θα πρέπει να γίνουμε απόλυτα ρεαλιστές. Πρέπει να στηριχθούν τα νεαρά παιδιά που έχουν όλες οι ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου