ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κοντά σε συμφωνία για το "Απήλιον"

Σε προφορική συμφωνία για την διαχείριση του «Απήλιον», αν και απομένει να διευθετηθούν εκατέρωθεν κάποιες λεπτομέρειες, ήρθαν η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Όπως γράφει η SportDay, οι «κυανέρυθροι» μετά τις τελευταίες συνομιλίες που είχαν με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου δείχνουν θετικοί πια να αναλάβουν τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κορωπί.

Την ίδια ώρα, όμως, θα πληρώνουν ενοίκιο 6.000 ευρώ τον μήνα έπειτα από την τελευταία εξυπηρέτηση από πλευράς του κ. Τσακίρη. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι έχει ήδη δοθεί εντολή στους δικηγόρους να καταρτίσουν το κείμενο της συμφωνίας, ώστε να μπουν και οι υπογραφές.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το όλο θέμα αναμένεται να έχει τελειώσει την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που εκκρεμούν λεπτομέρειες προτιμότερο είναι να περιμένουμε την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου