ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ψηλά το κεφάλι...

Πίκρα; Ναι! Στεναχώρια; Ναι! Απογοήτευση; Οχι! Το θερμό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι χάρηκαν (ναι χάρηκαν) από την ήττα του Πανιωνίου. Η φετινή ομάδα του Ιστορικού θα έχει και τέτοια αποτελέσματα. Αλλά αυτά ατσαλώνουν την ομάδα, την κάνουν πιο δυνατή και αυτό θα το καταλάβουν "φίλοι" και "εχθροί" πολύ σύντομα. Ηττηθήκαμε σε ένα ματς που είχαμε καθολική υπεροχή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προχώραμε. αλλά κυρίως στηρίζουμε την ομάδα και στεκόμαστε δίπλα της. Απλά θυμίζω ότι σήμερα κόψαμε 2005 εισιτήρια. Πάμε στα αγωνιστικά. Ο Πανιώνιος για 90 λεπτά ήταν η ομάδα που πίεζε, δημιουργούσε ευκαιρίες και προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, ώστε και να πάρει τη νίκη, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

Ο κυνισμός του ποδοσφαίρου, όμως, έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μία ευκαιρία που δημιούργησε στην αντεπίθεση και πήρε τη νίκη 1-0 για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας στους «κυανέρυθρους» τις εντυπώσεις από την καλή προσπάθεια που έκαναν. Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ από τον Καραλή στον 71’ και να υποστεί την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα η Κέρκυρα με εξαιρετική αμυντική τακτική και με παιχνίδι αντεπιθέσεων έμεινε πιστή στο πλάνο της καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη και συνέχισε την ανοδική πορεία της στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (Διαμαντάκος 73'), Μενδρινός (Γουνδουλάκης 62'), Αραβίδης (Ντούνης 67'), Κολοβός, Καμπάνταης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα 1-0 από την Κέρκυρα, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα κάνει βήματα εμπρός, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους που χειροκρότησαν παρά το κακό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελευθερόπουλος: «Βρήκαμε απέναντί μας μια πολύ καλά στημένη ομάδα και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της, παρότι το προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους. Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, η εμφάνισή μας είναι βήμα προς τα εμπρός. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας και μάλιστα κάνοντας επίθεση και όχι αλλάζοντας πάσες στον χώρο άμυνάς μας. Τα παιδιά έκαναν ό,τι είχαμε πει και δεν έχω παράπονο. Είναι βέβαια άσχημο να χάνεις όταν παίζεις καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην είναι όλα δίκαια. Σε κάποια ματς ίσως να μην δικαιούμασταν τη νίκη και να την πήραμε. Σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Ο κόσμος περιμένει πλέον πολλά από εμάς. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη, εμείς θα πρέπει να τον κρατήσουμε ψηλά. Θέλω να πω ξανά ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Το χειροκρότημα στις νίκες είναι πολύ εύκολο. Στις ήττες όμως είναι πολύ δύσκολο και σήμερα μας το πρόσφερε απλόχερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου