ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις»



Μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον Πανιώνιο έχει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» τόνισε παρόλα αυτά πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για τέτοιου είδους παιχνίδια ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αργύρη Πεδουλάκη.

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε κάποια καλά και κάποια αρνητικά διαστήματα. Είμαστε ομάδα με νέα παιδιά και κάποια πράγματα δικαιολογούνται. Κάποια άλλα όμως όχι. Έχουμε περισσότερες απαιτήσεις στα παιχνίδια με δυνατές ομάδες, έμπειρες που προετοιμάζονται για ένα άλλο επίπεδο. Εκεί μετράς την αξία σου. Δεν ήμασταν τελικά έτοιμοι για μια τέτοια κατάσταση. Το επιμέρους σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 26-13» σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Χρησιμοποιήσαμε τα τάιμ άουτ για να αλλάξουμε ρυθμό, αλλά η ομάδα τελείωσε με τρία ομαδικά φάουλ. Αυτό δείχνει την ετοιμότητα που έχει ο καθένας. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Αυτό το πληρώσαμε απέναντι σε μια ομάδα ποιοτική, δουλεμένη, η οποία ξεκινά ένα μαραθώνιο. Θα θέλαμε να ξεκινούσε κανονικά το πρωτάθλημα, γιατί αυτά τα παιχνίδια, τα επίσημα είναι που μας κάνουν καλό. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αργύρη και τον Παναθηναϊκό».

Δηλώσεις έκανε για λογαριασμό των παικτών του Πανιωνίου ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά στην πορεία δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός άρπαξε την ευκαιρία και ξέφυγε στο σκορ. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, καθώς θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δέσουμε ως ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου