ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Νέο Ιστορικό ρεκόρ!

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη της Ηπείρου, σηματοδοτεί και νέο ιστορικό ρεκόρ για τον Πανιώνιο σε ξεκίνημα πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας. Πλέον οι 5 νίκες σε 6 παιχνίδια είναι η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για την ομάδα, που φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές. Καλύτερο ξεκίνημα ακόμα και από την περίοδο 1970-71 όταν ο Πανιώνιος είχε τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανέρυθροι" διατήρησαν και την καλή παράδοση που έχουν στα Γιάννινα, όταν και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ, καθώς αγνοούν την λέξη ήττα σε επίπεδο Πρώτης Εθνικής κατηγορίας και Σούπερ Λιγκ από το 1983. Επίσης ο Πανιώνιος στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στην πόλη της Ηπείρου, έχει καταφέρει να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων, ήρθε για τον Πανιώνιο με ανατροπή στο σκορ, κάτι που είχε να συμβεί από την περίοδο 2010-11, όταν ο Ιστορικός είχε αλώσει το Περιστέρι, επίσης με 2-1 αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο.

Κοινό στοιχείο και των δύο αγώνων, είναι πως και τώρα, αλλά και τότε, ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τέρματα που είχε σημειώσει ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Η επόμενη μέρα της νίκης στα Γιάννινα, βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου να απολαμβάνουν το ρεπό που τους χορήγησε η τεχνική ηγεσία. Προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Την Τετάρτη ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Αστέρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο στάδιο της Καισαριανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου