ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

«Έχουμε όρεξη και 100 τρελούς!»

Για την φοβερή πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αφού αποθέωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και τον κόσμο της ομάδας, τόνισε πως η παραμονή στην κατηγορία παραμένει ο πρώτος στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος όλοι μας είναι να σωθούμε όσο το γρηγορότερο, ακόμη έχουμε μπροστά μας ενάμιση γύρο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Χαίρομαι που είμαι μέρος σε αυτή την ιστορική ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να καθιερωθώ και από εκεί και πέρα ότι γίνει».

Για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο:
«Με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Με βάζει και βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Με βοηθάει μου δείχνει εμπιστοσύνη. Πρέπει να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους αγώνες κόντρα στη Λιβαδειά και ΠΑΣ Γιάννινα:
«Σίγουρα στη Λιβαδειά μείναμε πίσω, αντιδράσαμε λάθος και δεχτήκαμε και άλλα γκολ. Με τα Γιάννινα δείξαμε όλοι χαρακτήρα, από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Είχαν φάσεις οι αντίπαλοι, αλλά από το 20΄και μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ όρεξη και από την τεχνική ηγεσία και από τους παίκτες. Ακόμη, υπάρχουν και 100 τρελοί που μας υποστηρίζουν στα εντός και στα εκτός παιχνίδια, μετά πανηγυρίζουμε μαζί. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πλέον επειδή είμαστε 27 Έλληνες, είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο μας βοηθάει και ο προπονητής».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια μέχρι την Πέμπτη, ξέραμε από την αρχή την κατάσταση. Από την άλλη, ο Δεκέμβριος είναι κοντά και όποιος δεν θέλει να συνεχίσει είναι δικαίωμα του».

Για τα σχόλια περί πυροτεχνήματος: «Μετά το 3-0 στη Λιβαδειά πολλοί λέγανε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα, μετά περιμέναμε το παιχνίδι την ΑΕΚ γιατί δεν είμαστε πυροτέχνημα. Έχουμε δείξει την ικανότητα να παίρνουμε αποτελέσματα. Με την ΑΕΚ μπήκαμε αγχωμένοι, αλλά δείξαμε πως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Μέχρι τα 14α ήμουν αμυντικό χαφ. Ωστόσο, όταν μπορώ να προωθηθώ και να βοηθήσω το κάνω, όταν δεν μπορώ θα προσπαθώ να κρατάω το μηδέν στην άμυνα. Μου αρέσει αυτή η θέση γιατί έχει ευθύνες. Προπονούμαστε σκληρά στην τακτική».

Για τη στροφή στους νέους παίκτες: «Ακόμη είναι νωρίς να κρίνουμε καταστάσεις, να κρίνουμε τους νέους, όπως στην περίπτωση του Άρη. Σίγουρα θα μπορούσαν στην Ελλάδα θα μπορούσαν να έχουν διακριθεί ποιο νωρίς παίκτες. Στο εξωτερικό η κατάσταση είναι διαφορετική. Από το να παίρνεις ένα μέτριο ξένο είναι καλύτερα να εμπιστευτείς έναν Έλληνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου