ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Να στηρίξουμε με πάθος την ομάδα!

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην παρέα των «Πανιώνιων Νέων». Είναι μια ακόμη μαχητική προσπάθεια για την καλύτερη και σφαιρικότερη ενημέρωση των φιλάθλων του Ιστορικότερου συλλόγου του Ελληνισμού, του αγαπημένου μας Πανιώνιου.

Η «πρεμιέρα» μου συνδυάζεται με την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας με την ομάδα μας να υποδέχεται το Σάββατο (17:15) την Κέρκυρα του Ακη Μάντζιου. Ο Πανιώνιος έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που μεταξύ μας κανένας δεν περίμενε. Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη αλλά πλέον είναι βεβαιότητα ότι δεν θα μείνουμε στην… «έκπληξη».

Η ομάδα στα περισσότερα ματς έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και με εξαίρεση την ήττα στη Λιβαδειά, στα ματς που δεν είχε καλή απόδοση (βλέπε με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα) κατάφερε να διαχειριστεί το ματς και να πάρει το τρίποντο με επαγγελματικό τρόπο. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και από τις νίκες, ακόμα και από το καλό ποδόσφαιρο. Ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Ότι παιδιά που παίζουν πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ δείχνουν εμπειρία σχεδόν… βετεράνων. Είμαστε ομάδα και αυτό μου δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ποτέ τον Οκτώβριο και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά τόσο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όσο και οι παίκτες μας που με ταπεινότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία κάνουν τη δουλειά τους. Όμως κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς, οι φίλαθλοι της ομάδας. Από όποιο πόστο πορευόμαστε στη ζωή μας. Πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα, πρέπει να αυξηθούν τα εισιτήρια, γιατί είναι τα μόνα σίγουρα έσοδα της ομάδας. Κάθε Πανιώνιος πρέπει να φέρει άλλον έναν (ή και περισσότερους) φίλο του στο γήπεδο.

Ο Ιστορικός έχει μοναδική ευκαιρία αφενός να «ζεστάνει» και πάλι τους χιλιάδες φίλους του που απογοητευμένοι τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί από τον σύλλογο και αφετέρου να ξαναγίνει η συμπαθητική ομάδα που ανεξαρτήτως συλλογικών τοποθετήσεων το γήπεδο της Νέας Σμύρνης γέμιζε γιατί ο Πανιώνιος έπαιζε καλή μπάλα. Και αυτό φέτος συμβαίνει. Και καλή, νεανική, ομάδα έχουμε και καλή μπάλα παίζουμε. Επειδή λοιπόν τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι σαν της χώρας, χάλια και επειδή δεν υπάρχει κάποια τρόικα να υπογράψουμε μνημόνιο και να πάρουμε χρήματα, οι μόνοι που μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα είμαστε εμείς.

Ο Πανιώνιος φίλαθλος κόσμος. Και αξίζει πραγματικά να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Ελπίζω ότι ο αγώνας με την Κέρκυρα θα είναι η απαρχή για την ουσιαστική στήριξη αυτής της ομάδας.

Υ.Γ. Την ίδια στήριξη αξίζει και η ομάδα μπάσκετ όπου ο Ηλίας Λιανός παραμένει σταθερά στην ομάδα (παρά την οικονομική κρίση…) και δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο…

Μάκης Διόγος

2 σχόλια:

  1. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ, ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ... ΟΛΟΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή συνέχεια στην ομάδα. Χρειάζεται την συμπαράσταση μας

    ΥΓ: όλα καλά, τη μαλακία με την τρόικα τι την ήθελες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή