ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ηλίας Λιανός: «Με δουλειά θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και το Eurocup φέτος, εμφανίστηκε ο Ηλίας Λιανός στην επίσημη παρουσίαση των «κυανέρυθρων» ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έθεσε ως στόχο τη δημιουργία ενός κορμού και για του χρόνου.

«Έδωσα μια συνέντευξη αναγκαστικά πριν από λίγες εβδομάδες, σήμερα όμως είμαστε εδώ για ένα διαφορετικό σκοπό. Υπάρχουν πολλές καινούριες φάτσες στην ομάδα και καινούρια παιδιά. Δική μας ιδέα μαζί με τον κόουτς και λόγω της οικονομικής κρίσης ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα με ταλαντούχα παιδιά στο παρελθόν που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες και να έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι ξένοι, πλην ενός (Μίλμπουρν).

Όλοι στην ομάδα έχουν πολυετή συμβόλαια, βέβαια υπάρχουν κάποιες ρήτρες. Στόχος μας είναι μαζί με τον προπονητή να φτιάξουμε ένα καλό κορμό και για του χρόνου. Οικονομικά η ομάδα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, όμως λόγω του Eurocup το ρόστερ φέτος είναι μεγαλύτερο. Στόχος μας είναι να υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα που τα δίνουν όλα, ως ομάδα και όχι ως άτομα, ανεξάρτητα από το αν κερδίζουν ή χάνουν. Είναι λογικό στην αρχή να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, όμως με τη δουλειά πιστεύω ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Λιανού.

Για το αν θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι θα έχουμε οριστική απάντηση ως αύριο το πρωί. Την Τετάρτη υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ. Σήμερα υπάρχουν συναντήσεις με τηλεοπτικούς φορείς και αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Δεν ενθουσιάζομαι με τη διαφοροποίηση του Ολυμπιακού. Ξέρουν πως πέρυσι επιμείναμε με μονοετές συμβόλαιο λόγω του θολού τοπίου με τη διαφημιστική του ΕΣΑΚΕ. Οι διαρροές και τα όσα υποστηρίζουν οι κύκλοι του Ολυμπιακού δεν δικαιολογούνται. Επιμένουμε για ένα ενωμένο προϊόν και αισιοδοξώ πως θα έχουμε πρωτάθλημα».

Για τους τηλεοπτικούς φορείς: «Ελπίζουμε πως θα είναι πάνω από ένας. Υπάρχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ και σε σχέση με το προϊόν του ποδοσφαίρου, το μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον».

Για το αν θα υπάρχει ταβάνι στον Πανιώνιο: «Στόχος είναι να δένεται σιγά-σιγά η ομάδα, αλλά από την πρώτη στιγμή θέλουμε να βγαίνει ενέργεια στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου